Gräsänkling till 2012

Genom större delen av 2000-talet har många dummheter gjorts, litervis av vodka mött gomseglet,  tjejer har kommit o gått, o ingen har skrattat så gott åt det hela som Alex, han har ju stått där på första parkett o sett o upplevt i stort sett det samma som jag dom sista åren, o ska sanningen fram har han varit delaktig i det mesta. Men nu ska han ut i världen, testa sina egna vingar, o flyttar till Macau i December.








Förra året jobba jag ju med en grej ihop med Jimmy o Dragone som öppnar en ny teater i Macau i April 2010 och redan från start så sa jag till Jimmy att Alex skulle med. Fast han aldrig hade hoppat över en ramp så med hjälp av lite vita lögner och Alex lugn o personlighet så var det ganska snabbt klart att han skulle dra öster ut, även om det höll på att köra ihop sig i slutänden tack vare hans dåliga knän.

Men omskolning är igång, och nu är han i belgien för 9 veckors hårdträning i världens dyraste FMX compound i hjärtat av Bryssel. En inomhushall Dragone har hyrat för att drilla sina folk. Mer om detta senare...

Absolut Los Angeles

En sak som jag försöker göra när jag åker nåstans, mer än att köpa allt för dyra suvenirer, är att kolla om det finns några roliga Absolut Vodka flaskor. Hade varit jävligt grymmt att ha en av varje liksom. Absolut och Grey Goose är den vodkan jag dricker helst. tack vare att man inte blir så bakfull dagen efter. Smirnoff kan jag knappt dricka utan o bli bakfull av, om det inte är den svarta flaskan men den finns ju knappt ingenstans. Och tack vare att Absolut är svenskt så är det en rolig sak att ha.

Tyvärr så missade jag at köpa Absolut Los Angeles när jag var där, och jag letade faktiskt på flygplatsen! Om det är nån som kommer över ett ex så se till o skicka ner en!


inlåst

Nu jävlar har spanskjävlarna slått till igen. Länge har det suttit grindar för alla infarter till urbanisationen där jag bor, men dom har alltid varit öppna. Nu är dom stängda utan att någon har fått nyckel, eller rättare sagt utan att nån har fått information om att man behöver hämta ut nyckel. Så idag, klockan 5 stängdes grindarna. Helt perfekt då kontoret att hämta ut nyckeln stänger klockan 5 också...

Nu jävlar!

iPhone

Länge tog det, men många gånger har det varit nära. Nu tog jag äntligen tummen ur röven och köpte mig en iPhone när jag var i USA. Och det är helt sjukt, det finns ingen resonlig anledning att köpa något annat än iPhone, beroende på hur du använder din telefon. Men redan nu, efter en vecka så skulle jag betala dubbelt så mycket för en ny.


Så många bra hjälpmedel!

Bråda veckor

Det är körigt på företaget nu alltså, inte för att jag har gjort nå vettigt dom sista tre dagarna iof. Men ändå.
Förra veckan var vi i Los Angeles, och allt gick otroligt bra! Precis det vi kom för blev gjort.

Sen efter det åkte jag hem till Spanien för att köra en show ganska nära där jag bor. Väldigt roligt att köra på hemmaplan, o Farsan o Annika var här också. Efter det drog jag till Grekland för att kolla på en grej för ett kommande projekt. Väldigt coolt i Aten, har faktiskt inte varit där innan. Allt som skulle blev gjort och hann med att kolla på allt som skulle kollas på, o äta o dricka det som skulle när den vägen.




Jag vid Acropolis. Tummen upp!


Nu i veckan ska jag till London, bara över dagen på torsdag iof, men det ska allafall göras. Sen rakt till Huelva för att köra show.

Temecula

Igår så var det inte så mycket kvar att se av X-Games circusen, så vi gick upp tidigt o hyrde oss en bil o drog ner till Temecula, det ligger typ 2 timmar syd-öst om LA. Det är liksom lite som Hoosegaar o Biaritz för surf industrin, alla bor här o allt finns här. Först var vi på några möten med KTM o tog en titt på deras ställe. Sedan drog vi hem till Kurt Nicoll som är chef för all motorsport för KTM här, till lika Staul Daddy. En riktigt rolig jävel som absolut inte glömmer hur man har roligt.


Villa o Micha kom också förbi o vi grilla o drack öl o jägermeister. Är alltid roligt att sammanföra kompisar som man vet kommer digga varann. Kurt avsluta kvällen med att slänga Villa i poolen, med telefoner o allt. Sedan tömde Villa alla däcken på Kurt´s pick up.


Har fått nackspärr o ont i örat av bilresan hit, av någon anledning tyckte Jimmy att det var tvunget att vara nercabbat när man var i California.

X-Games

Äntligen tillbaks hemma på hotellet efter en lång dag på Home Depot Center. Orkar inte ens skriva, är så trött...

L.A med Hoyer

Efter 4 månaders väntan så sammanförs den transkontinentala  superduon Hoyer o Morgan igen. Lika framgångsrika som Björn o Benny, Hasse o Tage, Greven o Grevinnan! Säga vad man vill om jänkare men Hoyer är en rolig jävel alltså!

RSS 2.0