Good Times!

Just nu har vi faktiskt kommit in i en sån där skön gråzon som jag egentligen tycker är jävligt skönt. 
Man vaknar, äter, tränar, äter slappar äter och går till gymet. Allt till lagom varmt väder och solsken. 
Försöker blanda in lite vanlig motocross en dag i veckan också. Måste ju bli varm i kläderna tills Erzberg.

Över lag så tycker jag att livet är ganska gött just nu, lagom mycke projekt o sånt också. Synd bara att det är så många som släpar efter med att betala för sig sen förra året. Börjar tryta nu kan jag lova.





Vilodag.

Idag ska inte mycke hända ska jag säga er. Har varit en lång vecka, o jag vill egentligen bara ligga på soffan o kolla på film hela dagen, synd att jag inte har nån TV bara... 

Nästa vecka drar jag till Herning Supercross, ska bara med upp o se till att dom sköter sig grabbarna. Efer det så drar jag med Fredrik Johansson upp till Stockholm o sen flyget upp till Umeå. Ska va med Camilla några dagar innan jag flyger hem hit till Spanien igen. Ska bli skönt!

Alex ska också köra i Herning, på KTM och 2 takt för första gången sen 2002! Ska bli roligt att se!

Right beside you

Satt o lyssna på gammla låter o kom på en låt som jag o Rino alltid låg o lyssnade på uppe på taket innan vi hade fått AC installerad, och enda stället man kunde vistas på under dom varma sommarnätterna var taket.

Big Bang med låten Right beside you. Tror säkert nån tår föll där ibland, allafall om vi hade druckit röd vin.



Så trött...

Finns så mycket här i Spanien som man blir matt av. Allt går så sjukt sakta, och helst så ska det bara rinna ut i sanden hela tiden. Jag har fortfarande inte haft hit någon som ska laga dörren som dom bröt upp vid inbrottet.
Och såna självklarheter som mail, eller 118118 har folk aldrig hört talats om... Telefonkatalog över privatpersoner finns inte.

Och sen alla jävla stämplar hit o dit. Måste åka dit för att få en stämpel, sen tillbaks hit, för en annan, o till sista kanske vi kan göra så att du får betala denna räkningen, om du tar med det andra pappret du fick förra året...

Finns så mycke som man inte har en anning om här, och som fungerar så otroligt dåligt. Men det är ju allafall sol hela tiden!

freestylemtx.com

Kolla in min intervju på www.freestylemtx.com ganska roligt!

FreestyleMTX har alltid varit en av dom största forumen för FMX, men har sedan årskiftet utveklats till en ordentlig sida. Helt sjukt mycket besökare och från hela världen.

Voltron.

Spotify!

Idag fick jag en inbjudan att bli meddlem av Spotify! En helt otroligt bra present tycker jag! Helt sjukt vad bra det fungerar.
Om ni fortfarande inte har skrivit upp er för att bli meddlem så tycker jag att ni ska klicka in på www.spotify.com och fylla i eran mailaddress!



Som webbradio fast mycke bättre, du kan söka all möjlig musik, som ett eget oändligt stort iTunes typ.

Väldigt roligt!

Har fått grattishälsningar från folk jag inte har träffat på massa år, folk jag kommer ihåg, o andra jag inte har en anning om vilka dom är. Men det är ju roligt det också!

Nu ska vi på gymmet, ännu viktigare nu när kroppen börjar falla ihop.

1 år kvar...

Idag är det ett år kvar tills man blir riktigt jävla gammal. Jag fyller 29 år idag, och det är fanimig ganska gammalt! Jag gick i 4an på mellanstadiet när farsan fyllde 29! Och jag har sett folk som ser ut som 50 när dom är 29 också för den delen...

Det är väl bara skynda sig ut o göra något medans kroppen håller ihop. Syns i eftermiddag!



English...

I been getting some mails and comments on FreestyleMTX since I stopped writing in english. But to maintain to frequent updating I had to stick to swedish, and I got more complains from swedes for not writing in swedish then I got from foreign people when I write in swedish.

But, on the other hand, you do have the Google translator on my blog, I know it get´s kind of funny English. But I guess it´s better then nothing. Just pretend I´m your local mexican 24/7 shop. 



Konstigt folk

Jag brukar fundera på om konstigt folk väljer att köra FMX eller om man blir konstig av att köra FMX, om man tittar sig omkring så är det väldigt annorlunda personligheter som kör FMX. Endel otroligt jävla egocentriska, andra anti-sociala, andra rent utav dumma i huvudet, väldigt många med total avsaknad av självdistans. Så är det aktiviteten som formar förarna eller var dom redan sådana från första början?

En annan reflektion man kan göra är att av 6 stycken svenska förare som mer eller mindre lever av FMX så är alla utom Bodin antingen lite tunnhåriga i fram, eller lite tunnhåriga i bak, och alla utom Johansson hadde för några år sedan mer eller mindre ihop det med var sin tjej från Falun. Fast ingen av oss knappt hade varit där. Men det kanske säger mer om Faluntjejer än om oss.





Playlist of the week!

1. Explosions in the Sky - The Birth and Death of the Day.

2. Red Sparowes - Buildings Began to Stretch Wide Across the Sky, and the Air Filled With a Reddish Glow.

3. Slayer - Angel of Death.

4. Breach - Center

5. Frodus - (we love) Explosions

6. Prohibit - Fuck You Bastards.

7. Bring me the Horizon - Suicide Season

8. Eddie - När jag var 15 år.

9. Bob Hund - Ett fotografi.

10. The Doors - Hello, I love you.

Musik är så bra! O det finns så mycke av dom! O ingen blir arg på någon om man lyssnar lite på andra band liksom.

Konstiga platser

Jag tänkte precis på en sak när jag läste att nån stackars kvinna hade varit tvungen att sova i bilen! O det var den värsta natten i hela hennes liv...  Och då är det inte tösen på bilden nedanför som har uttalat sig.


Beroende på vart i bilen man sover så så utvinner man en bättre eller sämre sömn.

Prova att dela bänk med missbrukarna på Milano tågcentral en natt, sova på marmorgolvet på Bryssel flygplats, på golvet i en Vito på semester med Alex i en hel vecka, på golvet i en Vito i Tyskland, i sätet på en Vito utanför Marseill o vakna upp av ett det står ett helt Marseill 13 utanför, på toppen av ett berg utan tält, på ett hotellrum med Jimmy, på ett hotellrum med Bodin, på flaket på en Navara i ett parkeringshus i Barcelona i Juni månad, i en vägkorsning i Bilbao när det regnar.

Då kan du snacka om natt!



Pelican

Ibland tänker jag att det hade varit så lätt o skönt om man bara hade gillat Brittan eller New Kids On the Block. Liksom då finns det ju en hel uppsjö med andra band som låter, ser o säger samma saker liksom. Men nu är ju inte så fallet.

För man gåshud o ståpick av Explosions in the Sky, Mono, Red Sparowes och sånna band så blir ju liksom inte listan så lång. Men så hittade jag Pelican idag, kanske inte lika jävla bra som Red Sparowes and Explosions, men ändå ett bra komplement liksom. Dom spelar vakert, lugnt, utan att bli deppiga, och är absolut inte rädda för att sakta jobba sig upp till ett sjuhelvetes oväsen. Du vet såntdär som man bara vill att det ska blöda lite ur öronen när låten är klar.



Pelican i Austin, TX. Fast dom är från Detroit förresten!

22 grader o sol!!

Efter regn kommer solsken, som min käre vän sa. Och idag stämmde det! Vakna upp av att ambulansen ringde o fråga vart jag bodde, dom var på jakt efter Martin som ska hem till Prag idag. 
Väl ute märkte jag att det var helt vindstilla och varmt o skönt! Då är Spanien fint alltså!

Nu ska vi iväg o köra cross. Hörs

Storm!

Vakna upp av att det tjöt i hela huset i morse, eller så kanske bara det var i skallen. Hursomhelst så är det en storm jag aldrig skådat här idag, tak blåser ner, lastbilar har vält och palmerna ligger ner. Hela huset är fullt med folk i dag, det är ganska roligt. Var längesen sist! 

Ska sova lite nu.

Födelsedagsfest!

Jag fyller egetligen inte år idag, men på tisdag. Men iom att tisdagar inte är så roliga så får festen bli idag! Plus att Chris Birch gammla tjej är här nu, o hon fyller år idag! Dubbel fest, dubbelt kul!

Väldigt synd att inte Camilla kunde vara här bara, men men. Jag ska dit väldigt snart ändå som tur är.   

Red Bull Aquaduct Jump

Jag hittade en ny film när jag sökte efter en gammal. Det är från våran media grej i Istanbul i April förra året, helt sjukt!
Titta själva... 

Tänk att klockan var fem på morgonen och sista groggen satt fortfarande kvar i gommen. Jag kan lova dig att det enda jag tänkte var att jag inte ville dö! Men hoppade gjorde vi, jag först till o med!





Nasty Monday Frågor

Jovars, har fått några nya frågor till Nasty Monday, både här o på mailen. Mest om fylla o svineri för det mesta. Men vet inte helt om det passar, jenkarna har ju självdistans som en pormask ungefär, och verkar vägra svara på allt som kan verka roligt. Men men, något ska säkert kunna ramla in.

Ska se till att skicka ut lite intervjuer nu igen, tror jag har tömt mina Nasty Monday depåer. 

Kom precis hem från träning nu, börjar kännas mycke bättre nu. Innan hade jag helt sjukt svårt att koncentrera mig, eller rättare sagt koncentrera mig på rätt saker. Men nu börjar huvut va med igen. Villa körde grymmt som fan idag! Gött o se att han hittar tillbaks fort, inte för att det var nån överraskning iof.

freestylemtx.com

Se till att titta in på Chuck Carrothers nya webportal. www.freestylemtx.com

Han har sett till att samla förare och journalister från hela världen, för att ge en bra bild över allt som händer o sker i FMX världen.

Misfits

Längesen jag hade tid över till att göra en liten reflektion över något. Det har mest varit meningslös dynga, om vad jag har gjort på dagen. Vem fan är intresserad av sånt egentligen, man vill ju lära sig något, det är ju det som är meningen med internet! Kunskap o Pornhub är väl motivationen till att betala interneträkningen.



Tänkte jag kunde skriva lite om Misfits, ett av dom banden som jag kanske inte lyssnar så väldigt mycket på, men ett av mina absoluta favoritband. Enkelt, snabbt och ganska meningslöst, även om dom hade några politiska kängor som Bullet tex.



Misfits startades av Glenn Danzig 1977, och fick med sig Jerry och senare också Jerry´s bror Paul. Jerry Only och Glenn Danzig är liksom grunderna i Misfits, står inte båda på scenen samtidigt så är det inte Misfits. Så är det bara. Det som gjorde Misfits så grymma var att dom hade väldigt egna ideér om hur saker o ting skulle göras, och inte minst uppröra. Vad sägs om att hälla Cool Aid över publiken veckan efter mass självmorden i Texas där dom drack just Cool Aid spetsad med gift. Det väckte ju säkert fler kännslor då än vad det skulle göra nu. 
Mellan 1977 och 1983 så sprutade dom ut vinyl sjuor och 3 fullängdare. Allt egenhändigt gjorda hemma i lägenheten. 
1983 så splittrades Misfits och i min bok så har dom aldrig uppstått.


Försäkringsdag.

Det blåser allt för mycket för att köra nå idag, så idag ska jag äntligen ta tag i mina försäkringar ordentligt. Som ni vet gäller alla försäkringar tills man behöver dom, efter det är deras enda syfta att rövköra dig så hårt det bara går. 
Så önska mig lycka till, måste ha bilen tillbaks snart!!

//m

Utan bil...

Fan va kass det är utan bil, det är något jag har tagit för givet sen jag var 18. O helt plötsligt har jag ingen bil längre, fan va naken jag känner mig. Jag utan bil är som en konduktör utan spårvagn, en navel utan ludd, en mobil utan batteri... Ni fattar.

Men som min kära tös sa, -"Du har ju allafall mig..."


Om ni ser en sådanhär med reg nr 6981DVN, stanna och klappa till den jäveln som har den.



Martin Koren Update

Idag satte dom äntligen kniven i Koren, jag var förbi och snackade ite med han o hjälpte till med lite översättning mellan han och läkaren. Inte lätt för han o ligga på spanskt sjukhus där ingen snackar engelska, han kan ju knappt säga Hola.

Operationen verkade ha gått bra och han har massa filmer att kolla på nu, så han klarar sig nog fint. Ganska fina sjuksystrar också så.



Martin fullt fokuserad med att klämma ut dom första viktiga dropparna efter operationen. 

Sjukt hus!

Igår på väg hem från träningen tog jag o Alex vägen över en liten by som heter Rebate lite syd väst om San Miguel de Salinas. Och där hittade vi ett hus som jag tror alla hade drömmt om att ha, men som kanske bara Kamprad o grabbarna skulle kunna ha råd med.

Jag tog några bilder men blev inte så bra, men tänk er en huvudbyggnad stor som ett normalt hotell, plus privat 9 håls golfbana, sen en egen sjö stor nog att segla jolle i. Och sen ytterligare några hus och festplatser. Så härligt att se folk som har ordentligt med cash och som faktiskt brassar på lite. Finns många rik jävlar som bara har snålat det till sig, men få som verkligen lever dekadent o gött. 

Ska se till o få några kort på det. 

2 X Spinning!

Nu jävlar är det Erzbergs satsning. Fan va jag ser fram emot det i år, tror till o med att jag ska försöka hoppa över att köra FMX showen i år för att hålla mig till finalen. Och inget öltält tack!



Jag, Alex och Birch var precis och körde 2 timmar spinning, väldigt bra! Måste hoppa i säng nu, måste upp i lagom tid imorgon.

Fick förresten väldigt bra förslag på fråga till Nasty Monday, Bästa fylle minne med Morgan!



Fler frågor, more questions

Jag måste ha några fler o bättre frågor att ställa mina offer till Nasty Monday, vad skulle ni vilja veta? Skicka några förslag.

I need more questions for my Nasty Monday thing. What would you like to know, what should I fill it out with.

Nasty Monday: Chuck Carothers

So, today it´s Chuckie´s turn to get against the wall. Chuck is a really cool guy, I was able to spend some weeks at Camp Chuck in Texas last year and got to know him. He´s like all dirt bike riders, a bit different. What I remember really good was when I walked out on the porch the take a piss at 6 am in the morning, still dark as a horse ass outside and he is out on his lawn mover, getting his grass trimmed. That´s Chuck, controlled ADHD.

 

 

1. Tell me your name and what you do. 

My name is Chuck Carothers and I ride dirt bikes and am trying to work on a dirt bike website. 

 

2. How are you and the eminent Morgan related. 

He is my Cousin.

 

3. Are you happy? 

Always.... Unless I don't get enough sleep, or am hungry, because then I get grouchy.

 

4. What is the most frequent word passing through your mind every day? 

I have a dirty mind and I am sure kids read this.  

 

5. Any swedish words you know? 

Not one.

 

6. You ever heard of a really good band named Explosions in the Sky? 

I've read things Morgan has said about them on the world wide web, but that's it.

 

7. What´s your next mission in life? 

Figure out how to make more money.

 

8. Is this a waste of time? 

It's 1 minute of my life that I will never get back.

 


1 dag kvar!

Jag har inte glömt! Det är dags för Nasty Monday imorgon! Tror det är Chuck Carothers på tur, gammal X-Games vinnare och en otroligt trevlig karl, men också väldigt hyper aktiv!

Idag är det söndag! Alltså söndags pizza! Fan va gott! 
Måste säga att det hade varit ännu bättre med söndags middag hemma hos Annika o Kalle! Men man kan ju inte få allt här i livet.



Söndag!

Vakna av mig själv, alltså utan alarm idag. Solen sken in ända in till kudden, i stort sett allafall. 
Ska pyssla o greja lite idag, måste fixa cykeln inför imorrn, sen ska jag ut till VIlla´s park o hjälpa till lite där. 
Är ganska sliten i kroppen efter veckan, så tror jag hoppar över att köra idag.

Om ni inte har hittat Red Sparrows än, så se till att inhandla/ladda ner Red Sparrows, så otroligt jävla bra!
Typ nånstans mellan Explosions in the Sky och Neurosis, väldigt vackert och stökigt. Det är med gammla medlemmar av ISIS, Battle of Mice och Angel Hair, så man skulle kuna säga att det är som ett dream team av post-rockare. 



Missa in Red Sparrows!

Martin Koren

Jag o Villa var förbi Martin Koren idag på väg hem från träningen. Han ligger fortfarande o väntar på operation.
Kan tänka mig att jag hade antagligen dött av tristess om jag hade legat där o inte kunnat prata med någon. Han snackar ingen spanska o ingen på sjukan snackar engelska. Vi lämnade några tidingar o ett PSP så han har nå att göra allafall.

Han delade rum med en chilenare som hade ramlat ut från ett fönster på andra våning o hade opererat båda fötterna och ena handen. Första jag såg av han så kom han släppandes över golvet till toaletten, otroligt komiskt. Martin hatar han iof för att han har så konstig röst sa han. Alltid finns det nå att störa sig på.

Också väldigt intressant: Systern som tog hand om Martin på akuten hade leopardprints trosor modell farmor, och det hade även hans avdelningschef idag också... Konstigt!



Martin Korenson berättar om hans käre rumskompis. 

21 grader!

Idag kom våren hit! Vi har varit o kört cross hela dagen i Las Torres de Cotillas, och helt sjukt varmt o skönt, tror tillomed att t-shirten var av ett tag. Man blir så glad så fort vädret kommer! 



Så här glad blir man!

Tråkiga pojkar.

Igår hade vi tänkt att vi faktiskt skulle komma ut på stan o kolla på lite folk för en gångs skull. Varken jag eller Alex gör nå annat just nu än o dricker grönt te framför brasan, har ju ingen TV. Så vi drog ner till ett ställe som heter Genius, beställde en öl, prata lite med lite kompisar som just kommit ner från Luleå. Ölen tog slut o båda titta på varann som om det inte var dags att åka hem snart. 

Tungt att leva upp till FMX4Ever imagen ibland... Men när det väl bär av då är vi faktiskt oslagbara.

Engelsman på diet.

I två år har jag försökt att få Chris Birch att röra på sig, att komma ut ur huset på kvällarna o göra något annat än att sitta framför datorn och röka o dricka öl. Men lögn i fan. Jag säger inte att jag har varit på nå hälsoresa sista två åren, men han har varit flera vänder värre än mig alltså. 

Gilles och Birch för några år o väldigt många tatueringar sen.

Men äntligen! Tack vare att jag o Alex har kommit in i en bra zon just nu med lite rytm i dagen, innehållande ok mat, lagom träning, lagom av allt. Så har han kommit med på tåget också. O han blir mer o mer intresserad för varje dag verkar det som. 
Väldigt roligt att se, och väldigt roligt att se hur han gör på gymmet ibland också! 

2 månader till på samma spår så kan han nog kvala in till Erzberg sen!.

Moppe-Mojje!

Ja! Iochmed att nån jävel bestämde sig för att tro att min bil var hans, så står jag ju här utan bil. Som tur är har ja ju min käre sambo som också måste på träning o kan ta med mig hela tiden. Han slipper nog måndashyran nästa gång.



Men, jag har en Honda Lead 110 stående som jag äntligen fått försäkrad och startad. Så nu kan jag glida omkring på stan på moped. Vet att jag hade säkert varit ganska nördig om jag hade varit hemma i coola sverige, men här är det faktiskt ganska så jävla häftigt att ha moped! 

Gråtande mödrar.

Har varit på sjukhuset idag igen, det är alltid intressant. Det är liksom där man ser hur ett land fungerar. I sverige är det tyst, polen skitigt, estland stelt, och i spanien väldigt stressigt o kaosartat.

Jag satt allafall utanför ortopediska mottagningen. Där satt 5 stycken killar, mellan 18 o 25 år, var o en med en fraktur någonstans, och självklart hade de mamma med sig. Inte bara att dom hade mamma med sig, alla mödrar satt och grät o småmumla om ljusare tider, och nämnde "Dios" oftare än jag tänkte "vilket liv" för mig själv.

Inte för att dömma nån, men det såg ut som vart fall 4 av dom 5 hade mycke större problem här i livet än ett litet benbrott.  

Träning o sjukhus.

Äntligen var det dags att få köra lite freestyle igen. Har ju inte klämmt på några ramper alls sen Prag 28 November. Allt kändes otroligt bra, precis det jag ville få ut av att ta ett break faktiskt funka. 

Tyvärr så avslutades träningen väldigt abrupt av att Martin Koren fick i friläge precis i rampen och bröt både tibia och fibia när han slog i backen. Väldigt tråkigt för han, han har kört jävligt bra i det sista. Men som det låter just nu så dog hans motivation med fallet idag. Efter att ha brytet ryggen, bytt korsband, brutit lårben och nu ytterligare ett komplicerat brott så känns det såklart tungt. Men är säker på att han har ändrat sig tills imorgon.

Visste ni att 6000 spanjorer får sparken varje dag just nu!? Sjukt det!

Tasty Tuesday: Eigo Sato

Ohh! I forgot! The only thing that I keep in English is my weekly interview with some of my great friends! I know it´s tuesday, but Nasty Tuesday does´nt have that same taste as a Nasty Monday, so Tasty Tuesday it is.

So here we are, Nasty Monday one day late. This time with a guy that I have´nt meet a lot, but in some way we seam to get along very well. Maybe cause I´m the only one that love sushi, and always up for a quick sushi-fix.

Let me introduce Japan´s own Eigo Sato! Sato-San!



1. Tell me your name and what you do.

EIGO SATO

I am PRO FREESTYLER 

 

 

2. How are you and the eminent Morgan related.

I am fine but I can't get your question.

 

 

3. Are you happy?

yep! 

 

 

4. What is the most frequent word passing through your mind every day?

Oh I wanna ride FMX 

 

 

5. Any swedish words you know?

FuCK! I forgot.

 

 

6. You ever heard of a really good band named Explosions in the Sky?

I don't know. 

 

 

7. What´s your next mission in life? 

 have a baby ,maybe

 

 

8. Is this a waste of time?

it's good ! my wife is angry but No problem hahaha!

actuary good english practice for me!

see you Morgan

 

Make sure to check out next week´s Nasty Monday, with Chuck Carothers! 

 


Långsynt.

Satt precis och njöt av en couscous sallad och lyssnade på Bob Dylan, riktigt jävla gött skulle man kunna säga.
Men, så berjade jag tänka på innebörden av "It ain´t me babe". Ni som har hört den vet precis vad jag snackar om, och det lede mig rakt till en gammal tös jag hade för många år sedan. Hon ville verkligen ha nån som tog hennes del vare sig hon hade rätt eller fel. Du vet en såndär tös som skaffar sig en kille bara för att ha en vapendragare här i det tuffa livet. Eller som det oftast blir med sånna tjejer, någon att lägga skulden på för allt. haha! 

Kalla mig långsynt, men skulle fan knappt vilja sätta min fot i landskapet där hon va från ens, ännu mindre Alex.

Och om jag ser mig omkring i min vänskapskrets, kanske inte den närmaste men i det stora hela, så är det många som är fast i förhållande som dom inte helt vet varför. Om dom bara tog ett steg åt sidan o tittade på det utanför hade dom sett hur dumt det vore. Ett förhållande som är som en ihållande influensa, till slut kommer man ju inte ihåg hur det ska kännas o va frisk, så därför tror man att man är kry liksom.

Nog om det där nu, ska inte bli djupa med er. Nu ska jag meka moped o åka till bowlingen o spela flipper!








Flitens vindar.

Vi håller på att rusta upp Villas park nu igen, det är lite av ett ändlöst projekt, men det blir ju allafall bättre än vad det har varit sista året. Igår var vi där 7 timmar, och fick allafall börjat med allt. Nu är det säkert tre veckors arbete innan allt är klart.

Martin Koren kom igår, en kompis från Tjeckien som kör för FMX4Ever också, så det märks att det är vinter. Folk som inte hört av sig på hela året börjar ringa o va trevliga. Snart ringer väl tillomed italienarna.

Nu måst jag upp till banken. Tjing

Ingen TV

Jag kan inte säga att det finns mycket att skriva om just nu, inga resor, inga fester, ingen TV, ingen Let´s Dance. Att jag var på gymmet idag har jag liksom inte nå lust att skriva om. 

Hade gärna haft svensk TV just nu allafall. Det hade varit väldigt roligt! Men jag har allafall fått igån min telefon så att den funkar nu allafall. 

Ikväll blir det nytt försök på att tända eld i öppna spisen. Se till o klicka in på min kära flickas blogg också. lifely.blogg.se 
Det är ju hon som är journalisten i färhållandet så han har väl bättre öga får scoop att skriva om o sådär.

Är det inget jag borde skriva om här tro? Jag kanske skulle ha en hel veckas mode-blogg, eller låta Alex ta hand om skriveriet en vecka?

Inget nytt på södra fronten

Inte mycket som sker här nere just nu, vi försöker få kört så mycket cykel som möjligt och idag var hela gänget i Molina de Segura. Banan var helt sjukt hård nu, men ändå ganska bra grepp och rolig. Bra att köra lite cross emellanåt.
Villa såg också mycket bättre ut idag än första dagen vi körde så det är gött det!

Jag och Alex försöker få igång elden i öppna spisen idag, men det spanska trät är inte helt som det svenska, helt jäva omöjligt att få fart på det. Vi har försökt med allt!



Lika svenskt som Absolut Vodka.

Tror jag är förbi det här med att skriva på engelska alltså. Känns inte helt mig att sitta här i soffan o knåpa ihop något som låter vettigt o sammtidigt roligt när jag är så jävla grymm på att skriva på svenska! O varför EGENTLIGEN skulle nån jänkare vara intresserad av att läsa vad jag tycker o tänker, dom vet ju alltid bäst själva tror dom ju. Kan dom tro...


Party Party!

Idag har jag fått gjort mycke faktiskt, vakna vid åtta i morse, bakfull från gårdagens födelsdagsfest och förkyld som fan, och kände att ångsten kom över mig. Men ångest kan vara bra, tvätten blev vikt, golvet skurat, och diskmaskinen tömd i ett nafs. Sen stapla jag upp till banken o satte över pengar till en fransyska som kallar sig manager... Sen gick jag o Alex hela vägen till Guardamar o tillbaks, 2 timmar och 25 minuter. Kanske äntligen kan gå minus i vikt-tabellen för en dag.

Hörs imorrn. Samma kanal, samma språk.

Sun!

This is the best time of the year in Spain. Not to much people, not to hot, it rains once in a while, and it´s dark in the evening so you kind of use the day better.
We where suppost to ride today, but it has been raining all night long, and we´re a bit hungover from Micha´s birthdayparty last night. Good times! 

Chris Birch are coming down on sunday, that´s gonna be fun! He says he´s motivated to ride and do the whole gym stuff for a while, but I guess it´s hard to stop with Fishn´Chips... He´s britt after all. Poor bastard!

Spain

Finally back home. I spent my day working on the insurance stuff yesterday. First 2 and a half hour at the police station, and then another hour at the bank. Then printing out pictures on everything I had in the house that´s gone.

But at least I finished of the day riding. Alex. me and Villa went out to a track on the beach, pretty cool place. So nice to be back on the bike, and also to see Villa ride again. That was his first day in the saddle since his crash at X-Fighters in Poland in September. 


Me up on Alex´s bike. Fun to ride some 450 4-stroke, but nothing beat my KTM! New gear also!

Got to go, the insurance people are coming to have a look at the house.

The Plunger

I was sitting whit my headphones on and reading a mag on a cafe today, and I started to thinking about Justin Hoyer and his talk about the sexual position "The Plunger". And you know when you starting the giggle a bit, but can´t notice that everyone can hear you. You got the headphones on so you are´nt paying attention.

 

The picture got nothing to do with either Mr. Hoyer nor the sexual position.

 

I was just sitting in my own world, thinking about how Hoyer is showing of his way to do "the Plunger" and having a laugh. And I was adding the plunging sound, that comes with cleaning the toilet, not the sex. And when I looked up I could see all the closest tables was just quiet, looking at me.  Awkward is the word...


Northern Light

When are they turning the northern light off? 

 

Sometimes you get pretty supriced over what you get to hear. I was standing in line to catch my flight from Umeå, far up north in sweden, when a American tourist asked the girl in the information desk. She just looked at me to see if if I got it, and we both just burst out in laughter. As my old mate Dustin Miller always says -"America number 1!"

 

 

Note: The Northern Light is a natural phenomenon that lights up the sky under cold, dry winter nights.


Final day.

Tomorrow I´m going back home to Spain, it has been so good to be home in Sweden for a while. But it´s time to go back now, I got so much stuff to take care of. I have to arrange all the stuff with the police, insurace and the bank after the break in.

It´s hard when you want to be on two places all the time, one foot in sweden and one in spain. But it´s time to focus on some riding and taking care of the season to come. FMX4Ever got more then enough to do this year, so if I want to get some practise done, now is the time. Once the season is up and running it´s hard to get any riding done. 


My girlfriend gave me a really cool statue for X-mas, so no I have to figure out how to get it down to Spain, it´s about 50 cm tall and weighs enough to fill up the weight limit. It´s in solid molded iron...

 


Nasty Monday: Nick Franklin

Next man to recive the Nast Monday Q´s is New Zeeland´s Nick Franklin. Some people calles him Grumpy, some calls him Sick Nick, some calls him Frankie. I like to call him my mate, he´s a really cool guy to hang around with. And just like his Euro Roomie Chris Birch, he can always be found close to a Wi-Fi area.

Ladies and Gentlemen; Here´s Frankieboy:



1. Tell me your name and what you do.
Nick Franklin, I ride dirt bikes

2. How are you and the eminent Morgan related.
He's my special Swedish buddy!

3. Are you happy?
80% of the time

4. What is the most frequent word passing through your mind every day?
Time, not the word but time itself.

5. Any swedish words you know?
Ikea and Husquvana

6. You ever heard of a really good band named Explosions in the Sky?
Never, not even 1000 times a day in Prague. 

7. What´s your next mission in life? 
To ride all summer! Southern Hemisphere summer.

8. Is this a waste of time?
Well, they say nothing is ever a absolute complete wast of time, so I guess not.



Franklin is having the best of two hemisphere´s, summer all year long. He´s in europe when it´s summer up here, and back home in New Zeeland when it´s their time to get the sun. He´s also blessed with two really cool chicks aswell, his girlfriend Amelia and her daugther Bella.

The Hills

I been stuck in front of my TV today, watching The Hills Marathon. And therefor I writing this as a cry for help. Please someone, if you happen to be close to Hollywood, please take care of that Spencer...
DAMN he is one stupid fuck!

Time to Ride!

I´m so pumped on getting back on my bike this week. I took this weeks of to find my motivation again, and it paid off I can tell you that.  

From late May till the beginning of September was so easy. I mean, every day on the bike felt like the most natural thing for me. Hungover as fuck and I would still feel like a fresh rose as soon as I got up in the saddle. We down 16 bottle of Vodka in 5 days in Poland, could´nt even notice as soon as I was on the bike again. But after my crash and the injury it came very hard to me. First weekend after coming back was ok, I was nervous as fuck, but I could concentrate on my mission. But the weekend after and after that it all got worse and worse. In Prague, in front of 16 000 people, I was thinking about what tiles to get to my bathroom right before the ramp. Needless to say, I rode like a horse ass. 

So I´m pumped on getting back on the bike, and this time with enough time to actually practise some before the season starts. 

Here´s some pre-crash pictures. Life is good!





 

Burglers, Inbrott

When Alex got home last night there had been some burglers in my house... TV is gone, Discdrive is gone, Notebook is gone, my new truck is gone, my old boxvan is gone, PS3 is gone. That sucks!

Igår när Alex kom hem efter nyårsfirandet så märkte han att det var lite stökigare än när han lämnade huset, kläder överallt, väskor o mynt överallt. Men tyvärr ingen TV, Playstation, Hårddisk, 500 Vinylskivor, NISSAN NAVARA, MB Vito, Mobil, Video kamera, Fotokamera, eller min gammla ring gick att finna. Så jag har lite att stå i när jag kommer hem på tisdag igen om man säger så. Tur att jag för en gångs skull i livet har kvitto på det mesta!

Men det som jag absolut inte kan få tillbaks är vinylskivorna, runt 500 stycken av väldigt limiterade 7" vinyler, med massa punk/hardcore/noise/spazz, jag lovar er att det fanns mycket fint där i...

Lämna telefonen hemma...

Jag såg precis något på Facebook som jag började fundera på när det var sist jag hörde. "Jag sticker utomlands, men lämnar telefonen hemma. Jag kan nås här på Facebook"
Ganska roligt, det känns lite som när farsan hade en Storno 900, jag kan ju förstå varför man lämnar en sån hemma liksom, men nu för tiden så känns det väldigt avlägset att lämna något sådan hemma. Jag kan förstå att man stänger av den, eller bara har den liggande på rummet för att man har semester... Tänk om du får diabetes, skrumplever eller gonoré, det är ju sånt som måste rapporteras liksom.



Men men, bara en tanke.


New Year´s Eve Party Pics

Here´s some pictures from New Year´s Party.
We had pretty fun, SIngstar and Tie! There´s nothing better then beeing drunk in a tie! Can´t go wrong!
We went out pretty early, and finished off the night at Max Burgers.




1 jan 2009.

Den dagen passerade helt obemärkt, jag skulle aldrig kunna starta året mer passivt. Har inte gjort ett skit på hela dagen, måste se till o komma in i rytmen imorrn.

Ni som inte sett 199 Lives, sätt det som ditt nästa mål i livet!

Helt sjukt!

Jag antar att alla som inte är involverade i FMX eller något sådant inte heller har hört talats om Robbie Maddison, men förra året på nyårsafton så hoppade han längst nånsin på cross cykel, typ 104 meter tror jag det blev.
Och tills i år så hade han något alldeles in i helvete sjukt planerat. Mitt i Las Vegas så skulle han hoppa upp på Arc de Triumph och sedan droppa ner från den samme.

Här har ni filmen... Tillomed en inbiten fotbollsnörd tycker detta är sjukt!


Hard start on a new year...

I feel just as hungover as Maddo´s back feels sore today.  Hope I´m not the only one! And I hope Mr Carothers are hungover as whole Cleveland together! Since he woke me up 8 am this morning, since I called him up when Sweden got into the new year, he also called me... 8 hours later.

But I sure had a good time last night. But I can´t decide to write this shit in swedish or english... It sucks!

RSS 2.0