Lång dag!

Idag har jag fått gjort lite nytta för en gångs skull! Först var jag i parken o grävde lite för att få bort lite vatten, sen var jag hos Paco Rico o fixa min licens, som jag måste ha tills helgen. Sen direkt till banken o kolla hur det gick med ekonomin, som gick ganska dåligt. Sen ut till parken igen o pumpa vatten i 3 timmar. Så förhoppningsvis kan vi hinna träna lite innan helgen!


Sjukhus...

Har varit runt o försökt att få mitt läkarintyg ifyllt. Det är fan helt omöjligt om man inte känner någon. Först måste man åka till farmacian o köpa ett speciellt papper, sen ska du egentligen till ayuntamentet o hämta ut ett bevis på att du bor i just den byn där pappret ska fyllas i, sen ska du åka till sjukhuset o få det ifyllt.

Jag åkte istället runt o leta efter en tjej som jag känner, hon har hjälpt oss med det förr. När jag väl hittade henne efter o varit runt lite så fråga hon om jag var frisk, jag sa ja, hennes chef fyllde i pappret o jag var klar... Knepigt när hela kedjan ska va så seriös, så kollar dom inte ens om man är mentalt stabil.

Liten värld.

Igår drog jag o Alex ner tlll Chris Birch för att hälsa på han, vilket vi aldrig gjort på dom 2 månaderna han har varit här. Precis när vi kommer fram till hans by så ser vi några kite surfare, och direkt efter ringer ett svenskt mobilnummer till mig.
Det var en kille som jag egentligen inte känner, men som man ändå stannar o snackar med om man ses liksom. Han försökte förklara att han var nere i mina trakter, och efter ett tag så kom vi fram till att vi var på samma strand. Sjukt liten värld.

Det som är ännu konstigare är att förra gången jag träffades var på flygplatsen i Milano, o det är inte nån flygplats som jag flyger genom ofta. Han jobbar för tidningen Bike så han hade varit där på den årliga mc mässan.


Oj! Klockan är 10!

Konstigt att man blir lika jävla förvånad varje år! Man ser FRAM mot sommaren och därför FRAM en timme. Men visste inte helt att det var i dag.

Ska försöka undanhålla detta för Alex fram tills tisdag så att han är stött en timme efter.

Earth Hour och äntligen regn!

Som ni kanske inte har missat så har det varit Earth Hour idag, vet inte riktigt vad det har haft för verkan för världen, men ändå ett bra sätt att få folk att fundera lite mer. Ska bli roligt att se i dagarna framöver hur det har verkat.

Idag har vi äntligen fått lite regn, det är så torrt o brunt överallt redan i år. Och parken bara står o skriker efter vatten just nu.
Hoppas bara det kommer i lagom mängder så att det går att träna som man vill i veckan.

Lördag! X-Fighters Mexico.

En rolig natt för många! Det var ju X-Fighters i Mexico natten till idag, o dom flesta inblandade är ju kompisar till mig. Satt inte uppe o titta på det men det hade varit roligt att sett det. Tyvärr blev Villa utslagen i första ronden mot nya stjärnskottet Levi Sherwood. Jeff Fehr såg också ut att köra bra även om han slutade på en 8e plats så slog han ju ändå ut Dany Torres, o det är ju inte kattskit direkt.

Sherwood slog Eigo Sato i finalen och Rebaud på en tredje plats.

Nicolas i parken

Måste bara ta o berätta om i tisdags. Nicolas var i parken, o när han gör något då gör han det alltid på sitt egna, oftast otroligt krångliga sätt. O man kan ju inte annat än att göra sig lite lustig över han.

För det första så är han nog den som har tränat o kört FMX mer än någon annan, men nästan bara på hans egna ramp.
Efter att han har varit i Villa´s park typ 5 gånger utan att ha hoppat så tyckte han att det var dags att ta tag i saken.
Så i tisdags rullade hela ligan in, Nico i sin Vito med kärra o Bob Cat med sig, efter en annan Vito med Nico´s ramp, sedan 2 bilar till. Så nu var han där, 4 bilar, 1 ramp, 1 bab cat och 6 medhjälpare.

Om han hoppa? Nej.

Valencia

Är uppe i Valencia idag. Jag o Alex släppte av Justin Hoyer på flyget o sedan drog vi upp hit. Alex träffar sin tränare o jag ligger o halvsover. Igår var vi ute på Sushi med Alberto´s polare, vilket jävla gäng allså! 3 gånger kom servitrisen o bad dom va lite tystare.

Hoyer flög till Malta igår för en presskonferance, men kommer tillbaks på söndag tror jag.

Har helt sjuk träningsverk efter dom sista dagarna, har varit mycke kört o mycke foampitande.
Men känns bra tills nästa helg när allt drar igång.

Nollelva

Dagarna rullar förbi lite som i den där filmen "Måndag hela veckan". Vaknar, kollar vinden, äter, åker till träning, lyssnar på Hoyer, tar tiden på hur lång tid Alex tar på sig för att byta om, tränar, åker hem, äter, mailar, äter kollar film, sover.

Därför det inte händer så mycket här. Men snart så börjar det rulla igen! O Camilla kommer snart ner också!

Här har ni en intervju jag hade i tidningen Nollelva o Nolltretton i veckan.





Kolla in mustachen! Eller det som ska likna en mustach...

vår!!

Äntligen börjar det bli rikitigt varmt här just nu! O man blir så glad! Bara sitter uppe på soltaket i min ensammhet o ler.




bra jobb

Ibland glömmer jag av att jag faktiskt har ett jävla grymmt jobb! Särskilt när man bara ligger o tränar o definitivt som sista tiden när jag inte har haft nån hunger liksom.

Men sista veckorna har jag fått tillbaks det som fattades innan, och när säsongen närmar sig så börjar kroppen bli pigg o kry igen! Jag o Jimmy håller på att lägga upp hela schemat för sommaren, och just nu håller vi på att komma på vilka som ska köra X-Jam i Turkiet. Om man ska förklara X-Jam med någonting så är det väl ordet PARADIS.



Våran landning till vänster i bild.

Tänk er 2 veckor med 14 000 nyblivna österrikiska studenter på sommarlov på 2 stora lyxhotel i Turkiet. Det är svårt att något sånt ska gå fel... Jag kollade lite bilder på www.xjam.at precis och tänkte att detta om något är stället för Alex. Han hade passat som handen i handsken här!

      

Klicka på bilderna för att få dom större.

dagen som aldrig började

Jag har sagt det så många gånger förr! Fri Bar är aldrig Fri Bar, men betalar väldigt dyrt dagen efter istället.
Idag är en sån dag, klockan är 5 o jag har inte fått gjort ett skit än, mobilen har ringt o jag har bara inte orkat svara.

Vi är förresten inte helt säkra på om det verkligen var fri bar, jag var säker på att det var det så jag vände bara på klacken varje gång jag hade beställt. Men alla andra säger att dom betalade...

amerikanska lagar

Jag har besök av Justin Hoyer här nere nu, om ni inte vet vem det är så får ni Googla han. Han är allafall amerikanare, men faktiskt en ganska upplyst och självironisk sådan, inte lätt att hitta i det stora landet.

Häromdan började vi prata om konstiga amerikanska lagar, vilket han inte hade en anning om at det fanns iof. Men efter lite googlande så hittade vi en samling sjukt idiotiska lagar.

Visste ni tillexempel att man inte får kyssas på tåg i Wisconsin. Eller att man inte får jaga val i Utah, det är liksom mitt i landet! I Utah får man heller inte slå sin fru oftare än en gång i månaden. Och när det väl sker så får det inte vara med något föremål tjockare än tummens tjockaste punkt...

USA nr. 1!

Taberna öknen

Först o främmst förlåt. Jag vet att jag är dålig på det här med o blogga just nu. Men det händer ju liksom inte något just nu. O så har jag ändå ingne kamera o ta nå roliga kort när något väl händer.

Hur som, i lördags var jag nere i Taberna öknen, europas enda öken område. Faktiskt jävligt coolt!
Helt otrolig natur och väldigt annorlunda. Också väldigt intressant är att det finns massa film kuriosa där nere, filmer som "För en handfull pengar" och "The Good, The Bad and The Ugly" och andra spagetti västern filmer spelades in i slutet på 60 talet.



Det är typ lika fint som västgöta slätten det här

Årets Resor

Vad det ser ut så blir det ett sjukt hektiskt år. Årets kalender får Packat o Klart att se ut som en promenad i gamla stan ungefär. Egypten, Pakistan, Azerbajdan, Hong Kong, och Taiwan går av stapeln innan isen har släppt på dalaälven.
Så om inte annat så blir det nog mycke roliga reseanekdoter här på bloggen

Hoppas bara att Fröken Nordlund står ut med mig.

långa dagar

Sitter o håller på med några presentationer till Red Bull som dom behöver. O då såg jag ett kort på Jimmy som jag började fundera över. Vart är den tagen, vilken dag, vad hände?



Så kom jag på, det var den där sjuka helgen i Istanbul. En såndär helg som det bara inte blir tillåtet att sova på. Jag flög från Spanien, mötte upp Jimmy och Breocky och några andra som redan var i Party-Mode. Rakt ut i den Turkiska natten, kom hem aldelles för sent o säkert lite för full också. Delade rum med en karl som hade testat kokain för första gången och lätt som han sprang 100 meter hela natten lång. Möte klockan 9, vilket blir 7 min tid. Fotosession hela dagen lång, först utanför blå moskeen, o sen under Bispol bron. Rakt till att sätta upp allting så vi var klara klockan 00.30 på natten. 05.00 var det möte i lobbyn och senast klockan 05.45 var vi tvungna att starta.

3 timmar senare och 7000 bilder senare var jobbet klart o vi drog ner till Yachten som Red Bull hade hyrt åt oss. Först några vänder fram o tillbaks mellan Europa och Asien på Bosporen med mat o öl. Sedan i hamn o på nästa fest.

Kan lova att det var skönt att sätta sig på planet hem till Spanien igen dagen efter.

Gulli Gudmundsson

Måste ta o slå ett slag för min käre team kollega Gulli Gudmundsson som kör på Atikin, precis som jag. Han är en sjukt jävel på snowboard, särskillt när det gäller allt innanför 50 skyltarna. Han ser inte ut att dra sig långt upp i backarna direkt.

Här kommer en liten promo video jag hittade.


Facebook

Facebook i all ära, väldigt bra tidsfördriv om inte annat. Känner folk som aldrig kan stänga ner det där Facebook. Känns faktiskt som dom flesta man känner har Facebook, o det är alltid roligt att se vad andra folk har för sig.

Men kan dom folk inse att dom gör bort sig själva med det har krånglandet fram o tillbaks i ralations status! Dom borde fan sätta en tidsgräns om hur ofta man får ändra den där skiten! Egentligen bara för att rädda dom som inte inser när det är dags att lämna skeppet liksom. Finns en hel del som borde lära sig nå tack vare det där.



Nikita/Atikin

Jag har besök förresten denna veckan. En gammal kompis jag träffade för 6 år sen när jag var på Island för att köra Islänska Mästerskapen i motocross. Träffade henne bara i några minuter, men av någon konstig anledning så har vi hållit kontakten. Hon är grundare/ägare till Nikita, ett av världens absolut största girls only märken. Egentligen bara Roxy som säljer mer än dom. Sen två år tillbaks så har Nikita även ett killmärke som heter Atikin, vilka jag kör för. 



Hon har varit här några dagar för att köra lite cross o sånt där, men tyvärr har det regnat hela tiden så det har inte blitt av så mycket. Men hon får ju allafall fint sällskap i mig o Alex! Det är ju inte kattskit!



Kolla in www.nikitaclothing.com om du är av det täckta könet eller www.atikin.com om du är av den utåtstående sorten.

Storm

Idag är det helt sjukt! Det blåser ta mig fan så hälften vore nog. Skyltar, lastbilar, krukor, sopor, allt blåser omkring eller omkull.
Kollade på Windguru.com o det står att det ska ligga på 30 knop idag! Det är ganska hårda vindar det.

Jag, Alex o Heida har varit nere på stranden o kört idag, var faktiskt otroligt bra, trodde att det skulle vara under vatten efter allt regn som har kommit sista dagarna. Men det dammade faktiskt. Lägger upp lite bilder senare.

Mormoner del 54

Jag har många gånger skrivit om mormoner här på min lilla blogg. Inte kanske kastat skit på dom, bara sagt att det har varit intressant. Jag har många vänner som är mormoner, och säger sig vara mormoner. Har faktiskt heller aldrig träffat några som röker mer gräs, eller äter mer konstiga mediciner än dom. Väldigt roligt.



Andy Bell, som bor i mormonernas egna stat Utah, berätta ett väldigt roligt skämt.
"-Vet du varför man alltid ska ta med sig 2 mormoner på fisketripp?
-Om man bara tar med 1 så dricker han upp all öl"
O lite så verkar det fungera, håll alltid upp fasaden inför dina andra bröder liksom. Jag har sett det många gånger!

Och porrsurfar gör man ju oftast inte i grupp om man säger. Läste idag att Utah har med hästlängder den största porrkonsumtionen i hela USA. O det i en stat där till o med tidningen Cosmopolitan kommer med svart framsida, pga deras sexiga innehåll... 

Hybris

Igår fick jag ett ord kastat på mig som jag inte helt visste vad det betydde. Nämligen ordet Hybris, väldigt roligt ord!
Jag tyckte iof att det var lite missvisande på mig, men första gången jag blev kallad det. Ännu roligare var det att det var Alex som sa det, han står ju inte i första led när det gäller att googla finord direkt.



Inom grekisk mytoligi är Hybis den största inom synder, när du sätter dig själv högre än gudarna.

Men det är sant, om man inte kände mig så skulle man lätt kunna tro att jag led av lite hybris, jag har faktiskt mig själv på kort som Jesus Frälsaren på korset. I naturlig storlek... Men inte för att jag ser mig själv som en stor person, utan bara för att det är så jävla roligt att se folks reaktion! Ni skulle sett när dom där stackars Italienarna var här, fan va dom gnällde! O jag kunde inte hålla mig för skratt för fem öre.


Wikipedia

Ibland så kommer jag på något som jag bara måste kolla upp, minst en gång om dagen så måste jag söka efter något på Google eller Wikipedia. Helt sjukt bra! Hela dagen igår gick jag o tänkte på bergrum, ni vet såna där gammla militära depåer som man kan se på en del ställen. Sjukt intressant! En gammal flamma till mig jobbade med att ta hand om gammla bergrum, helt sjukt vilka ställen det finns där nere. Lokaler fullt redo för att ett större företag skulle kunna flytta in.



Idag sökte jag lite om det o fick se att det fanns ett till salu! Strax utanför Åtvidaberg kan du få ditt helt egna bergrum just nu!
Men kom ihåg att avfuktningen av rummet ger dig en räkning på runt 100 000 kr per år.

Nej, nu jävlar!

Nu är det dags att det händer något här på bloggen. Till o med Alex tycker jag har ballat ur nu. O idag fick jag mail av några som undra om något hade hänt. O farsan frågar om jag gått i ide.

Har egentligen inte hänt så jävla mycke det sista, tränat FMX på dagarna o druckit grönt te på kvällarna. Ärligt talat så fattar jag inte dom här töserna som har massa bloggar kan få ut en historia varje dag, när dom liksom inte gör något. Dom flesta är ju fullt kvalifiserade för Soss-bidrag, o ändå skriver dom som dom hade värsta Hollywoodlivet.



En apelsin i kvällsljus, mycket mer glamour kan vi tyvärr inte bjuda på här nere.

RSS 2.0