Med taxi genom Polen.

Med dom flesta flygbolag jag har rest med så känns det som att dom står i skuld till mig med något. Liksom jag måste sno, stjälpa, eller ha sönder något litet för att liksom göra upp för gammal mjölk om du förstår vad jag menar.
KLM är nog dom jag måste jävlas mest med efter o ha fått betalt 620 euro Amsterdam-Stockholm eftersom jag inte hade anlänt med tåg til Amsterdam flygplats o där med fick hela biljetten cancelerad.


Men, så har vi LOT Polish Airlines. För LOT borde jag få göra tjänster livet ut för att visa tacksamhet. Ta med bullar till kapten o släta av varenda tjock flygvärdinna vid varje ombordstigning.

Det var nämligen såhär. Jag skulle på världscupen i Katowice och var tvungen att flyga Alicante-Madrid, Madrid-Munchen, Munchen-Warsawa, Warsawa-Katowice, för att komma dit. Många mellanlandningar betyder sjukt stor chans att nått går fel. Och så klart var Munchen-Warsawa försenat så jag missa sista flyget till Katowice, o inget flyg förän nästa morgon.
Och med det skulle jag missa träningen och därmed ingen världscup.

Jag berätta hela historien för platschefen, en rökande baboshka som inte så allt för lätt flörtad ut. Men efter lite ömma ord så beställde hon en taxi åt mig. Väl ute i taxin så hittar jag en gammal gubbe, alltså gammal, poppande Robert Miles på
högsta volym i en gammal Beirut Mercedes byggd så den gick på både gengas o diesel.

När jag förklara att jag skulle till Sas Radisson i Katowice så tog han lugnt upp sin mobil o ringde sin kära fru. Han skulle precis gå av, men med mig så kom med största sannolikhet hans längsta körning. Det var ändå 7 timmar enkel resa till Katowice, säkert hade det gått på 5 om han inte behövt tanka gengas hela jävla tiden. 36000 sloty gick resan på, typ 1200 euro som LOT stog för. Plus 150 euro som jag gav i dricks till gubben.

Jag var trea på världcupen o fick tacka både LOT o den gammle taxigubben i direktändning.


Med bil genom europa.

For nagra ar sedan, innan jag borjade kora for FMX4Ever och KTM sa var det mycket kuska runt i bil hela tiden. Klara faktiskt av 13000 mil ett ar! Detta aret har varit dessto mer flygmil, dom senaste 13 veckorna i rad har jag flugit nanstans. Turkiet, Ukraina, Belgien, Ryssland, Polen, Frankrike o mycket mer. Sa nar jag skulle kora show i Osterrike sa tankte jag att jag tar fanimig bilen dit, som forr i tiden. O jag var sa javla trott pa att flyga anda sa. Kolla inte upp hur langt det var till Vocklabruck heller sa glad i vagen drog vi fran Torrevieja upp till Barcelona for att hanga pa stranden, shoppa o hanga hos Jernemyr som spelar for Barca nu. Val dar markte vi att vi var tvungna att vara i Osterrike en dag tidigare an jag trodde och att det var 150 mil fran Barcelona. Sa det var bara hoppa i bilen o dra non stop dit kora showen direkt efter en javla massa mil. Tur att jag har sa bra motivation med mig i form av "Den Norrlandska Prariens Gudinna" som Pontus o amerikanarna sager!

O sa hem igen... Fan va gott det ar med flyg anda!



Tuff som fan, man maste ju va tuff va!

Hemma! Levande!

Antligen hemma fran Moskva, kan lova att det inte blev sa roligt jag hade trott. Var dar i fyra dagar o fick fan inte sett ett skit! Var 5 minuter pa roda torget allafall. Det va ju coolt. Men onskar vi hade fatt gatt runt lite. Fick en ny hatt i samlingen. En gammal kommunisthatt som dom hade nar dom slogs mot Tsaren. Var pa fest hemma hos agaren till rysslands storsta oljeforetag. Han hade cash han...



Drar till Osterrike idag, kommer med na roligt i dagarna!

Klart!

Allt verkar klart o redo för att dra till Moskva, trodde faktiskt aldrig att det skulle lösa sig. O saken var den att jag helst av allt ville be alla dra åt helvete o säga att jag inte skulle komma. Men jag hade redan fått pengatransfern in på kontot.

Men men, nu är jag på g. O jag har massa roliga historier o bjuda på i veckan! Hasch i Egypten, Burkini i Marocco, Rostat bröd i Sandhem.

RSS 2.0