Pix Ostrava

Här kommer lite bilder från Gladiator Games i Ostrava förra helgen. Fick en skiva med 6-700 bilder, så jag tog bara ut ett par stycken. Först är det jag o min vapendragare Miller, översikt över centerscenen, Turndown, Haremtjej, och sist Fullmers sjuka Tsunami.






Sista natten med gänget!

Efter en lång dag igår med två shower, så var det inte så mycket energi kvar till fest... Men skam den som ger sig, det var ju liksom sista natten med gänget. Vi har haft det helt sjukt roligt ihop här, först dela jag rum med Justin Hoyer och sista dagarna med Dustin Miller och Sean Nielsen. Alla i gänget är så sjukt bra, liksom inga tvekningar på om någon skulle ställa upp för varann liksom. Har Hoyer problem med sin jävla skoter så ligger det 7 pers under o jobbar med problemet, när dom egentligen borde göra sig iordning själva.



Även om jag är sjukt trött på att köra shower just nu, så finns det inget roligare heller! Nu drar jag till den Norrländska präriens guddina istället!

Viasat Motor

Missa inte direktsandningen fran Prag ikvall klockan 20.00 pa Viasat Motor. Kommer bli en show sent att forglomma!
Vi har precis kort genrepet och allt ser sjukt grymmt ut!



Om forra aret sag ut sa har, tank er da i ar!!

Träning Prague!

Idag är träning, alla är här! Helt sjukt startfält!
Rebaud, Lusk, Sato, Fehr, Pilat, Fullmer, och en jävla massa mer.
Titta in ikväll så ska jag se till o lägga upp lite nyheter!


Prague Castle

Idag hade vi våran sista lediga dag innan träning o förberedelser börjar imorgon.
Så jag, en Kanadensare och två mormoner gick på våran årliga tur till Prag slott och till den otroliga katedralen, är nästan så en själv blir lite religös där inne! Fick dragit ett sträck över veckans synder också, när jag ändå var där.
Så otroligt fint Prag, och ännu finare är det precis när det börjar bli mörkt o du står uppe vid slottet och kollar ut över Charles Bridge och hela staden bara glimmar.



Roligt att gå på tur med jänkare, dom har så otroligt dålig världsuppfattning om saker o ting, särskilt dom som inte har varit här så mycket. Lägg där till att dom är uppfostrade i Smith´s mormon tro så får du ändå lite roligare vridning på det.
Jag sa till en ut av dom att byggnaden vi var i faktiskt var från en tid då man inte ens hade upptäckt amerika än, det ställde hela hans världsuppfattning på kant! haha!

Visste ni att 1/5 av USA befolkning inte kan peka ut sitt eget land på en världskarta utan namn?!


Jag gjorde en telefon intevju med Viasat Sport idag också, vet inte om nån kollar på Janne Blomquist programm på eftermiddagarna, men roligt om nån hörde det allafall!

Explosions in the Sky

Jag har sagt det förr, men jag kan inte säga det nog! Explosions in the Sky är det bästa som finns i musikväg! Dom fyller upp allt tomrum som alla andra band aldrig har fattat! Dom kan konsten att uppfattas som stökiga, vakra, molodiska o monotona beroende på vem som lyssnar på dom! O jag vet inget annat band som är på samma sätt! Mono är nära men kan bli lite för enformiga.



Så idag när jag satt och kollade runt lite på Youtuberiet så hittar jag en låt som inte finns med på nån skiva innan! Låten heter "It´s natural to be affraid" och är helt otroligt jävla religöst bra!
Jag försöker få väldigt många att hitta den samma kärleken som jag har just nu, och endel fattar det inte alls, och andra bara faller helt pladask!



Jag tamigfan beordrar alla att ta sig 15 minuter o verkligen lyssna på Explosions in the Sky!

Gladiator Games

Anledningen till att jag är här i Prag hela veckan är Gladiator Games som det så fint heter. Absolut en av dom grymmaste showerna som finns i FMX världen! Jag skulle nog säga att det är DEN grymmaste! Till skillnad från tävlingar, som jag själv tycker är dödstråkigt att titta på så är det här lite mer koreografi bakom. Och showupplevelsen är så att man har gåshud över hela kroppen. Ska se till att lägga upp lite youtube klipp efter helgen!



Hela 16 förare ska köra i helgen, så räkna med att det blir en sjuhelvetes efterfest!!

Jag var på Da Vinci utställningen igår förresten, det kan man kalla karl det! Så sjukt mycket uppfinningar som än idag används dagligen. Bara i en bil finns minst 4 av hans uppfinningar, nästan helt utan vidare utveckling!
Sen såklart alla tavlor med all sin historia bakom.

Orange...

För några månader sen så fixade jag nytt kontrakt till min mobil, allt verkade frid o fröjd tills dess att jag skulle åka till Frankrike, då funka inte skiten utomlands... O när jag väl kom hem från Frankrike så berätta dom att det är en 400euro/månad limit för nya kunder, första 6 månaderna!!! Det är typ 2 veckors användning för mig.



Inte nog med det, när räkningen tillslut kommer efter 5 veckor, så tar det ytterligare 16 dagar innan dom ansluter skiten igen.

Så nu sitter jag här i Prag utan en chans att ringa världen! Åt helvete med Orange!

Ankara

Hitta precis en film från en show i Ankara, så sjukt mycket folk! O det som är sjukt är att jag inte ens tänkte på att det var så himla mycke folk där... Hade man tänkt på hur mycke folk man syns framför så kanske man skulle lägga till med lite divalater om man säger. Såg på Charlotte Pirelli´s blogg att hon var JÄVLA stolt över nå gig i Södertälje inför 500 pers... Grattis Charlotte!



Jag i gråa kläder dagen till ära.

Sunrise Festival

Ibland är livet så gött! Kolla in den här filmen från Sunrise Festival!



Jag i baby blått som vanligt.

Da Vinci

Äntligen en god natts sömn!

Idag är det klarblå himmel och någon minus grad, väldigt fint!
Hotellet vi bor på ligger bredvid Mustek, och vi såg att det är Da Vinci expo där ändå fram till årsskiftet!
Jag har alltid varit intresserad av han, han var ju lite före sin tid om man säger så. Även om han var en konstnär av stor kaliber med Mona Lisa och Nattvarden, så är det ju det vetenskapliga som jag tycker är det mest intressanta.
Så jag hoppas verkligen dom lägger tyngd på det.



Visste ni att Bill Gates äger en av hans 2 mest kompletta anteckningsböcker? Det är en ganska bra investering skulle jag kunna tro!

Prague!

Äntligen framme i Prag, har nästan glömt hur mycket jag gillar Prag! Tidigare har vi bott lite utanför stan, så att det har alltid varit ett projekt att ta sig ner till Gamla Stan o sådär, men i år bor vi mitt på Vaclavske Square. Har redan sprungit bort till Old Town Square och tittat lite, hade för mig att julmarknaden starta denna helgen, men det är ju först nästa helg den startar.



Vaclav Namesti

Alla ser ut som frågetecken idag, och det har varit allmän lucköppning hela dagen. Jag har lust att hitta på något, men kanske borde försöka sova lite istället.

World Class Gym ligger på bottenvåningen av hotellet, så hoppas jag kan få gjort lite där i veckan.


Mot Prag!!

Tung dag, mest för att jag är sliten i kroppen, men alla ser ut som 7 svåra år här!

//m

Done!

Kom precis tillbaks till hotellet, helt slut...

Uppdaterar lite imorgon, nu jävlar är det fest!

Tiderna ändras...

Så sjukt roligt att vara tillbaks i Prag-gänget! Det är som en stor familj som bryr sig om varandra sjukt mycket, o ändå träffas vi bara en gång om året.

Men tiderna ändras, för några år sen handla det mest om brudar, fest och pengar. Liksom allt vi snacka om var just fest o brudar. Det enda jag har hört idag är om barnafödsel, giftermål och att hålla sig i skinnet.
Det är faktiskt väldigt roligt, alla stöttar varann, och alla är öppna som böcker om allt!

Jag hoppade över träningen förresten, har så jävla ont i ryggen. Ska se till o stretcha ut ordentligt så jag är fit-for-fight tills imorgon!

Träning, Ostrava

Har legat inne på hotellet hela dagen, bara varit och käkat lite med alla. Har så satans ont i ryggen idag, fattar inte varför, känns som jag har hoppat för långt typ.

Nu drar jag på träning allafall. Vi hörs senare!

//m

500 euro Cola

Man skulle nastan kunna tro att det handlar om Columbiansk Cola har, man det ar faktiskt en helt vanlig Coca Cola jag pratar om.

Jag och Villa hade varit i Bremen pa varlds cupen for nagra ar sedan. Efter allt var klart bestammde vi oss for att dra hemmat mot Oslo direkt, bodde dar da. Hursomhelst, klockan borjade narma sig 03.00 pa natten nar vi narmade oss Hamburg. Bada tva var hungriga o trotta, sa vi bestammde oss for att stanna och ata nanstans.

Vi kom langre o langre in mot stan och omradena blev allt skummare, och alla som har varit i Hamburg vet ju vad som haller oppet dygnet runt, sa dar stog vi o kaka McDonalds pa Reeperbahn en lordagkvall.



Pa vag mot bilen sa passera jag ett stand som salde korv o Cola, sa jag kopte en Cola av karln, betala med en 5euro sedel, fick 3 euro tillbaks o sen var vi pa vag igen... Efter nån timme stannade vi för att tanka, fyllde upp tanken och gick in. Tänkte att det var bra tillfälle att växla min 500 euro sedel, dom funkar ju ändå aldrig liksom. Det var då jag märkte att jag hade gett en 500ing istället för en 5a.

Dyr JÄVLA Cola!

Brussel Airport

Vilken overraskning! Antligen pa en flygplats!

Har varit pa mote idag med Dragone, angaende ett projekt jag ar inblandad i borta i Macua. Helt sjukt stort projekt egentligen, kolla in City of Dreams pa www.dragone.be sa far ni se..

Sitter o vantar pa mitt flyg nu, gar till Prague ikvall klockan 19.00. Ska bli sa roligt att komma till Prag! Alskar den stan, sa sjukt mycke historia och fina gator o torg.

Fick se lite av Bryssel idag allafall! Har varit har massa ganger men aldrig kommit ivag till Atomium. Det ar ju lite av en vat dromm for en san som jag! Hann bara rusa igenom egentligen, men helt klart vart ett till besok sa fort som mojligt.



Nu maste jag kolla Facebook sen ata lite!

Go natt Spanien!

Känns som att sömn är bristvara just nu här i Spanien. Och mat också för den delen...

Ska se till o få ihop nå roligt imorgon, har kännt att jag har mest tjatat om ingenting här i det sista. Jag ska se till o berätta nå rolig anekdot från ett eller annat tillfälle. Till exempel när jag brännde 500 euro på en burk cola! Den är rolig! Mer om det imorgon!

Go natt Tibro, Go natt Västerås, Go natt Gösta Ekman, och såklart Go natt Paulo Coelho.



Spanien ska upplevas nattetid, så är det bara...

Veckans packning.

Så var det dags igen. Drar till Prag imorgon, eller rättare sagt jag skulle dra till Prag imorgon. Men istället visar det sig att jag måste på möte i Bryssel imorgon, sedan till Prag.

Det finns inte mycket man blir tröttare av än att resa hela dagar, imorgon startar jag hemmifrån klockan 05.00 o sen möte med Dragone klockan 11.00-15.00 sen flyg till Prag så jag är där klockan 21.25.

Blir i Tjeckien hela veckan, först kör vi Gladiator Games i Ostrava o östra Tjeckien o sen veckan efter så kör vi i Prag.

Vad tyckte ni om gäst bloggare förresten?

Hoyer in the house!

Hello all my swedish friends, well i am not too sure how to start this off as i have never guest blgged before. Since Captain Morgan asked me to do it, it will be my pleasure! Any way i am writing you from morgans house in spain. it all started last sunday when i arrived in Alicante, morgan informed me that he wasnt able to be there since he was stuck in sweden still due to the airline going out of business but i think it may be an excuse for a reason to stay and make plans.....maybe for a wedding or some thing.

So no big deal, Alex his roommate picked me up. In the last week or so Alex has became a good friend of mine and we had a lot of fun riding and taking random road trips so it was a good week any way. Alex also intruduced me to my new favorite show, High Chapparal. In one of the episodes Filip explained to vince neil what the spanish seat was, and i never knew what the spanish seat was until then and now i think its sooo funny and i try to include it in every sentence.



Spanish Seat, as made in Sweden. Notice the Snus!

Morgan arrived sunday, and since then we have been getting in some good riding and we even went to the gym once. yeah i know..it was hard. Its been awesome hanging out here with these two, I think I am gonna have to plan many more trips back, plus i still have not gotten my picture with a spanish hooker on the side of the road yet. I leave tomorrow so i dont think im gonna get it before i leave....yep, gonna have to come back for sure.



This is me, I´m bad ass when it comes to rule stuff...

P.S. i will tell all about my time in swedish prison next time i guest blog. For the record i was innocent, and again for the record she said she was 18!

Tisdag!

Alltid lika skönt med en tisdag! Idag har jag Gästbloggare!!

Justin Hoyer ska berätta hur det ser ut innanför väggarna på ett svenskt fängelse. Och varför i helvete han hamnade där!
Titta in lite senare så ska ni få se!

//m

Ironlord!

En kille som jag tänker på ibland är en rolig jävel som verkade vara fast på Komvux på samma gymnasie som jag gick på.

Han samlade på bilder i plånboken på folk med riktigt skumm ansiktsform eller som såg riktigt jävla skenheliga ut, typ som Bobby i Dallas, eller Lorenzo Lamaz. Tror egentligen att han var jävla smart, men tog liksom bara inte vara på det. Sen hade han stora planer på hur man skulle fånga Lockness odjuret, berättade om laserstrålar mellan magen och händerna efter ett bra gympass.



Exempel på rolig karl!

Det är sånna som man alltid kommer ihåg, även om jag inte kommer ihåg vad han heter just nu.

Drunknar i Rumänien!

Satt o tänkte på saker man har upplevt som kanske inte alla har varit med om. Att bli beskjuten i Texas var ju en av dom antar jag. Och det spåret ledde mig till när jag höll på att drunkna i Rumänien när jag var liten. Vi var två familjer som åkte till Mamaia på Svarta Havskusten i Rumänien. Jag var kanske 5-6 år bara, och en dag så drogs jag med av en underström och kunde fan inte ta mig nånstans än ut.



Mamaia Beach

Antagligen så var jag inte ens i nån fara, men just då kändes det som att döden själv stog o knacka på dörren. O det tog mig många år innan jag gillade havet igen!

Home, sweet home!

Äntligen hemma! Alex och Justin Hoyer mötte mig på flyget, så vi tog en taxi rakt till Meson Malin, enda stället du får bra svensk pizza på här i Torrevieja. Mätt jävlar nu!

Vi ska sova på direkten, jag och Hoyer har bara tills på torsdag innan vi ska till Prague, så bäst att passa på att träna lite nu.

//m

Frankfurt Airport

Som jag sa igår, Ingen dricker gratis! Tunga hörnet idag alltså!

Men mest för att jag inte sovit så mycket, sent i säng o väldigt tidigt uppe. Vi var på ett ställe som Red Bull hade hyrat, Mojito Nights hette det, o det var en helt sjukt bra bar med allt du kunde tänka dig, o allt var bra gjort liksom.

Hursomhelst, sitter här i Frankfurt o ugglar nu, 3 timmar tills nästa flyg. Så trött på att alltid ha såna här anslutningar, varje jävla vecka så flyger jag tidigt på morgonen, sen hela dagen på en flygplats o sen ett till flyg på eftermiddagen.
Inte konstigt att man blir fet o fattig!



Frankfurt Skyline Tunnel. känns som en snedtändning skulle jag kunna tänka mig.

Ni som har mer intresse i FMX o sånt där, se till att kolla in www.freestylemtx.com Det är ett internationellt forum som ägs av Chuck Carrothers, där kan ni alltid hitta allt det senaste. O mycke annan skit o för den delen.

Ses på Facebook som man säger nu för tiden.


Klar!

Äntligen tillbaks på hotellet. Vi har kört klart o allt flöt på bra. Jag körde ganska dåligt, bara liksom ofokuserad. Men, men, jag vann allafall publiken av nån anledning, säkert inte samma anledning som varför jag lörde dåligt men...

Bra med folk, helt sjukt drag på publiken! Första gången nånsin som FMX är här tror jag nog, eller säg andra så är vi på den säkra sidan.



Nu blir det Mojito kväll!! Fri bar hela natten! Men som vi alltid säger dagen efter, Ingen dricker gratis!

Action

Uppe med tuppen! Inte helt, men det känns som att jag hade behövt sova några timmar till...
Som vanligt blev det lite för sent igår, men väldigt grymma ställen här i Vilnius, sjukt gammla mysiga barer. Lite som Wien typ.

Vi var o kolla på arenan igår kväll, ser grymmt bra ut! Helt ny arena, Siemens Arena. Mycke arena...
Det ser ut som att vi kommer köra två landningar i samma riktning, så det blir roligt att kunna köra synkroniserade grejer!
Han som har hand om allt är en jävla tomte egentligen, ingen koll på något, absolut inget!
Vi har redan varit i luven på varann angående pengarna... Men men...



Siemens Arena

Showen börjar ikväll klockan 6, träning klockan 2. Det går nog fint ska ni se!



//m

Vilnius

Jävlar vilket segt internet jag har! O 19 euro dagen kostar skiten!

Jag är allafall på plats nu, det känns bra, ska ner o käka middag med grabbarna nu. Ett bra gäng som är här, Chuck, Gilles, Koren, Pilat, Franklin o jag. Tror vi kan åstakomma mycke förödelse här i helgen!

Vi bor på Narutis, fem stjärnigt hotell mitt i Vilnius. Men än så länge har jag inte hittat nån mer stjärna än han den fulle gubben som har hand om hissen...

Hör av mig imorrn...

Första gången.

Hur väl kommer du ihåg din första skiva, dina första Levi´s, eller första grejen man köpte för dina egna pengar. Sjukt hur stor inverkan sånt kan göra på en! Tänk om farsan hade köpt en 2 Unlimited skiva istället för Ted Gerdestad som min första kassett! Vad fan hade hänt då?



Jag vill ha en egen måne...

Jag kommer ihåg det så sjukt väl, jag hade varit hos farfars brorsa medans mor o far var i Danmark. O så hade dom med sig Ted Gerdestad och Fruit Drops med sig hem.

Eller den dagen jag fick min första CD skiva, Prince and the new power generation, och jag kommer ihåg att jag hade sån feber den dagen, och på natten fick jag en av låtarna sådär sjukt impräntat på hjärnan. Du vet när man inte kan sova eller nånting, man kan bara några ord ur en låt o man kan inte sluta repetera dom. Som en tvångstanke som bara går på repeat i skallen på en.



Inte konstigt med så psykadeliskt omslag kanske!

Och den 21 November är det 14 år sen jag blev av med oskulden! Det var ju också en upplevelse!

Vilnius

Imorgon drar jag till Vilnius, Litauen. Den enda av staterna öster om Östersjön som jag ännu inte har varit i. Det ska visst också vara den mest fattiga. Riga o Tallinn älskar jag massa! Så sjukt fint där! Hade nog inte tvekat att flytta till Tallinn ens!

Jag brukar alltid googla lite om ställen jag ska till, vill inte dyka upp som nå åuckad jänkare o fråga varför dom inte har re-fill på McDonalds liksom. Visste ni att Vilnius förstördes helt av svenskarna 1703 till exempel! Kommer inte som nån förvåning att det inte finns nån svensk Vänort med Vilnius, snacka om att vara långsökta! Men o andra sidan så får ju Judas fortfarande skit också så.



Vilnius har varit under mångas styre, tyskarna, polackerna, sovjet, litauen, och sverige har styrt o ställt under århundradena.
Huvudgatan hette till o med Adolf Hitler Stasse ett tag, till dom böt till ett något mer politiskt korrekt namn, som jag inte kommer ihåg..

Om du söker på Vilnius så kan jag lova att du får mer eskort reklam än vilken annan stad! Som det var för några år sedan i Tallin o Riga, så även i detta fallet är Litauen strax efter sina baltiska kollegor.



Möt din kärlek i Vilnius! haha!

Pulkorna!

När jag var liten så handlade hela vinter halvåret om att åka skidor. Vi bodde så pass nära backen i Falköping att jag kunde åka skidor ner till liften, och tog jag riktigt bra fart så kom jag näääästan hela vägen hem igen.

Men om det var allt för mycket snö, så fick man alltid gå sista 400 metrarna upp till huset. O jag kan lova att dom 400 metrarna var tunga! Ofta så la jag mig för att vila lite halvvägs, ofta så somna jag till lite ute i snön.
När farsan fick reda på att jag somna ute i snödrivorna titt som tätt så berätta han en historia för mig så jag inte skulle göra om det. Nämligen att varje natt så kom det ett stort plan o hämtade in alla kvarglömda pulkor som låg i snödrivor runt om, o hade jag riktig otur så kunde dom ta fel o kanske lasta in mig också!



Jag hoppas jag var väldigt liten, annars måste jag varit jävligt osmart. För jag kan lova att jag aldrig somna i en driva efter det!

Sexigast!?

Haha!

Såg precis en bild som jag aldrig trodde jag skulle få se! Har inte sett det ansiktsuttrycket sen jag råka slå på Villas kamera efter en helg i Huelva! Men tycker han ble otroligt vit i plåten fast han har varit i solariet två gånger per dag sista veckorna innan han drog hem på fotoshot! Vart og Harket vägen? Hursomhelst, Villa blev utsedd till Norges Sexigaste av tidningen Elle, inte illa med den dialekten!



Stackars Ailo...

Metropolis.

Förra året i början på december så tampa jag omkring helt själv i segenarområdena i Prag. Jag hade ju varit där i tre veckor o var trött på våra dagliga aktiviteter. Vakna, frukost, go-kart, dricka öl, mat, sova, dricka öl, mer go-kart, och sen sprit.

Så jag tog mig en kväll på stan på egen hand om man säger så. När jag gick omkring där så gick jag förbi en gammal teater som heter Metropolis. Som nu mer är en otroligt bra rockklubb med många roliga besök året runt.
Jag råkade gå förbi där utan att jag visste att det fanns, och det råkade även vara MONO som spelade! Helt sjukt egentligen!
Även om jag inte visste jättemycket om MONO så visste jag allafall att grabbarna i Explosions in the Sky alltid hade på sig MONO t-shirts, och att det var en fin Japanska på bass.



När jag kom in i lokalen var allt helt rött, och alla i bandet satt upptagna med att få så mycket rundgång som möjligt, i allt möjligt. Men ändå var det liksom bara fint. Dom öppna med låten The Flames Beyond The Cold Mountain och jag kan lova dig att det var nästan så tårarna rann, så bra var det. Religiöst jävla bra!

Om ni har missat MONO, så se till att klicka in på deras sida. www.mono-jpn.com

Ny design.

Som jag sa förra veckan så har jag klart med Kenny inför nästa säsong också! Och nu har deras designer Quentin gjort klart mina tröjor. Ni får vänta med att se hela tröjan tills den har kommit, men jag har några namnförslag klara allafall!

Jag gillar den med rosen bäst, det känns minst freestyle, och ganska nytt. Slayer loggan är jävligt cool, men Slayer är alltid Slayer. Och jag hade inte velat att nån nörd hade snott min logga om jag vore dom. Kanske kan använda den till nå annat roligt nångång.

Vad tycker ni?





Vad hade ni kört på?

Underbart!

Det roliga med YouTube är när man har gjort något bra o någon kanske har lyckats filma det, och vara teknisk nog att lägga upp det!

Men det jobbiga är ju om man gör något jävligt dumt och den samma lyckas lägga upp det.
I detta fallet är det som tur var inte jag som är i filmen, utan Bodins första hopp på Monster Jam nu i helgen!



Starkt jobbat PG!

Flyg hit eller dit, vilken dag?

Nu verkar det bestämmt att jag ska flyga till Vilnius på Fredag, den Estniske promotorn är inte den snabbaste när det gäller bokningar.

Efter många om o men så blir det allafall Fredag morgon som det bär iväg.

Nu blir det gym, ska köra slut på kroppen ordentligt den här veckan, så kanske axeln fungerar lite bättre till helgen. Roligt att så många fler läsare har hittat hit efter helgen! Det är ju därför jag skriver här!

Grov o Grym! Grödinge Gym!

Division of Laura Lee!

Vänersborg lever igen!

Även om Division of Laura Lee bara är spillror av vad som Vänersborg en gång har varit, i band som Outstand och Uncle så är det ändå roligt att höra att Division of Laura Lee är tillbaks med något. Får en gammal posör som en annan att komma ihåg hur det var med No Looking Back records, den störige jäveln i bandet jag inte kommer ihåg, Start Today! och allt annat med Sveriges södra HC huvudstad.



Såg idag att Randy spelade här i Umeå i helgen. Det hade varit något det! Har inte sett dom sen jag var på Hultsfred för 5 år sen typ. Men fortfarande ett av sveriges bästa band på nå sätt.

På flyget.

Igår var jag på flyget mellan Stockholm och Umeå. Just på ett Norwegian som hade det senaste nummret av Clear Skies i stolarna. Just det nummret med mig på framsidan!!

Först så kändes det nästan lite retligt, men efter att jag satt o kolla mig om så märkte jag att det var inte en jävel som läste den! Alla satt om sov som ett gäng dalmasar utanför grillen i Rättvik på Midsommarda´n. Det var ju jävligt roligt!

Jag läste sen om den här Linda Rosing, stackars tös... Vilket jävla stolpskott! O hon drar in 90 000 i månaden på hennes blogg! Va fan handlar det om? Hon visar ju inte ens lökarna!



Frontalkrock i korridoren... Linda klarade sig något mer lindrigt än den andra skönheten.

Monster Jam

Vakna precis upp i Umeå, kan lova att det känns i kroppen att det var första showen på lääänge!
Allt gör ont i dag, knän, fötter, handleder och inte minst axeln. Men körningen gick faktiskt mycket bättre än jag kunnat ana innan jag åkte till Stockholm. Jag hade inte haft många hopp efter 10 veckor av cykeln!

Men allt gick bra som fan, bra tajming och säkert kört. Flipparna gjorde ont som fan i axeln, men fick allafall gjort det.



Foto: riderslifestyle.com Riche Karlsson

Nu blir det en veckas gym o skönt häng uppe i Umeå sen drar jag till Vilnius till helgen. Fullt ös igen!



Foto: riderslifestyle.com Riche Karlsson

It´s good to be back!

3/4 klart.

Monster Jam helgerna är en lång historia. Man är aktivt upptagen i 10 minuter, men man är låst hela dagen, o man känner sig alltid som att man är på fel ställe hela tiden.



Körningen har gått bra, har flippat varje show även o det gör jävligt ont. Så jag har sparat axeln o bara flippat en gång per show. Men reste av tricken är precis lika stora som vanligt, tror fan att mina Turndowns är ännu större nu! Så pass stora att Birchie slutat göra sina allafall!

Hela familjen var här igår, utom 2 systrar o mor min. Fullt pådrag med min systerrson som jag fortfarande inte hade träffat fast han redan är 8 månader. Teo heter han, helt otroligt go, inge gnäll bara full energi hela tiden.

En glad nyhet! Bob Hud är i studion igen! Hoppas verkligen dom kan leverera något i stil med det gammla!!
Mer om det sen, nu måste jag dra o väcka Camilla o äta frukost!



Nu ska jag gå o se hur bakfull Bodin är! haha!

Flippin´and Whipin´!

Äntligen tilbaks! Har varit så jävla närvös sista dagarna att jag kanppt orkat prata med folk, det blev ju inte så värst mycket träning innan jag drog hit till Stockholm för att köra Monster Jam. Men klämmde till på showen idag o allt satt ganska fint, drog till o flippa på sista hoppet, och det tog en stor jävla apa från ryggen kan jag lova! Jag vann publiken, men mycket tack vare att Bodin gick i backen på första hoppet, han är bra o kommer vara tillbaks imorgon bitti!

2 dagar o 3 shower kvar!

Kenny

Så glad o kunna säga att Kenny är med mig som en av mina största o bästa sponsorer även 2009! Dom nya kläderna ser sjukt bra ut, och jag har makt nog att kunna bestämma ganska fritt hur mia kläder ser ut. Skulle inte kunna tänka mig at köra för något annat än Kenny för tillfället!

Kolla in på www.kenny-racing.com för den nya collectionen! Ser sjukt bra ut!
Ska se till att lägga upp bilder på mina kläder så fort lådan kommer.


Globen

Äntligen klar med träningen, ganska lång o trött dag idag känns det som. Inget som slår att komma in på rummet, duscha o lägga sig lite i nybäddad säng!
Ekologisk Frukost är det visst också! Fint ska det vara. Nu ska jag ta o sova lite innan middag klockan 18.00 o sen en sväng på gymmet.



Är det nå som händer i våran huvudstad ikväll? Fick biljetter till 3 Doors Down, men det värar jag att kolla på utan att få betalt alltså!

//m

Torsdag, träning.

Nu är det stress, stress iväg på träning. Tror det blir ganska lugnt, är så sjukt trött från igår. Men äntligen kan vi checka in på hotellet allafall!

//M


I Märsta av alla platser!

Rakt in på röda mattan, Bodin kom hämta upp mig drog vi filmpremiär av den lilla independentfilmen Ruff Riders. Tuffa Ryttare fritt översatt. Nummer 4 i följden är det visst!

O premiären sker hemma i Grimborgs lägenhet i dom mörkaste delarna av Märsta.

Mer om det sen. Skönt att vara ute ur flyg o flygplatser allafall!
M som i Morgan o Marabou!

Milano, bland modeller o Ferraris

Sitter just nu i Milano. Tank er, modeller, fina bilar, gott kaffe, pannini o mozarella sa det bara flyter.

Kunde varit sa, men istallet sa sitter jag ute pa Malpensa flygplats, kanske varldens fulaste flygplats, o ater igen varldens dyraste internet uppkoppling. Hur fan kan dom ta 1 euro per 5 minuter!? Det ar ju varre an Scandic Hotell!

Flyger vidare i eftermidag till Stockholm allafall, ska bli skont att fa hora gnalliga karringar i kon pa OK/Q8 ikvall!
Det ar det forsta man lagger marke till nar man kommer hem...

Vi syns pa Spy Bar! Jag o Bodin!

Prenumerera!

Klicka här för att prenumerera!

Ett jävligt enkelt o bra sätt att hålla koll på vad som händer, börja prenumerera på min blogg!

2 tummar upp!

Musiken man älskar!

Musik kommer alltid vara passion nummer ett, den kommer finnas med en även om man slutar köra cross, eller när man slutar kanske det heter. Din musiksmak ändras inte även om din tjej hatar den, borde den inte, o gör den det får du skärpa dig din fjant! Och man kan nästan klappa til folk som tycker olika gällande din musik, särskilt när dom säger att Basshunter är bra! Som när en polare har en tjej som man egentligen tycker är helt dum i huvet!



Disco är dans! - Men fan inget o dyrka!

Men oftast så är det så att dina absoluta favoriter är dom man nästan aldrig lyssnar på.
Mina två stora musikaliska favoriter är Misfits och Johnny Cash. Men lyssnar jag på dom? Inte så värst ofta...
Och låter jag andra njuta av dom, helst inte. Det känns som en relation som man har med dom nästan. Jag vill ju inte att folk ska ha min o Johnny´s feeling när vi sitter där o har kört allt för långt. O ibland vill man inte ens spela upp sina favoritlåtar för man är rädd för att det ska kritiseras. Konstigt det där. Det är något man har för sig själv, som en tjej du verkligen gillar.



Johnny Cash i sina bästa år.

Hardcore som Refused, Final Exit, Another Year, Separation, Youth of Today, och alla andra, dom kan man dela med sig av. Det är liksom inte en relation på samma sätt. Även om det ligger varmt om hjärtat så finns dom liksom där hela tiden, Misfits o Johnny kommer ju inte tillbaks. Det finns ingen som hellre vill att alla ska lyssna på Switchblade eller Breach än jag. Det är något man kan dela med sig av till polare, typ som när man såg Sofia byta BH i skolan liksom.

Rock n´Roll o Eddie Meduza!

Stress...

Skulle egentligen dratt till Barcelona igår kväll för att träna några dagar hemma hos Eugenio Zafra och Jose Miralles. Men tack vare att det regnar som aldrig förr uppe i Barcelona, så blev jag hemma.

Det som klämmer i skon är att jag har legat på soffan 9 veckor nu, och hade gärna använt en foam pit några hopp för o känna på flippandet igen. Så man slipper o klämma till direkt på jord liksom. Men nu verkar det som att det blir det sistnämnda ändå. Vet så väl att jag klarar det helt fint, speciellt med lite tryck på axlarna. Ett fullsatt Globen ska väl kunna väga tungt nog antar jag... Fan!



Jag har två dagars träning kvar här hemma innan jag flyger från Valencia på Onsdag morgon. På torsdag är det träning i Sthlm och sen tre hela dagar med shower. Mycke slit för pengarna!

Black Panters

Hade kunnat skriva en otroligt ironisk o rolig historia om hur antagligtvis både Lewis o Obama går hem med första priset. Men tror ingen annan än dom närmaste hade fattat att jag är ironisk. O nu när jag tänker på det, vad svårt det är med termer när man ska skriva om svarta o vita! Vad fan ska man säga nu för tiden? Negrer o Arier känns liksom lite dalarna liksom.
Vita o Svarta känns så, just Svart o Vitt.



Fan va färger det blir ändå, men vart tog riktigt Reine-vit vägen?

Det kommer bli roligt med två så stora händelser, alltid när en Afro-Amerikan slår sig in i en väldigt vit kultur så händer det alltid lite extra. Kolla bara hur stort det var när James Stewart blev den förste svarte  mästeren i den amerikanska supercrossen. Eller när Tiger Woods blev oövervinnerlig på golfbanan.

Nu blev Lewis världsmästare, o Obama president (kanske) Tänk dig om det ska fortsätta såhär så vinner snart en svensk OS guld på 10 000 meter också! Sist vi blekfeta jävlar hade nån på pallen där var ju långt innan flygplan fick lämna Afrika!

Hör upp!

Inget bra att säga nu, men se till o lyssna på massa Johnny Cash hela dagen lång för att hålla dig i form.

O missa inte Another Year, om du gillar hardcore, sjukt bra band från GBG med Kapten Kim på sång!



Ska komma med en lång berättelse imorrn, antingen om musik eller när jag var på middag med Rocco Sigfriedi!

Lördag, som lördag ska va!

Ibland har jag jävla svårt att bara va, du vet när man bara är på soffan o det rör en inte i ryggen att det är sol ute. Att batteriet på mobilen snart tar slut, eller att toapappret bara räcker till en torkning till. Iof, det sista går alltid lösa, sällan jag jagar upp mig för just det. Men men...

Men idag vakna jag hemma hos Charlie med Jernemyr i sängen bredvid, med en lagom huvudvärk efter gårdagen, o med träninsvärk i hela kroppen o visste att jag har fan inget som jag behöver göra! Fan, klockan är typ 18.40 o jag har redan sett två filmer! På samma dag!



Man vet att det är sent när groggen intas i pappmugg.

Imorrn ska jag dra till Barcelona en sväng, tänkte träna där på måndag morgon o sen dra hem hit igen. Ganska långt för träning kan tyckas, men iom att foam piten jag brukar använda här har brunnit upp så finns det inga andra lösningar.

Ta det lugnt!

RSS 2.0