Media dag

Orkar inte skriva nå.. Här kommer lite bilder från natten o dagen som varit.















Hotel Moscow

Jo, vakna upp i morse o tänkte "fy fan vilken skön säng" Tror det är den skönaste säng jag sovit i.

Bor mitt i Belgrad på ett hotel som heter Hotel Moscow, och jag tror att det hade sin högtid sent 60-tal kanske. Och allt ser ut som det gjorde då, jävligt coolt faktiskt. Allt är sådär sjukt stort, äkta kommunist stil på allt. Till o med elementet har ett stort tjockt gjutjärns emblem med Hotel Moscow i kiriliska bokstäver. Ska försöka få loss en.

Belgrad är ganska coolt, väldigt annorlunda. Fortfarande ser man sönderbombade hus runt om i staden, och ambassaderna har inte ens fönster på byggnaderna.


Arlanda...

Nu är jag på en flygplats igen! Grattis!

Som jag sa så är jag på väg till Serbien, och jag var jävligt närvös över om min bokning hade gått igenom eller inte, för jag kunde inte hitta nå matchande flightnummer någonstans. Men nu är jag inne, med en masa serber som inte gillar deo...

Det har kommit en ny Absolut Vodka också förresten, jag försöker alltid köpa en när det kommer nå ny. Har typ 4 stycken! Om inte Mosa o Jeppe har sugit i sig dom nu när jag inte är hemma. Den nya är ganska cool, helt utan etikett o helt klar.

Tjong i medaljongen!

Belgrad

Imorgon bär det av till Belgrad, som ligger i Serbien. Något jag fick lära mig på värsta tänkbara sätt, jag var helt säker på att det låg i Kroatien o därför beställde jag alla biljetter dit istället... Så nu är vi ett gäng som ska till Kroatien, men flyger till Serbien. Tur att vi flyger in nån dag i förväg allafall! Mot den Vita Staden!


Ser allafall fram emot att åka till Latinska Bron i Sarajevo nästa vecka, där dom satte en kula i Franz Ferdinand o hans fru, till lika startskottet av ett följande världskrig. Mycke ska man se innan man dör!

Taipei 101

En av många saker som jag glädjer mig till i dom närmsta veckorna är ju såklart att åka till Taiwan, drar dit över midsommar helgen. Och förutom att köra den första FMX showen nånsin i Taiwan så är det ju självklart att se Taipei 101 som står högst på listan.


Taipei 101 var tidigare världens högsta byggnad med sina 508 meter, och absolut den högsta byggnaden i ett sådant aktivt område som Taiwan ändå är med sina jordbävningar o tyfoner. Men det mest fascinerande i Taipei 101 är  stålklot som hänger mellan 92:a och 87:e våningen. Klotet är en balansdämpare som väger 660 ton, och genom att svänga några centimeter i sidled kan det reducera upp till 40 procent av skyskrapans rörelser som väder, vind och naturkatastrofer kan ge upphov till

Taipei 101 är fortfarande världens högsta färdiga byggnad, men egentligen bara 3a på listan över högsta byggnadsverk. I förhållande till Burj Dubai med sina 818 meter så ser nästan 101 litet ut.

LinkedIn

Igår fick jag ett tips om LinkedIn.com, vet inte riktigt hur jag ska förklara vad det är. Typ som ett nätverk av företagare, eller mer för folk som har behov av att bygga sig ett nätverk mellan marknadsföringsfolk, chefer, ägare, atleter, och sånt. Har inte riktigt klurat ut allt än, men det kanske kan vara bra.

Fick också media rapporten från Egypten idag, helt sjukt vad bra det blev i slutändan! Vem trodde att jag skulle va på TV i ett land kallat Djibuti! Sjukt det!


Annars intet nytt på fronten

pengarna som förvann

Läste i Expressen häromdagen om dom amerikanska bankerna som har lånat kors o tvärs som om det inte fanns en morgondag. Men vips så stog vi där när sparkunderna ville ha tillbaks sina pengar, o låntagarna inte längre kunde betala.
O du sinade det ju ganska fort i reserverna, mycket tack vare att deras låne ratio låg på ungefär 0,60/100.
Alltså krävdes det att A satte in 60 cent för att säkra för att B skulle kunna låna 100 dollar.



Till o med spargrisen är mager!


Jag såg några siffror på att USA räknade med att det skulle kosta ungefär 115 miljarder dollar att bygga upp Europa efter 2a världskriget, o det var mycket som var förstört kan jag lova!

115 miljarder dollar känns ganska lite i jämnförelse med de 8 500 miljarder dollar som nu krävs för att de amerikanska bankerna behöver för att klara sig! 8 500 000 000 000!! Det kan man jämföra med Sveriges sammanlagda skuld på ynka 42 miljarder dollar. Det är en vetskap i sig det här med pengar o markander.

Min tå

Ni vet min tå som jag tappade cykeln på för 5 veckor sen, o som fortfarande gör ont! Igår fastnade jag i mattan så nageln rycktes bort, höll på att spy, så jävla illa en gammal tånagel luktar! Först ville jag göra ett litet hål i den o ge den som ett halsmycke till Alex, men sen började jag må illa över hur det såg ut...


Erzberg Rodeo

Eller Red Bull Hare Scramble som det egentligen heter nu mer. Det börjar närma sig, 13 Juni är det dags igen. Är så sjukt peppad! Önskar jag hade fått träna lite cykel innan bara. Just nu försöker jag bara hinna med o springa så mycket jag bara orkar, även om Camilla springer ifrån mig hur lätt som helst, så kan jag ju allafall glädja mig över att jag är bättre tränad än förra året! Haha!


Norrländska Prärien

I lördags var jag o Camilla ute i hennes förföräldrars stuga ute i Kvilskär tror jag det heter. Väldigt skönt att komma ut till havet, så tyst lugnt o väldigt mycke mat när mormor står i köket.
Sedan fiska jag lite, utan att få napp, eldade lite grenar, Camilla trmpa på en huggorm, sen regna det, sen kolla vi på Robinsson. Ganska bra dag det!




A night out...

Andra kvällen när vi var i Singapore så var det en jurnalist med oss, han hade en column i Strait Times, Singapores största tidning med 1 160 000 dagliga läsare, där han hängde ut med "kändisar" som kom till Singapore.
Innan hade Heath Ledger, Bono och Mick Jagger varit gäster. Så det är inte kattskit

Tyvärr så var vi alla helt sjukt bakfulla, och jet-laged så det blev ingen vidare fart på oss. Vi tog med han till SIngapore Zoo o kollade på natt safari och lite sånt. Men han verkade tycka vi var roliga o avslappnade allafall.


Klicka för förstoring.

Red Bull X-Fighters Exhibition Tour Singapore Video



Queens of the stone age

Jag såg en grej igår som gjorde mig väldigt glad! Ett av mina favoritband är med i en av mina favoritfilmer! Jag visste inte att det var QOTSA som är på scenen i Hot Rod när Rod ska hoppa sitt sista ödesdigra hopp för att rädda Frank. Så vackert, så bra...



Rod Kimble

Sas Eurobonus!

Äntligen funkar mitt bonuskort! Ett par små resor till så kan jag gå före i kön vart jag än kommer! O 10 kilo extra på alla flygningar!!

Red Bull Photofiles

Klicka in på www.redbullphotofiles.com så kan ni se alla bilder från våra Exhibition Tours och allt annat som händer i Red Bull´s stora vida värld.


Arlanda

Japp, äntligen i Sverige några dagar, det har varit sjukt stressigt sista dagarna. Suttit på kontoret hos Jimmy o handlat flygbiljetter till alla förarna dom närmsta 3 veckorna framöver, tömde 2 kredit kort under tiden! Nästan 10 000 euro i bara flygbiljetter.

Nu ska jag vara hemma i några dagar, sen bär det av till dom adrianska länderna. Ska bli roligt, har liksom inte varit i något av dom länderna tror jag inte. Är nog lätt att hitta krigs suvenirer allafall.

 

Fine town!

Singapore verkar vara det renaste, mest strikta landet i världen. Och alla såg verkligen ut att kolla sig över axeln hela tiden så att inte store bror tittade på. Väldigt konstigt faktiskt, man får inte spotta, sälja tuggummi, slänga papper, kolla på porr, och allt annat som man tar för givet i vilket annat land som helst.



Vid dom flesta dommar så blir det antingen böter, eller piskslag. Och det ska visst vara det värsta man nånsin kan tänka sig. Bara ett enda piskslag känns i flera flera månader framöver. Singapore är även det land med dom hårdaste dödstraffen i världen. Minsta lilla droginnehav o bödeln tar hand om dig på direkten. Hårda bud i Mellerud.

lite bilder från singapore








Red Bull X-Fighters Exhibition Tour

Allt har funkat bra, nya landningen funkade otroligt bra. Nu är det fest!

Singapore Zoo.

Kom precis tillbaks till hotellet efter att ha varit på Singapore Zoo o kollat på alla möjliga konstiga djur och åkt på natt safari ute i djungeln. Väldigt coolt! Vi var där med två reportrar från Strait Times, Singapores Expressen typ. Dom gjorde en column som heter "A night out with..." Förra veckan var det Ethan Hawk, nu var det oss.

Sen avsluta vi det hela med att stoppa ner fötterna i en stor tank med massa små fiskar i, som glatt knapra i sig av den döda huden mellan tårna, Mmmmm!

Imorgon är det set up o träning. Vi kör nere vid det stora pariserhjulet vif F1 banan som går runt hotelområdena, i kurva 22 o 23 om det är nån F1 nörd som läser...


Singapore!!

25 timmar senare så är man visst i Singapore! O än så länge så är det helt otroligt coolt, vill inte ens bli full här, vill liksom inte missa något.

Vi bor på Pan Pacific, som är helt sjukt coolt. Har varit o badat, sprungit o hunnit med en intervju redan idag! O nu är det Sushi-time!!

Swiiing!

Jerez de la Frontera?

Vips så var man i Jerez... Jag fattar ingenting, jävla Thomas Cook som inte har nån information i annat språk än Franska och Flammländska. Så nu ska jag sitta här nån timme innan jag ska flyga till Brussel.

Min domän verkar vara nere också, antar att det är dags att betal för morgancarlson.com igen...

Nissan Navara

Äntligen är hon hemma igen, efter sitt livs äventyr bland banditer o pirater så står hon hemma på gatan igen. Hämtade ut na i morse, nytvättad både utvändigt o invändigt. Och med ny grill också tillomed!


Singapore imorgon

Det blev inte så många dagar hemma i Spanien. Imorgon drar jag iväg till Singapore, ska bli roligt! Jag har inte varit där tidigare, så det blir roligt att se nå nytt för en gångs skull.

Har Googlat lite såklart, o ska sanningen fram så är det inte så mycket annat än High Tech och Singapore Zoo som verkar vara så grymmt där. Dom har iof ett av världens största Red Light distrikt, men så mycket kultur hittar jag inte.
Ska visst finnas ganska så mycket roligt från när Japanerna invarderade staden under andra världskriget, och från kinesernas tid innan dess. Vill ju ha med mig en bra suvenir till samlingen där hemma!



Ska se till o fota mycket som vanligt allafall.

resväg

Gjorde en otroligt fin karta över den sista månadens resande, eller sista 3 veckorna rättare sagt, tror jag ska göra det efter varje månad, ganska otroligt hur mycket man reser. O det som är ännu mer otroligt är att jag kan fan inte ens få gratis kaffe på mitt SAS kort...


Užupis, Vilnius!

Igår natt började jag läsa o googla lite om ett ställe som jag bara måste åka till, Uzupio som är en statsdel i Vilnius. Uzupio är en egen stat, typ som Cristiania var för om åren. Dom har egen nationaldag, 1 April, 4 flaggor som ändras med årstiderna, och en egen konstitution (om det nu heter så på svenska?)



I 41 olika punkter kan du läsa bland annat:
"Man has the right to live by the River Vilnelė, while the River Vilnelė has the right to flow by man"
"Man has the right to individuality."
"Man has the rights to be lazy"
"Man has the right to be happy."
"Man has the right to be unhappy."

Låter som ett förståndigt samhälle i mina öron.

Min egna säng!

För första gången sen i början på April så fick jag sova i min egna säng! Så skönt att vara hemma! Sov till o med till halv elva idag, annars vaknar jag nästan alltid 09.10, hur sent jag än gick o la mig.

Idag ska jag bara ta hand om lite tvätt, packa om för att dra till Singapore. Och packa upp alla kläder jag hade fått av Atikin och Von ZIpper när jag har varit borta. Måste ha större garderob snart!!

Tycker det är väldigt tråkigt att ha ett så bra hus, med så bra läge, med så bra väder, o så skön moped att cruisa omkring med, när man fan aldrig har tid att vara här!! Men den tiden kanske kommer...

Födelsedagsfest!

Broecky fyller 30 år idag! Han ser faktiskt inte så gammal ut, måste vara det hälsosamma levenet...


Äntligen Spanien!!

Idag bokade jag biljetter hem till Spanien, drar dit på lördag o tillbaks till belgien på tisdag igen. Ska bli så skönt att komma hem lite, bara jag hittar husnyckeln så...

Måste hem o få med lite nya kläder o skit tillbaks till belgien, för redan på tisdag kväll drar vi till Singapore, o jag antar att huvtröja o svarta tajta jeans är lite over kill där.

Jävlar va jag ska steka i solen några dagar nu!!

Förlat!

Valdigt daligt med uppdateringar just nu. Jag har haft det sjukt korigt har i Österrike, och jag ar fortfarande kvar har.
Vi har haft massa  roligt o vi har kort 2 shower i helgen. En show i Zillertal for Wings For Life och en show pa KTM fabriken. Korningen har gatt bra o vi har haft manga roliga kvallar!

Vi var ocksa pa Hangar 7 i Salzburg o kollade runt pa alla Red Bull´s flygplan o grejer, sjukt det! Jag ska ta o skriva nagra historier om ver o en av handelserna i kvall nar jag sitter i bilen pa vag till Belgien igen.

RSS 2.0