Jesus staty

Landade lite dumt i foam piten härromdan o har så jävla ont i nacken hela tiden nu, så det blir väldigt lugnt idag kan jag lova.

Jo, vi klättrade upp till Jesus statyn utanför Murcia härromdagen förresten. Den står på ett ganska högt och söndererrigerat berg strax utanför centrum. En grymm plats med massa historia, först var berget ett kloster för dom som ville se bort för allt gött här i livet, sedan blev det en militär anläggning, och nu står allt där till pundare o patrask.



Jesus statyn kom upp 1951 och det ser ut som att dom har snålat lite på vilken cement dom byggde den med, för den ser helt otroligt krackelerad ut. Men stor är den när man väl kommer upp, o har vågat klättra genom dom där trapporna inuti statyns fundament. Vi kunde typ klia han strax ovanför fotknölen.



Jävlar va religös jag kännde mig!

photos, bilder, fotos

Här kommer lite bilder från senaste veckan. Allt är tagna av våran egna hovfotograf, Johan Hannu.

                   

       

Hade tänkt att skriva lite, men är så slö av muskelavslappnande som jag äter för att jag har ont i nacken...

Mycke nu..

Har varit ganska långa stressiga dagar sen i fredags. I fredags var det karneval i Alicante, helt sjukt bra! Vi var inbjudna av Divid som har Havana och ett nytt ställer som heter Concierto om jag inte minns helt fel. Tror att vi landa på hotellet vid 7 tiden på morgonen... Se drog vi till Albiada och jag hjälpte Alex på Spanska Mästerskapen så jag var hemma ganska sent på Söndag kväll. Igår gick åt till träning, bergklättring och gym på kvällen.

Johan Hannu är här nu o fotar allt som sker, så var redo på en jävla bilduppdatering inom kort.

Förlåt

Hinner inte uppdatera så mycket just nu, men lovar o bli bättre till nästa vecka. Ska agera mekaniker till Alex i helgen, så vi drar till Spanska Mästerskapen i Albaida om 20 minuter.

Tjo!

Hannu, parkarbete o absinte

Ja, dagen har varit lång. Vi var uppe tidigt o satte upp galler på Alex fönster, sedan ut till Villa´s park o jobba klockan 11. ämtade Johan Hannu på flyget vid klockan 15 o sedan tillbaks till Villa´s. O nu sitter vi här hemma på soffan o dricker absinte, inte för att jag är sugen. Men måste ju ta en liten en om Hannu ändå har semester. 

Måste i säng, ska upp tidigt imorgon.

Telefonica

 

På tal om ovannämnda bluff o båg företag. I två år hade jag Telefonica som mobil operatör, efter många om o men så bytte jag till Vodafone o sänkte mina kostander med 2/3! O då ska ni veta att det fungerar mycke mycke bättre med Vodafone! 



Flygplatser 2

Jag vet egentligen bara två ställen i världen där man betalar upp till 5 euro för en Cola, strippklubbar o flygplatser. Helt sjukt vad dom tar betalt för saker på en flygplats, o det gör mig jävla irriterad. Hur fan kan en sak som kostar 11-12 spänn helt plötsligt kosta 38 eller till o med 42! Tänk dig en barnfamilj som ska till Mallis en vecka, halva jävla reskassan går ju åt innan dom kommer ombord på nästa försenade Norwegian-plan.

 

Men helt plötsligt i nästa affär kostar vodkan halva priset jämnfört med vårat kära Systembolag. Frågan är då om Colan är sjukt billig utanför eller om dom blåser oss rikitgt mycket varje gång vi handlar på Systembolaget. Vet inte riktigt vart det gick fel... 


Spanien, helvetes paradis.

Jag älskar o bo i Spanien, men det finns få saker som kan göra mig så jävla förbannad som Spanien. Dom som känner mig vet att jag aldrig blir förbannad på nå annat än säkerhetsvakter som tror dom vet nå, och så Spanien.

 

Stog på Barcelona flygplats idag, och samma jävla högtalare som var trasig sist jag var här var fortfarande trasig, o inte bara att det inte hördes något, tvärt om! Ett jävla oväsen med knaster o nå kärring som man hör vartannat ord från, o detta på en av Europas största flygplatser! 

 

Inte nog med det. Telefonica, min ärkefiende nummer 1! Dom har små fina internetboxer som man kan slänga i 1 euro i för 15 minuter. Det är precis så att den klarar logga in på Gmail eller Facebook på den tiden. Helt jävla sjukt!! Hur kan ett företag som har monopol på all telefonitrafik i Spanien ha en sån service?! Tänk om dom hade byggt flygplan! Eller hissar! Fattar inte att dom bakom företag som Telefonica ens kan sova om natten. Hade jag vetat vart sånt löst folk bodde hade jag fan åkt o läxat upp dom på direkten, o det är inte ljug engång!


Flygplatser

Helt säker på att en av alla policys som en flygplats har är att få folk att känna sig osäkra, och genom att få folk att känna sig underlägstna så har man en autoritet övr kunderna. Det finns ingen annanstans där folk är kunder, men lika väl är oroliga för att checka-in, vikten på väskan, säkerhetskontrollen, står ut med förseningar, står ut med flyktiga svar. O ändå betalar dom massa pengar för att använda tjänsten. Väldigt kontigt egentligen. 

 

 

Jag flyger otroligt jävla mycket, oftast någonstans varje vecka, o då är det inte tala om charter som går rakt från A till B, utan oftast mellanlandningar i varenda land man passerar. Och jag känner mig fortfarande orolig och i vägen hela tiden. Och tar man nästa steg upp o kollar på Eje Elgh, som är autoriteten själv och bahandlar dom flesta situationerna med lughn o kunskap. Han flyger minst lika mycket som jag o har gjort det sen mitten på 1800-talet, han ser fortfarande ut som en äggsjuk höna när han irrar omkring på flygplatsen. 

 

Det är väl bara så det är, och kommer att vara. Men jag kan bara inte sätta fingret på vad det är som gör en så orolig. 


Jeremy Lusk Donation

I know it´s world wide crisis and all that, but at least spread the word about www.athleterecoveryfund.com and help out with something!




Tillbaks hem.

Har haft en otroligt bra vecka här hemma hos Camilla, men imorrn är det dags att komma hem till verkligheten igen. O nu är det fan dags att börja köra med rätt inställning i skallen igen. Schemat är så fullbokat att jag vet knappt vart det ska sluta, och det ger mig lite motivation att träna igen. 

Jag är alltid sugen på att köra cykel, men ibland är det svårt att motivera sig till att ta tag i o lära eller rättare sagt åter lära sig en del trick. Har inte flippat nå sen i November, så det är väl ett mission för närmaste veckan. Och sen se till o klämma över den nya "Hot Linen" i Villa´s park. Vi har byggt, försökt o misslyckats än så länge. Kärringar kan man vill kalla det. Men o andra sidan så är väl varken min eller Villa´s tajmin på sin topp just nu.

Har varit en sjuk vecka som har seglat förbi, först Jeremy Lusk´s bortgång och sedan också en kompis till hela familjen blir ihjälslagen. Såklart så lider jag med alla som är inblandade, och blir påmind om hur fel världen kan vara ibland.




Mycke minus!

Igår var en kväll i dekadenses tecken, sushi, små godis, marängsviss, popcorn och chips. O innan det en påbörjad middag på 2våningar i Umeå, men det var så otroligt jävla dåligt att det inte gick att äta upp, så vi gick.

SÅ idag blir det långpromenad, sen gym o efter det älskog på händer. Så man kommer ikapp lite liksom.

St. Valentines!

Idag är dagen då man måste komma ihåg att skicka ett litet sms till alla man tycker om, eller bara har nära. Så hoppas man får nå fint sms till en själv också! 

Igår firade vi Magdas födelsedag, var en ganska rolig tillställning. Vi stog mest o köket o prata hela kvällen, ganska roligt det! Väldigt annorlunda att gå ut hemma i sverige, är liksom inte så många gånger jag har gjort det egentligen.
Först gå till systembolaget, sen skynda sig att duscha för att komma till förfest innan 8 typ. O sen bara sitta o dricka hemma. Väldigt konstigt faktiskt.

Jag o Alex bestämmde att vi skulle dra på några dagars träningsläger till Sierra Nevada igår förresten, det ser jag fram emot!

Fredag hela veckan!

Sitter o skriver en lista på verktyg som jag ska beställa, kan lova att jag har noll koll på det. Jag skaffa nämligen en ny sponsor åt teamet igår. FMX4Ever har nu tre lastbilar och en stor container som vi kan skicka över hela världen, men med saker som verktyg o sånt där är vi lika organiserade som Bodin en midsommardags morgon.



Kan lova dig att jag hade kunnat skaffat fram någon som kan springa o mäta hur hög infarten är till parkeringshuset på Independence Square i Kiev snabbare än att jag kan hitta en 8a lednyckel i lastbilen. Men nu ser det ut som att vi äntligen har löst problemet. 

Orolig mamma.

Fick ett långt mail idag angående Lusk och hela FMX världen från en orolig mamma som har en son som är väldigt intresserad av FMX, och han var lite rädd att lille Charlie skulle vilja börja köra FMX.
Självklart är det svårt för mig att säga att FMX inte är farligt 3 dagar efter att vi har haft vårat förta dödsfall inom sporten, men jag gjorde mitt bästa.

För några månader sen så hamna jag i en diskution hemma i Falköping där jag fick höra:
-"Jag fattar inte hur föräldrar kan skicka iväg ungarna på en crosscykel, tänk så mycket hemskt en sådan karriär bidrar med. Det är helt sjukt."
Det var första gången jag har varit tvungen att stå till svars för hela FMX och MX världen, så jag slängde ur mig något som jag tyckte var ganska smart i efterhand. Nämligen att när 14-15 åringar tar GHB sniffar lim eller Kokain på skoltoaletten, DÅ börjar det bli sjukt! Att man kan göra en karriär, se världen och få en "utbildning" som du aldrig kan hitta på nån högskola samtidigt som du faktiskt kan dra in lite pengar med risk för några sjukhusvistelser, det ser jag som något varje förälder borde stödja sina ungar till!



Om ni vet något annat bra sätt att få se o uppleva Moskva i två dagar och fortfarande kunna fakturera bra med pengar som plåster på såren. Säg gärna till!

Jag ser bara vart jag står och vart mina FMX kollegor befinner sig idag. Och till trots alla risker, och till trots att vi har förlorat en av våra tyngsta namn, så tror jag ingen hade velat byta ut sin livssituation mot någon annan som dom satt i skolbänken med. 

Bästa dagen.

Av någon konstig anledning så har det varit besöksrekord idag här på min blogg. Eller inte helt rekord, men väldigt mycke fler beökare än vad det har varit på väldigt länga allafall. Vet inte helt varför men, det är ju allafall roligt.

Kom precis hem från gymmet, sitter med en stor proteinshake på t-shirten nu... Råka spilla när det ringde, kan tänka mig att den kommer lukta väldigt gott om den för ligga några dagar. Men jag gjorde en ny, så nu blir jag stark som fan!



Fick tag på nya flygbiljetter hem till spanien idag förresten, jag drar hem tisdag morgon först. Känns som jag borde skynda mig hem, men det är ju allafall roligt att hänga med Camilla här uppe i norr. Även om det är kallt så vodkan har frusit till is ute på fönsterbläcket. 

Ingen som undrar över nå roligt? Vad ska jag dra för nå rövarhistoria? 

Atikin Poster

I November så var jag på Island för att foto för den nya Atikin katalogen. Ni som inte vet vad Atikin är så kanske ni allafall vet vad Nikita är för något. Nikita är o har länge varit det absolut största girls-only märket på marknaden. Och efter mycket tjat så startade dom tillslut också Atikin, Nikita baklänges. Och av nån oförklarlig anledning var jag en av dom få tillfrågade att köra för dom! Tack!

Jag har inte sett katalogen än, men tror den kan vara ganska rolig. Här kommer allafall en bild från deras bås under ISPO mässan. Väldigt kall dag kan jag lova!



Kolla in www.atikin.com om du är kille och www.nikitaclothing.com om du är tjej!

En vacker dag kanske jag tillomed får en fanclub på Facebook som jag just har märkt att alla andra av mina FMX kolleger har... Utom jag! Jag måste suga hästballe!


Sushi

En sak som jag nästan aldrig pratar om, om ingen frågar mig eller ska göra sig okunnigt lustig över det. Jag är vegetarian, har varit sen jag var 14 tror jag. Kommer inte helt ihåg, kommer bara ihåg att det var kokt korv o mos i skolan o att jag efter det aldrig har ätit kött, fisk, fågel. 

Hursomhelst. Jag älskar Sushi, och då brukar dom flesta säga -"vadå sushi? Det är ju fisk!" Och jag har egentligen inte haft nå bra svar på det där annat än att det finns mycke vegetariska alternativ i den Japanska maten. Och brukar då få till svaratt då är det inte Sushi. Tills idag!

Min favoritrestaurant när det gäller Sushi. Wasabi i Budapest, ett måste om ni hamnar i Ungern nån dag!

Äntligen kom jag på mig själv och Googla vad Sushi egentligen är. Ordet Sushi refererar till riset och är en böjning på ordet Sur. Jag fattar ärligt talat inte folk som använder google mer!! Det är ju grunden till all kunskap! Även om det ibland kan vara fel, man ska inte lita på allt, men det mesta!

Loggan

Det finns få som har en sån historia som Loggan, eller Niklas Olsson som det står i passet. Jag kommer inte helt ihåg första gången jag träffa han, men om jag inte minns helt fel så var det på Edge Games eller nå sånt. Men långt innan jag hade träffat han så hade jag ju redan hört ganska mycke om han. 



Jag ska inte ta upp så mycket om varför och hur han blev en sådan livsnjutare, men om jag säger så här. Efter att gått igenom månader av isolering pga sin cancer så tror jag dom flesta hade sett livet som lite mer värdefullt efter, en ny chans att smaka alla smaker, lukta alla lukter. 



Vi har hängt ut ganska mycke ihop, han var nere i spanien ett par gånger och vi var i Texas ihop några veckor. Men är det ett bra minne jag har så är det Edge Games, typ 2005 kanske, när Loggan var så otroligt glad o full att hälften hade varit nog för en hel midsommarhelg! Säga vad man vill, men Loggan har alltid varit en jävel när det gäller damer, så också denna kvällen. Några timmar efter läggdags så får jag ett MMS av Loggan hållandes i ett par trosor, modell Mormor, fast mycke större! Hade kunnat gett en liten tå för att ha kvar det här!

O jag har inte hans nummer heller så, jag kan inte ringa för den delen!!

4 månader kvar!

Erzberg Rodeo, eller Red Bull Hare Scramble som det heter nu för tiden börjar närma sig, den roligaste helgen på året! 
I år börjar prologen den 13 Juni, lite senare än vanligt, vilket är bra. Då kanske det blir soligt o fint för en gångs skull. Förra året var det också perfekt väder.

Många tror inte helt på att jag menar allvar med enduro och speciellt Erzberg, men det är döseriöst. Jag önskar att jag hade haft mer tid att lägga på att köra Enduro helt klart. Speciellt Erzberg känns lite mer speciellt än allt annat, 1500 förare som försöker kvala in till finalen, 500 får starta och bara 20 kommer i mål. Det är fanimig en filtrering av folk o folk det.


Och, det är också enda helgen som jag får köra riktigta fabriksteamet. Även om jag kör för KTM´s fabrikteam på FMX också, så är det ju mer speciellt när man står o har all deras support i depån liksom. 

Ypres

Igår när jag stog på cross trainern och svettades så såg jag på ett väldigt intressant programm på TV, nämligen om dom sista hårda WWI striderna runt om i holländska distriktet Flanders, och närmast staden Ypres. 
Dom hade gjort programmet väldigt intressant, som får en själv att tänka till lite.


Ypres center dagarna efter sista bomberna föll.

Tillexempel tog dom upp hur mycket ammunition, miner och bomber som fortfarande låg kvar där ute på fälten. Än idag gräver dom upp 250 ton ammunition ur marken, 90 år efter striderna. Man räknar med att 10 bomber per kvadratmeter har slagit ner runt om Flanders. Tyvärr så har bara 7/10 detonerat, så fortfarande händer det att bönder kör på bomber som exploderar under dom. Sjukt det där...



MTV Nitro Circus

Jag fick precis ner den första episoden av Nitro Circus som har börjat gå på Amerikanska MTV. Det sista året så har jag blivit mer o mer imponerad av Travis Pastrana. Det finns liksom inte ord för vad han gör, han själv säger att allt är väldigt kalkulerat, men det vet i fan alltså.

Pastranas fallskärmsfria fallskärmshopp.

Ofta brukar jag säga att talang är det värsta du kan ha om du ska bli riktigt bra på något, o det är nog väldigt sant när det gäller motocross o allt som krävs mycke arbete. Men Travis är fylld med talang, men är också jävligt arbetsvillig. 

Vet att det kanske är olagligt hemma i Sverige att ladda ner, men ibland är det befogat. Se till att ladda hem Nitro Circus S01E01 från Torrentz.com

Vinterland

Som jag sa så är jag uppe i Umeå, väldigt fint så här års. Minus 10 grader, sol och massa snö. Tror nog att jag hade varit ganska less att pölsa runt i snö med mina låga Converse efter några veckor, men så länge man är här på nån sorts semester så känns det väldigt roligt. Önskar jag hade kvar nummret till Ankan så jag kunde dra ut o köra skoter nå dag...

Här har ni lite bilder från gårdagens promenad.







Sista bilden är extra rolig tycker jag, det är ju där Dennis Lyxen står i början av Refused are fucking Dead dokumentären.
Jävla nörd man är.

Lusk Tribute

Freecaster.tv just added a Jeremy Lusk tribute on their site. http://freecaster.tv/1000003_1006962
Take a look at it and remember how much he has done to our sport in the last 2 years.



Jeremy Lusk in a picture that I will always remember. Doubel Grab Flip and all that, but this is the most skilled riding I know of.

R.I.P Jeremy Lusk

Tyvärr så vakna jag av nyheten att Lusk hade dött under natten. Väldigt trist, och självklart jobbigast för hans fru Lauren och hans familj såklart. Vet inte vad man kan säga om det hela, väldigt trist. 

Antar att det kommer vara ett litet wake-up call för många i FMX världen, faktiskt så har vi varit väldigt välsignade från allvarliga skador. Allafall om man ser på vilka sjuka risker folk tar just nu. Trist bara att just en sån som Lusk skulle behöva bli just det wake-up callet.

Crazy Daizy!

Några bilder från helgens bravader. Tyvärr så fanns det mer från festandet än från racet...



                    

        


Halomiost o matvete!

Så otroligt lång dag, är lite uttråkad. Är allt för jävla kallt för att gå ut, o jag har skickat mina mail som jag borde, o bara att gå till gymmet kvar på dagslistan.

Har precis lagat mat till fröken Nordlund. Matvete sallad med halomiost och advokado. Väldigt gott! 

Fick en väldigt fin födelsedagspresent när jag kom hem hit igår. En hotellhelg o biljetter till Bob Hund i Stockholm i början på Maj! Jävla coolt det! Är liksom bara Bob Hund och Final Exit som jag hemskt gärna skulle vilja se!



Fick också en radiostyrd helikopter som jag lekt med hela dagen! Väldans roligt!

Måndag, sverige

Japp, äntligen hemma i Sverige. Kan lova att det är kallt jävlar här uppe i Umeå. -15 och nästan en meter med snö, allafall med en söderlännings ögonmått.

Det mesta man tänker på idag är Jeremy Lusk, han gick i backen i Costa Rica för två dagar sen och ligger på intensivvård på ett sjukhus där nere. Dom har gjort en operation för att lätta på trycket på hjärnbalken, men fortfarande är läget väldigt kritiskt. Jag har sett att det cirkulerar massa filmer på kraschen, men har fortfarande inte velat kolla på skiten. 



Hoppas verkligen att han reder ut det här, hade han inte varit så vältränad som han är kan jag lova att det hade varit mycket värre än vad det ändå är. Lusk är en stenhård jävel, och jag hoppas han klarar sig.

Sicken helg!

Önskar jag hade kabel till kameran, finns inga ord att beskriva gårdagens bravader. När Alex står med brandslangen i korridoren klockan 6 på morgonen så förstår ni att det var en bra natt. 

Kom precis hem från träningen, både Alex och Johansson såg bra ut. Johansson har redan varit i slagsmål med två fransoser. Säga vad man vill, men Johansson viker fan inte undan. Filip Thuresson fick smaka på många smällar igår, utdelade till höger o vänster av Johansson. Väldigt underhållande.



Herning SX

Så var första kvällens race klart. Den lille italienaren David Esteporti eller nå sånt vann första natten. Var faktiskt jävligt bra heat! Fredrik Johansson var faktiskt jävla imponerande! Sjukt hård jävel det där!

Mer imorrn.

Camilla

Tycker att ni alla borde titta in på min norrländska skönhets blogg, väldigt mycke bättre än min, fast lite seriösare o tråkigare  då. :)
Klicka in på http://lifely.blogg.se




Danmark

Ligger inne på hotellet i Danmark nu, väldigt skönt att vara framme, hade 8 timmars bilresa hit idag. Vi ska väl ut till det legendariska Crazy Daizy nu, antar att det är svårt att inte komma ut när man är på tur med Jimmy. Alex tyckte banan såg bra ut o allt sådär, så det blir nog grymmt imorgon. Fredrik Johansson är också här för att köra supercross, så det känns som ett SM sent 90 tal! Haha!



Belgien.

Vi drog redan halv 5 i morse, och har fortfarande inte haft en lugn stund. Och jag kan lova er, jag o Alex ser ut som 2 jamaicaner i Canada nu, fryser tamigfan så vi kan dö!!

Har laddat ner lite film tills ikväll, så det blir nog lugnt o skönt ikväll.



Allt packat!

Till o med Alex är klar med packningen, antingen är det för att jag fick göra det eller så för att det är bara 15 kilo man får ha med sig. Hursomhelst, nu är det bara datorn som ska ner i min väska. Reser lätt, ska ju liksom inte göra något i Danmark. 
Ska bli väldigt roligt att komma till Sverige också! Äntligen får jag mitt körkort! Har kört runt på olagligt körkort sen augusti tror jag. 

Hur fan skulle jag kunna veta det!



Rikard Ahlin! Liftvakt!

När vi en gång har stått enade, i en svuren pakt mot liftvakterna. 
Vi, ligisterna. Mot dom, liftvakterna, dessa rolighetsfascister!

Såsom Judas svek Jesus, Stig Berglings svek SÄPO. Nu har det även träffat oss! Rikard Ahlin, en gång kännd som en vapendragare med kända dalahopps-ligister som Anden o Tedelin, har nu gått över till den mörka sidan och tagit tjänst i motsåndsrörelsen FP (Falköpings Pistvakter)



Jävla tur att han bjuder på Long Island Ice Tea när man kommer till Lidköping, annars hade han satt sina sista frön!

 

Mot Belgien!

Ofta brukar jag referera Belgien som jordklotets rövhål. Men det har faktiskt sina sidor, förra året var jag där 5-6 veckor i sträck o hade det faktiskt väldigt bra! Men så här i Februari så är det allt bra regnigt o kallt.
Imorgon flyger jag, Alex o Birch dit för att göra iordning allt inför avresa på torsdag till Danmark. Ska bli bra o ha tid o sätta sig i lugn o ro o prata om sommarens planer. Helt sjuk kalender kan jag lova dig!



Belgien är ungefär lika litet på kartan här som i verkligheten.

Nu måste vi dra, Alex måste komma överens med 2-takt tills i helgen.

Laila K update

Jo, på tal om Laila K! Jag googla henne häromdagen o visst fan fick jag tag på ett kvitto från Konsum!!



Med underbara texter som den som följer nedan så är det inte så lätt att komma hela vägen upp till toppen.

Come electric power 
Shoot it up, shoot it up 
Drop the vibe that 
Noone can stop now 
Living the troika 
Looking for the lights 
Now live your life right now 
In dynamite-a 



Falköping Alpin

Satt o kolla runt på youtuberiet häromdagen, och kom ihåg ett gammalt klipp som jag hade sett från sloalombacken i Falköping. Jag växte i stort sett upp i slalombacken, och det var det jag tyckte var det roligaste som fanns. Men när man bor så långt söderut som Falköping så är det ganska hopplöst. 

Det som är roligt med klippet är att det är som om det vore vårat lilla gäng, alltid samma jävla gnäll från pistvakterna... Vet inte hur många gånger dom skulle porta oss varje vecka.



Det som också är roligt är att det är min gammla alpintränare som får mothugg från nån liten rebell. 

Musik

Det är ändå väldigt viktigt...

Regn

Känner mig lite som Orup när jag ligger här i sängen. Undrar vad en sån karl gör idag? Stammar han fortfarande? Får han fortfarande mycke brudar när han är ute o sånt?

Undrar hur mycket man kan krama ur en musik karriär, liksom Laila K, har hon fortfarande kvar cash sen Electric singeln, eller jobbar hon kanske i kassan på Domus. Hon verkar ju inte vara eliten av gymnasieklassen direkt, så så mycke annat kan hon väl inte jobba med liksom... Inget ont om kassörskor över lag, men det är väl kanske inget högintelektuellt arbete direkt.

 

Riding pics.

Det är två jävla roliga norrmänn här nu, Stig o Peter. Dom har åkt ner från Trondheim o Bodö för att hänga ut o köra lite cross, FMX o BMX. Kolla in www.stigfroseth.com jävligt rolig sida faktiskt!

Dom fota lite när dom var ute sist, här kommer lite godbitar. Alla bilder tagna av Stig Fröseth.

               

RSS 2.0