A Year in pictures.

Some pictures to remeber the year by. It has been a good year, many miles has been traveled and many drinks has been drinken, many countries has been visited. FMX4Ever.com



HAPPY NEW YEAR!

English or not?

Well, I guess I should ask people in english if it should be in english or not?
Chuck been asking me to start writing in english instead of swedish, but it´s just so damn boring!
It´s so much easier to be funny in swedish for me, it´s like a texas red neck accent joke in spanish... You can´t pull that one off!

But I also saw that I got some mexican readers, and chinese ones. So I guess the translator works ok?

What you think? Do I even have that many english speaking readers here?

Skön gråzon.

Jag gillar gråzoner, när man vaknar, man har ganska mycke att göra så det går på studs hela tiden.
Dom sista fem veckorna har gått ut på samma sak, vakna, äta, träna, äta, hänga med Camilla, äta, sova. 
Det är så lätt att göra saker rätt när man är på ett o samma ställe hela tiden. Det är lätt att äta rätt, för att man lagar sin egen mat. Lätt att träna bra o mycke, för att man har en rutin.



Har fått gjort mycke bra inför 2009 också, nya sponsorer är med på tåget. Och FMX4Ever´s reseplan ser ut som en jävla pilgrimsfärd till jordens alla hörn. Kommer bli ett sjukt år! 
Men just nu ser jag mest fram emot 2 månaders träning hemma i spanien. Jag, Villa, Alex, Chris Birch och DJ Nico när det behagar han, vi kommer försöka få så mycke som möjligt gjort tillsammans. Kommer bli roligt!

Avsluta på rätt sätt?

Jag och min gamle polare Daniel Biversjö, som var lite av siamesiska tvillingar när vi var yngre. Vi kom på att sista dagen på året så borde man göra det som borde göras, så man startar på ny kula på det nya året. Dom man borde hångla med, hånglar man med, dom man borde be "dra åt helvet", ber man just dra åt helvete. Dom som man har längtat efter att klappa till klappar man till.

Vi tyckte det lät som en otroligt bra ide, tills vi märkte att det var fler som ville klappa till oss än vi ville illa. Så summan av kardemumman blev ju att vi skulle få en jävla massa stryk varje 31e December. Och det var ju inte så vi ville komma ihåg just denna dag. 

Det är ju Boris Jeltsins avskeds-dag, TV3´s första sändning, att Commodus mördades, det är ju så vi vill komma ihåg just den dagen. Det är ju stora historiska vingslag.

FMX4Ever doing it Elf-style

Kolla in länken nedan, otroligt fint gjort!

http://elfyourself.jibjab.com/view/nLx9n7BzkI5T/ul0N6IGFO39bgLvxg6IGa4Zc

Vad tycks?

Rudolf Novak...

Jag är inte mycket för att gnälla på saker o ting, men en sak som gör mig irriterad är organisatörer som inte sköter sitt jobb.
Rudolf Novak är deffinitivt en av dom, en av dom som förstår sporten mer än något annat, hade jag hållt på med hockey så hade han varit lika dålig som eld. Iom att elden hade tatt all is.. O inlines är ju inte coolt!

Hursomhelst, jag har väntat på pengar från han hur länge som helst, och han säger o lovar högt o lågt. Så vadjag söker idag är någon som har kontakter i den undre världen i Prag. Jag kan ge några hundringar för att skicka ett slå-på-käftogram till den jävleln alltså. Men men, han har ju lovat att pengarna ska komma in innan året är slut, så han har ju massa tid på sig...



Nasty Monday: Alberto

Idag är det Alberto som går under kniven, eller Frankie Four Finger som jag brukar kalla han, han var med om en olycka på motorcykel för några år sedan och förlora en tummetott i tumultet. Han pratar med en dialekt som knappt en infödd spanjor fattar, men i text så märks det ju inte som tur är. 

 

 

 

1. Tell me your name and what you do.

Soy Alberto y que hago tocarme las bolas

(I´m Alberto, and I scratch my balls)

 

2. How are you and the eminent Morgan aka Me related.

Amigos supongo, para mi un gran amigos, los cuento con mi mano fantástica, jajajaj y me sobran dedos.

(Freinds I guess, for me he´s a big friend, and I´m helping out with my magic hand)

 

3. Are you happy?

no me puedo quejar, pero no vivo realmente la vida que quiero y en el lugar, estoy en un sitio equivocado.

(I can´t complain, but I´, not living the life and place I would like to, I´m often missunderstod)

 

4. What is the most frequent word passing through your mind every day?

Follar, imágenes muchas!

(Sex and fucking)

 

5. Any swedish words you know?

lingonsylt, kottbullar,jajajajja, sabes que no.

(Cranberries, meatballs, hahaha you know I don´t)

 

6. You ever heard of a really good band named Explosions in the Sky?

Por supuesto, gracias a ti, tu me recomendaste la banda, muy buena.

(Ofcourse, thanks to you. Very good!)

 

7. What´s your next mission in life? 

Ser mejor amigo de los que considero mis amigos, te mando mi mano jajajajajja con esta cuento los amigos y sobran dedos.

(To become even better friends with the one I consider friends. I pass you my hand, and the fingers are enough to count them)

 

8. Is this a waste of time?

Divertido diferente y puede decir mucho de la gente, hoy también estoy aburrido.

(Fun and different, and I can say alot to many people, and I was also bored so.)

 

 

Som du ser har min gamle spanske vän det bra, lever i nuet o sätter polarna först. Han har också en fin liten tjej o två döttrar som han tar hand om i första hand. En bra karl helt enkelt. 



1 day to go!

Imorgon är det dags för Nasty Monday igen! Jag hoppas att ni kommer bli glada över näste man eller kvinna till rakning!
Det kan bli Frankie 4 Finger eller Sick Nick Franklin.



Cykeltarmen

Nu är det 4 veckor sen jag satt på cykeln senast, det har varit väldigt bra att vara av cykeln o tänka på den som nå positivt igen, men jävlar vad det sugen i cykeltarmen nu! Vill hem till min käre sambo nere i Spanien o bara ut o köra cykel, vad det än är. Vill ner o köra på stranden, dra till nå bana eller ut till parken o bara glida omkring på alla ramper.


Min våta dröm just nu. 

Detta är mitt längsta frivilliga avbrott nånsin, men det har varit värt varenda dag, så fint o hänga med Camilla hela dagarna. Hon är grym hon!

Nyhet: Världen är liten!

Jag satt o snacka med en kille på julbordet just innan jul, o vi börja diskutera mörka tjejer. Han sa att han aldrig skulle kunna tänka sig att ha en spanjorska till exempel, han kunde inte peka på varför direkt. Men det var bara fel sa han, som om det hade varit en annan sort liksom. Som en häst o en hund... Kan tänka mig att folk i gammla dagar som trodde att allt som fanns i lilla Lidköping eller Stenstorp fanns liksom inte i Danmark, att man var tvungen att köpa med sitt favorit kaffe när du skulle på charter till Mallis. 

Men så är det ju inte längre, världen är ju väldigt liten, med internet, bättre flyg, och kommunikation så går ju allt med jättefart. Vinterkräksjukan kommer till Sverige från Spanien på bara några dagar, smäller en bomb i Ankara så vet Hasse Kula i Kiruna innan röken har lagt sig. 



Varför jag kom o tänka på det idag är för att jag stog och lagade mat tidigare idag o märkte att dom små Körsbärs tomaterna jag stog o delade var från industrilokalen 300 meter från där jag tränar i Murcia, 390 mil från Umeå.

Så vänj dig, man kan inte bara äta svensk mat hela tiden, ta för dig av exotiska frukter och bär. Vare sig det är paketerat i grönt skal eller röd långklänning.



Spansk skönhet a la 80-tal

Baksnygg som Bodin

Long Island Ice Tea är livsfarliga!

3 kilo plus!

Antar att resten av världen känner likadant just nu, helt sjukt vad jag har ätit sista dagarna. Jag o Camilla har varit hos hennes mormor i tre dagar, ute på landet hos en riktig husmor alltså. Vi har ätit var tredje timma, och fickat ver tredje, hela dagarna. Helt sjukt, känner mig helt matt i kroppen. Men vi har haft det väldigt mysigt allafall.

Nu är det snart fest, så jag måste duscha o snygga till mig lite.


God Jul!

Inget mer o säga, det finns så många uppfattningar om Julen... Hade varit lättare att blanda sig i valet i USA än vad man ska göra åt julen. Det ska va så i ena familjen o det ska va si i andra. Det är en hel jävla Juljungel därute!

Nu går det inte ladda upp bilder här heller...

Engelska eller ej?

Har fått en del förfrågningar om att börja skriva bloggen på engelska, vet i fan hur jag ska göra. Känns så mycke roligare på svenska, så lättare att vara rolig på sitt eget språk, oavsett hur bra man snackar ett eller annat språk så är det omöjligt att vara den samme på något annat än sitt modersmål.

Vad tycker ni? Vad är för o nackdelarna?

Drömjobb

Tänk er att få åka omkring o ploga snö, sitta där inne i värmen och lyssna på radio. Se hur saftblandaren snurrar på taket o snön reflekterar det oranga ljuset. Tror det är ganska mysigt, och dessutom väldigt säsongsbetonat. 


STHLM Boogie

Satt på bussen mellan Sundsvall o Umeå, alla halvsov o det var ganska mysigt egentligen. Snön yrde o jag lyssnade på Metallica. Lugnt o gött med andra ord. Då kommer det nå fruntimmer ombord, typ runt 20 kanske, du vet en såndär som måste höras. En som knappast inte behöver mobil för att hon ropar högt nog för att dom stackarna där hemma ska höra. Först ringde hon o skällde ut morsan för att hon inte skulle komma o hämta upp henne från bussen inatt. 

 

Sen fick killen en avhyvling för att mjölken hade varit slut när hon skulle ta lite kaffe efter att hon hade varit barnvakt till hennes bror. Sen fick farsan en släng för att han inte kunde säga till morsan att komma o hämta henne från bussen. 

 

Jag har haft min beskärda del av såna brudar, och det är jag ganska säker på att alla har haft, du vet sånadär som man måste trippa på tå för hela tiden. Måste dra massa vita lögner för att linda in varenda liten grej. Fan va nöjd jag är att med fröken Nordlundj! Tjänar egna pengar gör hon också!


Nasty Monday: Busty Wolter

Jag satt på tåget upp till Umeå igår och var så otroligt uttråkad, sa jag skrev ihop 8 frågor och skickade ut til några kompisar.

Tänkte att jag skulle köra det här varje måndag, även kallad Nasty Monday!
Först ut är den gammla tysken Busty Wolter.

1. Tell me your name and what you do.
My name is Busty and I like to ride my bike in the dirt
2. How are you and the eminent Morgan related.
Morgan is my old Schweden-Freund
3. Are you happy?
Overall: YES!!! but in this very small moment: medium since all the sponsors stop paying money and I just got another letter from Suzuki
4. What is the most frequent word passing through your mind every day?
"pink elephant"
5. Any swedish words you know?
jai will knülle dai i rumper, jai will brust knülle dai and lecker rumper... it is actually norwegian, but I know that is pretty much the same
6. You ever heard of a really good band named Explosions in the Sky?
yes but no
7. What´s your next mission in life?
it started yesterday: being a single
8. Is this a waste of time?
no, since these dumb questions make you think about very interesting stuff like "what is the most frequent word passing your mind every day"... so thanks, Mojje, to bring this questions up. The world will definitely benefit from the blog-posts



Som ni ser verkar livet rulla på helt ok för våran tysk, han har en helt ny värld där ute som väntar på han, nytatuerad och nybliven singel. Och armerad med den torraste humorn öst om Hamburg så är han ett het byte på marknaden. 

 



Julbord

Jag och Alex drog iväg på julbord igår vid 13.00, först var vi och körde Slottcars, typ som en svinstor bilbana, 48 meter lång, och 8 banor bred. Bilarna är sjukt snabba, 0-100 på runt sekunden... Vi var 26 stycken som körde tävling, jag vann kvalet och blev trea i finalen, inte illa pga att jag och Alex var dom enda som redan var fulla.



Efter Slottcar tävlingen så drog vi till relax avdelningen på Stadt i Lidköping. Var så sjukt roligt att hänga ut med gammla kompisar som man knappt ens visste att man kände så bra, var ju ändå 4-5 år sen jag träffa alla sist.
Efter Relaxen så var det julbord o sedan julfest. Inga otroliga sensationer direkt, det är ju en aktivitet som jag o Alex behärskar bättre än någon annan. Det enda konstiga är väl att vi är så pigga o krya idag.

Hit o dit.

Jag har börjat samla på mycke olika grejer genom livet, chilli sås flaskor, vodka flaskor, puttekulor, frimärken, krigs suvenirer och allt annat skit man kan ställa i garaget. 

Men det enda som jag har varit bra på i det sista är boarding pass, dom ligger i en egen liten ficka på ryggsäcken, och när jag kommer ihåg så lägger jagdom i översta lådan på verktygslådan. Det som är så bra med boarding card´s är ju att man alltid kommer ihåg vart man har varit, och när. Det behövs kan jag lova dig! 

Så förra året efter säsongen så satte jag in alla i en ram, som ett minne över vart man var liksom. 



Vet inte om det var så jävla roligt att veta, men roligare att skriva om än att jag luktar skit efter löpningen och ska in i duschen nu.

Kolla revolvern!

Inte mycket nytt på fronten, var o gadda mig igår. Det blev väldigt bra tycker jag, vi fortsatte på benet och fick äntligen kört över min gammla SXE tatuering! Den har ju nästan bleknat bort av skam det sista...



Titta in hos Markus, aka Funny Farm Tattoo!

Ikväll blir det lugna gatan, sen julfest med dom gammla polarna från FMK Falköping.

Tattooooo... Auw!!

Vakna precis på soffan hemma gos Körling, idag är det tatuerardagen med stort D, eller T kanske det blir. O sen är det kalas ikväll, Alex och Svarten kommer också hit.

Klackarna i tacket!

Stora stenen.

När jag var liten så sa vi alltid att vi skulle mötas vid Stora stenen. Stora stenen låg bakom varåt hus uppe på Mösseberg, mitt på en liten äng. Den var liksom så lätt att mötas vid, o vi kunde klättra upp o se över hela ängen, om man kunde förstås. Henke var lite längre än mig, så han fick oftast hjälpa mig upp.


Som ni ser var jag inte så stor i rocken, jag längst till höger som blir upplyft på pallen.

Därför var Stora stenen det första jag gick till i morse när jag vakna. Och jag vet inte om jag har blivit väldigt mycke större eller om tiden går otroligt fort på ängen och stenen har krympt av väder o vind. För jag lovar dig att jag hade kunnat tatt upp stenen o burit iväg den ända hem! 

Så lustigt med att man oftast tänker på saker som man kommer ihåg, som så mycke större! 
Hoppas tjejer funkar samma! Eller hur Pierre?

Grattis Världen

Det ser ut som att det blir om möjligt ännu mer resande för mig nästa år än vad jag fått uppleva i år. 
Teamet som jag kör för, FMX4Ever är ju som kanske sagt förut det officiella FMX teamet för Red Bull, och vi har fått ensamrätt på att ta hand om deras X-Fighters Promotion Tour som ska gå genom så många länder som möjligt.



Curry, Curry! Here we come!

Hit intills så är det 20 länder som är klara, och 14 till står o knackar på dörren. Det är från Jamaica till Indien, Singapore till Kambodia! 

Här ska samlas stämplar i passet! 

Framme!

Äntligen framme efter 14 timmar i tåg! Först så trodde jag att det skulle bli lite mysigt med tåg, lite godig och lite Californication avsnitt på MacBooken. 

För det första var sätet hårdare och tajtare än på Ryan Air! Restaurang-vagnen stängde innan jag hade kommit dit. Men Californication var fortfarande lika bra! Han är så grymm den där Hank! 

Falköping ser ut som vanligt, väldigt roligt att vara här allafall! Ska dra till farmor o käka snabbmakaroner nu!
  

Mot Falköping!

Ikväll drar jag hem till Falköping, staden mellan bergen. Också utsedd till sveriges tråkigaste stad av Pontus Enhörning för några år sedan. Men är det en sak vi ska vara stolta över så är det att vi är en av dom ko-tätaste kommunerna i landet! 



Det samma gäller säkert antal pizzerior per capita. Vi har också ett väldigt bra mentalsjukhus, och därmed kan man också få se mycket roliga människor på gator o torg! Längst Wetterlinsgatan kan man se både det ena o det andra.
Vi har också Europas längsta strög! Och antagligen sveriges sämsta högstadie rektor i form av Ingvor "Ada" Forsström.



Men jävlar vad jag kan längta dit ibland!

Kiel-båten.

groggo  ([email protected]) om Lördag:
lite gamla goda minnen vore fint att läsa om!hoppas allt är bra med dig bror!höres
__________________________________________________________

Det enda jag kommer på att berätta när Groggen ber om det är ju självklart våran resa till MX des Nations i Lierop, Holland för några år sedan. 

Vi hoppade på färjan mellan Göteborg och Kiel. Jag, Alex, Eggen och Groggen i en liten billig hytt långt ner under bildäck. Det här var när jag inte drack, coh Alex höll sig också nykter eftersom han var tvungen att köra husbilen dagen efter. Men Groggen såg till o dricka för oss alla.

Eggen o Groggen var alltid vapendragare när det kom till vin o sprit aktiviteter, och gjort det jävligt bra! Kommer ihåg att dom köpte två flaskor Bacardi Razz. Innan vi gick upp till buffén så försvann den första flaskan. Väl uppe på buffén så fanns det bara rödvin av dom alkoholhaltiga dryckerna, och Groggen gjorde allt för att dom inte skulle gå plus på honom om man säger så.

Innan vi gick upp till baren så gick Eggen o Groggen ner till hytten och ytterligare en halv flaska Bacardi Razz försvann. Här började Eggen tveka lite när det gällde intaget av förfriskningsmedel, något Groggen sågade på bästa sätt, drack lite hårdare.



Väl nere i hytten så var det fullt ös, Groggen släppte loss hans kanske bästa sågningspåhopp.
-"Mojje, du är fan inte värd mer än en potta skit i ett reningsverk" Otroligt bra!

Sen började helvetet! Tänk dig någon som har ätit otroliga mängder kött, och har druckit MINST 2 flaskor rött billigt vin. Nu var det dags att allt skulle ut, och samtidigt utan en chans att väcka karljäveln! Jag lovar att jag jobba i en timme med att plocka små köttbitar ur väskor och skor. 

Groggen är idag helt utan men från denna lilla incident. Alex tycker fortfarande det var en traumatisk upplevelse.

Lördag

Inget speciellt idag, ska dra iväg till gymmet precis, sen är det födelsedags fest.
Håller på att försöka fixa ett tv program för svensk tv, där ni kan hänga med på alla våra turer. 
Vi får se hur det verkar.



Är det inget speciellt ni vill höra om? 

Marocco

Camilla fråga mig om min favoritmat härromdan, då kom jag o tänka på en av dom bästa, skönaste dagarna jag har haft!

Vi var i Marrakech i Marocco, och första morgonen där så visste jag egentligen inte så värst mycket om Marocco. Hade kört bil dit, med Franklin´s Vito utan AC. Så jag visste att det var varmt i öknen, även mitt i natten, Kan lova dig att man känner sig ensamm på vägarna när telefonen inte funkar, det var 2 timmar sen du såg en byggnad o det är fortfarande 2 timmar tills du kommer till nästa stad. O det enda du ser är öken.



Hursomhelst, nästa morgon tog arrangören med oss ut på lunch. Vi lämnade Marrakech och körde 45 minuter rakt ut i öknen igen, men denna gången söder om Marrakech. Väl framme kom vi till ett stort tält, liksom som en litet hus men gjort i trasmattor typ. Tältet låg på en kant, o väl inne i restaurangen såg man vad som var nedanför kanten, en liten sjö som heter Lalla Takeroust med 7 vattenskotrar som vi kunde leka med efter maten.



På borden stog stora, alltså STORA fat med grösaker och olika röror och Pita-bröd. Så otroligt gott, o så otroligt oväntat att komma till ett sånt ställe. Efter maten var det ner i sjön och köra vattenskotrar tills solen gick ner. 




Det är bra dag det!

Rockabilly, de light!

Så många gånger som jag har försökt att förklara för mina utländska vänner om Raggare, o det finns inget att förklara det med. Rockabilly är ju nå grymmt, Rednecks är lite för grovt. Raggare är liksom något helt annat, det finns inte nå liknande nå annanstans. Men idag så hitta jag en film, som en handbok hur grymma dom är!!


Ta en titt på denna o lär er om kärlek!



En spanjor på isen!

När jag går omkring här o halkar o fryser som en blöt hund, fast jag har den största vinterjackan som finns! Det är då jag tänker och önskar att jag hade en spanjor eller två med mig, det hade varit så jävla roligt att se min gammle vapendragare Nico här ute på isen! Han är liksom en karl helt utan uppfattning om natur o sånt. 



Det är han som frågade om Villa´s bil glider ner från hans ganska branta uppfart när det regnar. Tänk dig han på en isig vinterväg! Eller som när jag frågade han om det finns giftiga ormar i Spanien, så svara han 
"-Nej, eller på vissa platser i spanien... Typ som borta i Torremendo finns det en jävla massa"  Torremendo ligger 5 km bort, då undrar man om vi lyckades vara så unikt plasserade att vi råkade befinna oss så nära Spaniens orm mecca, eller om hans Spanien slutade strax efter Torremendo.

Men den jag helst hade velat ha här är Paco Rico, en av mina bästa polare från Spanien vid sidan av Alberto.
Han fryser så han skulle inte gå utanför dörren om det är kallare än 10 plusgrader, o då har han verkligen alla jackor i huset på sig. Han var med mig i Frankrike en gång, han åt inte på tre dagar stackarn!

Race of Champions

Det var meningen att jag skulle ha kört Race of Champions i helgen, men tyvärr så drog dom ner lite på budgeten och vips var jag utanför...



Hade varit coolt att få köra där! Det går ändå på ett fullsatt Wembley, och med folk som Travis Pastrana, Micheal Schumacher, Jason Button, och David Coultard. Inte många svenskar som är med på sånt! Mer än Mattias Ekström då.
Men värst av allt är ju att jag missar årets sista party med hela gänget. Förra året var Schumacher helt sjövild o dansa på bardisken med slipsen i pannan. Inte varje dag man ser sånt!

Men o andra sidan fyller Alex år här uppe i Umeå, så det ska bli jävla roligt det med! Har egentligen inte träffat Camillas kompisar så mycke, så det ska bli roligt!

Facebook

Säg nån som inte är meddlem av Facebook, alla har tamigfan ett konto där. Antingen så vill man ha kontakt med gamla polare, snoka i andras liv, eller kolla på snygga damer. Alla har en anledning, o alla är helt slaviska att kolla av sin Facebook.

Så har vi Mark Zuckerberg, 24 år och ägare av Facebook. Han skapade sidan 2004 för att använda den ihop med sina polare på Harvard, efter att ha sett hur många som blev meddlemar så tog han det till andra skolor.
Till slut, den 2 september 2005 sa blev det öppet för alla att använda Facebook, redan i December hade Facebook 11 miljoner användare. 
September 2007 hade Faceobbok mer än 30 miljoner användare. Och gör det till det snabbaste växande community som finns. 



Mark tackade precis nej till att sälja Facebook till Google för 2,3 miljarder US Dollar. Men gick med på att sälja 1,6% av communitien för 240 miljoner US Dollar. TjiTjing!

FDLS och Gråvatten

Jag vet inte om jag är helt själv om detta, eller om det är helt normalt. Men jävlar vad jag kan snöa in på grejer ibland!
Igår googla jag allt om Gråvatten. Fanns egentligen inte så mycket intressant om det. 
Men idag har jag snöat in på att lära mig allt om Polygami, och först o främmst så mycket som möjligt om FDLS. 



Ni som inte har stött bort i detta ämne så handlar det om en sekt som har tagit den mormonska läran ännu ett steg längre, eller faktiskt till en bortom all sans fundamentalistisk nivå. Dom har en egen ranch stor som hela jävla Broddetorp utanför Eldorado i Texas. Där ingen har en chans att få med sig något som helst av omvärlden. 

"Genom total tystnad skapas också total tro" säger Warren Jeffs, egenutnämnd profet för sekten. Därför förbjuds all tv, radio, sport, möten, internet, tidningar och böcker. För att få när den genomsnittliga kunskapen stannar också historie läran vid 1700-talet! We landed on the moon!



Warren Jeffs, far till ca 250 barn med sina 80 fruar, sitter just nu arresterad för barnarov, OCH våldtäckt! Synd på en sån bra profet och rollfigur!

SJ

Beställde biljetter till Falköping igår, helt jävla otroligt hur dyrt det är att åka tåg! Det tar 10-11 timmar hem, och kostar ungefär lika mycket som att ta sig till Houston en söndagmorgon! Men, men, hem kommer jag ju! Jag säger som Alex, tid o pengar är det enda jag har gott om! 

Jag drar frånb Umeå till Skövde på måndag natt, kommer direkt i tid till att gå till Körling, ska försöka hinna köra färdigt benet. Titta in på www.funnyfarmtattoo.se jag kan lova er att om ni inte har varit helt sugna på att gadda er innan så måste ni ta en titt på vad Körling gör! Helt sjukt!



Sen hem till Falköping, träffa alla, farmor, farsan, morsan, systrarna och kanske tillomed hinna förbi Darnell. Han är värd en egen uppdatering här, så det tar jag nån dag!

Falköping! Bergsäkert! 

Inget bättre!

Tänk er kännslan när man är klar med en show, alla är hela och fina. Och det är första festen ihop sen ett år tillbaks! 
Lägg där till att ni är på ett ställe där allt i baren är gratis, och du själv får vara DJ. 

Här kommer lite kort från Ostrava. Jag, Dustin Miller, Justin Hoyer, Nick Franklin, Chris Birch, Riegan Sieg, Jeff Fehr och Sean Nielsen. Mitt uppe i ett 1,5 timmes Metallica medley!









Bara Mosa som fattades!

Photos Prague

Fick precis lite bilder som jag tänkte nån kan bli glad över att see! Fick massa party bilder också, men dom var så stora! Ska se till att förminska dom lite... Macbook... 





Euro

För första gången så är det bättre att känna sina pengar i Euro! Det har alltid varit att man har förlorat nån 1000 lapp svenska på varje 1000 lapp Euro! Men imorse när jag fick kvittot på MacBooken så märkte jag att jag faktiskt hade betalt nästan 150 euro mindre än vad jag hade räknat med!


Låt dom rulla!!

Så nu känns sverige ännu billigare helt plötsligt! 
Förutom när man står i baren o precis har köpt en flaska vodka...

MacBook

Imorse gick jag med raska steg o köpte mig en MacBook. Den nya med aluminium bas. Verkar vara sjukt bra! 
Men eftersom jag har använt PC varenda dag sen -94 så är det jävligt krångligt kan jag lova er!



Tog mig 30 minuter bara att byta namn på msn! Eller Adium som jag använder. Men nu kan jag allfall kolla på film på planet i fortsättningen. Min gammla PC hade bara 18 minuters stand by tid, om man inte rörde den!


Överraskning!

Tänk er när ni tror att verkligheten är något helt annat än vad den egentligen är!
Vilket är det då man ska tro på? Det är ju det man själv upplever som gäller? Eller?

Ibland kan man tro att imorgon är idag eller idag är imorgon! Grymmt det!

Jag längtar massa till o gå på Julbord den 20e! Så sjukt mycket folk som jag inte träffat sen 2004! Då jävlar ska det slås klackarna i taket!

Umeå Hardcore!

Sen jag var 14-15 år så har Umeå haft lite sådär mystik över sig, liksom alla band jag lyssnade på var därifrån. Refused, Separation, Final Exit, D.S 13, Bloodpath, Cult of Luna, Eclipse. Ja verkligen alla band var därifrån! Det var liksom grunden till mycket som kom från Umeå. Tror aldrig jag hade varit vegetarian om det inte hade varit för Umeå Hardcore. Det var liksom dom man lärde sig av.



Nu har jag ju tjej från Umeå, så det blir att jag försöker åka dit så ofta jag kan. Även om det inte blir varje vecka kanske men ändå. Så jag har försökt att hitta lite HC kultur, lite musik. Nånting av något. Men hittar inte ens en skivaffär som man kan köpa något annat än Orsa Spelmänn i. Antar att jag bara letar på fel ställe, för jag hoppas att det finns kvar. Men det kanske bara var en illusion hela grejen. Men jag hitta allafall en väldigt fin röd stol i is sist!



Umeå har allafall mycket grymma saker, inte bara grymma tjejer! The Kristet Utseende spelar på Scharinska på Fredag!! Fan va grymmt!!!! Fan va dålig tajming!

Cabooz

Min kära vapendragare Riche från Riders Lifestyle hade premiärfest för nya Cabooz kläderna i Lördags! Tyvärr var jag i Prag så det blev ingen fest för mig direkt. Men kläderna ser hur som helst jävligt bra ut, verkar finnas en marknad hemma i Sverige för Cabooz, M/M, och dom såkallade BroBrands.



Om Sverige har något BroBrand så är det absolut Cabooz! Flatbillies Fo Eva! DGF!!

Jonglering!

Om ni kör fast ibland, liksom i livet, på jobbet eller i eran vardag. Då finns det fan inget bättre sätt att lösa det på än jonglering, då är det helt omöjligt att tänka på gnälliga brudjävlar, inga snåla karlar,  dålig lön eller att du har fötter som luktar som en hel engelsk pub. Du måste hålla tankarna fria liksom.



Du måste tänka på bollarna eller käglorna, aldrig släppa tanken, måste hålla igång dom.

O tänker man efter så fungerar hela livet ungefär likadant, man måste hålla igång allt, allt måste stimuleras på ett eller annat sätt för att komma i rörelse. Hur kommer man annars framåt?

För vem är egentligen helt nöjd?

Home, sweet home!

Landa i Alicante inatt, o var hemma vid två tiden. Hade en såndär dålig kännsla att jag hade haft inbrott eller något sånt medans jag har varit borta, sånt händer ju här ganska så jävla frekvent! Huset står tomt nu sen Alex också är borta.
Men som tur var så var det inga inbrott, strömmen stog på och vattnet kom ur kranen.

Vakna upp i morse av att solen lös mig rakt i ögonen, så skönt att vakna så! Ibland glömmer jag hur gött det är att bo här! Gick ner för att äta vid 12 tiden, lite folk som spela fotboll på stranden, tjocka norska kärringar som försökte sola, och havet var helt spegelblankt. Det är ganska gött i spanien ändå, fast det kan vara jävligt ensammt ibland!



Alex är i Indonesien och jobbar på solbrännan och kallar det Surf Camp. Antar att han springer runt med en kokosnöt i ena näven, en vit handuk över axlarna och raggar på varenda stackar tös på stranden...

RSS 2.0