Mo´Bro´s!!

Här kommer lite bilder av oss alla!
















Jimmy Poppa

Som jag sa så var jag o Maddo i Grekland i helgen, och där så träffa vi en karl som borde ha Nobelpris o Oscar Staty i ett enda stort paket. Jimmy Poppa som vi kallar han, så sjukt rolig karl. Han är assistens till Red Bull Greklands Event Manager. Tänk er en såndär karaktär som antingen hamnar i 100 Höjdare eller på omslaget till Times, man vet inte riktigt vad.

Sista kvällen tog han med oss till en klubb som spela Transylvansk Sigenar Techno, så sjukt bra! Och dagen till ära hade han rakat av sig sitt kära skägg och sparat en mustach som hade gjort Miller avundsjuk.

Men som alla äkta talanger så har han även nå annat att bjuda på, och vilken överraskning sen.
Tror nog Alex kommer att spy rakt ut över den här...


Belgien igen

Japp, tillbaks till jordklotets rövhål.

Efter en sjukt rolig, men också givande helg i Grekland, med en efterfest som hette duga tog jag taxi rakt från efterfesten till flygplatsen via hotellet för att hämta upp väskorna.

Nu ska jag jobba här tills på onsdag morgon så drar jag vidare till Prag, för Gladiator Games. Ska bli så sjukt roligt! Hela Movember grejen och Gladiator Games har legat varmt om hjärtat så länge jag har varit inblandad i det. Så det ska bli roligt o se hur det ser ut allting.

Zipp!

Aten!

Nu är jag på plats, har inte fått gjort så mycket än. Har varit ganska trött hela dagen efter o fått springa runt o fixa o greja i 2 dagar hemma i Spanien. Har varit borta i Gazi området o ätit o kollat på lite greker. Nu ska jag sova, imorgon blir det tidig morgon. Berättar mer imorrn.

Grekland

Imorgon blir det Grekland igen, ska bli otroligt roligt att få komma dit igen. Nu känner jag allt folk lite bättre, slipper vara själv och jag hittar hem efter festen till skillnad från sist...


Gladiator Games


2 dagar i min egen borg.

Känns så skönt att vara hemma, även om allt ligger under byggdamm... Även om städerskan varit här, måste göra slag i saken o byta ut den där kärringen, alltid bara halvdant. Har precis bytt ut badet, så det är därför det ser ut som det gör.

Men det blir inte långvarit, imorgon drar jag till Grekland igen och möter upp med Robbie Middison för att kolla på mitt lilla projekt där. Tror han kommer bli eld o lågor!

Långa pass.

Efter Monster Jam i Stockholm förra helgen så hoppade jag in i lastbilen runt 8-9 söndag kväll. Som tur är så har jag inte körkort för lastbilen, så det är bara i nödfall som jag kör isåfall.

Redan trötta efter helgens jobb så kom vi inte mer än ner till Ljungby innan vi somnade på en P-ficka där.
Dog inte Cliff Burton i Ljungby förresten? 4 timmar senare var vi igång igen. Men jag kan lova att Stockholm-Gent är en lång resa med en lastbil som är låst till 88 km/h! Vi rullade hur som helst in i Zelzate där vi bor i Belgien runt 1 tiden natten till Tisdag. Packade några minuter innan jag hoppade i säng. 6 timmar senare var jag återigen i bilen, men allafall min bil som plåster på såren. 230 mil senare så kom jag äntligen hem till Alberto som bor i Valencia. Kan lova att det var skönt att äntligen få duscha o sova!


Jag vet...

Det går inte fort här på bloggen ibland!
Men jag har en rad bra ursäkter.

1. Tappade bort laddaren på vägen till sthlm.

2. Min iPhone funkade inte med Globens nätverk.

3. 3 shower o 3 fester på 3 dagar...

4. 46 timmar i bil mellan söndag kväll o natten till onsdag.

Stockholm

Landade precis i Stockholm o tog en taxi in till hotellet. Så trött så trött... Tyvärr så fanns det inga rum klara än, så fick sätta mig i lobbyn och snacka lite. Träffa precis Bradshaw o hans mustache är helt sjukt grym!

Hade hoppats på att få sova lite innan träning, får gå upp o jaga lite på städorskorna.

Nylackad hjälm...

Ibland är det lätt att hålla sig för skratt alltså... Jag fick precis tillbaks min hjälm från lack, och jag ska inte ens nämna hans namn här, men det är bara för att vara snäll mot han. Kan lova att han hade gått i konkurs ganska snabbt om folk såg det här.

Anledningen till att han lackade lite som han ville var bara för att han aldrig skickade tillbaks hjälmen som den skulle vara. Jag bara bad han om att skicka tillbaks skiten fortast möjligt. Men han hade gjort lite snabb jobb som "plåster på såren". Tack säger vi... Haha!




Jesper Ovemyr, Alex Siljebäck, Timotei Potisek

Borde egentligen skriva nå smart o klokt om dessa tre, som tyvärr har avlidit dom sista två veckorna.
Alla tre hade en relation till mig, på ett eller annat sätt.
Jesper och jag körde i samma klubb under många år, och alltid en rolig jävel!
Alex är mina halvsystrars kusin.
Timotei och jag körde för Kenny ihop, och har haft många roliga fest nätter i Frankrike.

Finns inget o skriva egentligen, dom som är mest drabbade som vanligt är ju familj, närma vänner o flickvänner...

Jesper Ovemyr på Glen Helen.

Timotei Potisek


Oh yes, I think I´m a typical Belgian.

En video som jag kan titta på varje dag o ändå bli förvånad. Det handlar om Alfred, en helt vanlig Belkisk karl som vet att han kommer leva som pingvin i sitt nästa liv. Han gillar verkligen pingviner! Och som jag alltid har sagt om belgare, dom är inte helt hundra, här har du ett bevis personifierat!



Stockholm imorgon

Japp, imorgon bär det av hem till Sverige igen. Landar på Arlanda redan klockan 8 på morgonen, sedan är det raka vägen till Globen för genomgång och träning. Det blir jag, Bodin, Broecky och Gilles som ska göra stan osäker i år. Det är sista Monster Jam på året. Ganska roligt med Monster Jam, det tog oss typ 4 år att komma underfund med dom som jobbar där, men nu när alla är polare, så är det ganska roligt att dra dit.

Det är många som odlar mustach även på Live Nation och Feld Motorsport. Och ser fram emot att se Bradshaw´s mustach, den har ju inte varit ute sen -93 typ.

Är det nån mer där ute som odlar just nu? Skicka in bilder!!

Badrums bloggar?

Jag har precis byggt om badrummet där hemma, så nu måste jag fylla på med lite skåp o lampor o sånt. Är det nån som vet om det finns nå bra interiörs bloggar här på internetgrejen?


Heinz ♥ Movember

Jag såg precis en bild på Makia´s hemsida från Australien. Det verkar som Movember växer stort där nere. Kolla bara på Heinz Ketchup flaskan.


City of Dreams

Nu verkar alla kontrakt o jävelstyg komma till sin ordning, och det verkar nu helt klart att jag ska till Macau i 4 månader för att jobba med förberedelserna till världens i särklass största entertainment företag, Dragone. Det har varit många turer fram o tillbaks, men nu verkar det som att allt jag allafall får lite tillbaks för allt slit.


Ta en titt på Dragone.be för mer information om Le Reve i Las Vegas, och City of Dreams i Macau.

Dags o ta det med en spark.

Är det någon spetskompetens som jag har, förutom att vara en jävel på enpetar´n från 3an, så är det att ta det med en spark. Endel kallar mig egoistisk, eller rent utav känslokall, men jag har tänkt på det mycket i det sista. O det finns fan ingen anledning o ta allt så sjukt seriöst. Död o sjukdom är seriöst, det ska man inte sopa under mattan. Men annars så tror jag nog att dom flesta hade mått bättre av att ta det lite på en höft.

Så nu tycker jag att alla ska ta till sig det här, samtidigt som vi lyssnar på en väldigt fin bit från en ännu finare orkester.


Movember Week 1!


The California Takeover

Jag köpte precis en skiva från iTunes, the California Takeover. Och ni som var inne på Hardcore svängen runt 96-97 vet hur sjukt bra den var! Jag minns så väl när jag hade den i min walkman som jag köpte av Emelie Jurmeus. Hade på mig min Snapcase tröja och gick till skolan, o det var bara så sjukt grymmt! Hela Hardcore scenen var så mycket bättre o sann då. Det var fortfarande coolt att ha Nike runners tack vara att Carl i Earth Crisis hade det, det var coolt med SXE tatueringar (om du inte spela i Beneath såklart), Umeå var ett mecca, Karlstad hade bra band. Allt var så grymmt!
Hoppas man kan få lite av den kännslan igen.


FMX4Ever

Nu ligger den nya FMX4Ever sidan uppe. Mycket bättre än den gamla, och det som är ganska roligt med den är att alla i teamet har direkt tillgång från våra iPhones, så räkna med frekventa uppdateringar... Om dom nu kan slita sig från bongen pojkarna!


Vilken fylla!

Det är inte ofta man får till en sån här fylla. Oftast så blir man bara trött, men plötsligt bara händer det...


WorldMate

Jag läste precis på aftonbladet.se om en application till iPhone som visar dig exakt vart varje fall av Svin Influensan finns. Väldigt bra att ha kan man tänka...
Jag har faktiskt bara en application på min telefon som jag verkligen kan säga hjälper mig varje vecka. WorldMate heter den, helt sjukt bra om man har svårt att komma ihåg att skriva in, eller skriva ut sina resedokument.

Så fort du får din rese plan så bara du skickar den vidare med ett endaste litet klick så kommer den till mobilen, datum, flight nummer, e-tix nummer, bagage bälte... Allt!



Otroligt ointressant inlägg...

Black Metal

Sista tiden har det blivit ganska mycket norsk black metal i lurarna. Och en hel del Dissection också för den delen.
Men trots allt död och var-så-hård-att-grannen-skiter-på-sig så finns det så otroligt mycket lustigt i hela den där världen. Visst är det ganska lätt att se tuff o hård ut i corps paint när det är mörkt, skogsmiljö och svartvita foton. Men nu är ju världen inte svartvit, och på vägen till skogen är det ganska svårt att känna sig annat än dum. Jag kan tänka mig att det känns lite som att gå hem genom stan i kort klänning o höga klackar en söndag morgon, det känns som man har ögonen på sig liksom...



Skullcandy

Det ser ut som att jag kommer att lyssna på mycke Explosions in the Sky från ett par Skullcandy den närmsta tiden.
Jag har hållt på att bolla lite fram o tillbaks med dom under hela året utan att det har kommit till skott riktigt. Men nu ser det ut som att något kommer hända allafall. Vet inte helt vad, men produkter är på väg allafall.
Tror det kan bli bra, o jag hade ändå tappat bort mina iPhone pluggar just...



Titta in på Skullcandy.com o kolla vad som passar dig.

Monster Jam Globen

Nästa helg är det dags för sista helgen av Monster Jam för i år, och finalen går i år på Globen i Stockholm. Se till o vara där, o missa absolut inte efterfesten!!



Dykare Carlson

Den 23 November startar dykar kursen, jag o Alex måste ta cert för att få jobba i Macau. Ska bli jävligt roligt faktiskt! Har alltid varit intresserad av vad som är där nere, o särskillt efter en trip till Egypten och helt sjuk snorkling.
Iof tar vi certet i en pool i Belgien, men bättre än inget...


Miller...

Jag har sagt det många gånger förr, Miller står i en klass för sig, han är en sann hjälte o så vidare.
Det är inte bara det att han är en fulländad motorcykel konstnär! Han är också genetiskt perfekt för Movember.
När Guido Von List pratade om eugenetik så stog Miller i första led, han var ett praktexempel för den Mustachiska rasen. Han skickade precis ett kort på sin mustach, endast tre dagar in i Movember o han har redan en mustach varenda turkisk tonåring skulle kunna dö för.



Miller for President!

Funny Farm Tattoo

Nu när jag äntligen var hemma i Falköping förra veckan så var det inte bara farmors mat som stog på kalendern. Jag hann även förbi Marcus på Funny Farm Tattoo i Skövde o körde en liten session på benet. Vi har kört några omgångar på det, men nu fattas bara en liten session så ska det nog vara klart.




Kolla in på www.funnyfarmtattoo.se

Movember

Som ni kanske sett på kalendern så är vi redan inne på 2 dagen av Movember, månaden tidigre känd som November.
Movember är en fond som skramlar pengar till forskning kring prostata cancer och manlig deprission.
Så se till o spara ut eran fina mustach och sprid ordet. Kanske ni inte samlar ihop så otroligt mycket pengar genom att odla, men jag kan lova er att ni får försvara ert val att spara ut moppemuchen igen!



Jag är otroligt stolt att berätta att jag har fått en av mina största idoler i livet, Damon Bradshaw att odla mustach för ändamålet. Damon Bradshaw var the Beast from the East när jag växte upp, ung och alltid svinförbannad och otroligt snabb. Han drog sig tillbaks allt för tidigt från sporten, men är nu mer med i Monster Jam circusen, och då också vapendragare med Carlson runt om på barer, för festa det kan han!

 

Kan Bradshaw kan fan du!


Monster Jam Hartwall Areena

Jag vet, jag suger hästballe på det här med bloggen just nu. Men det är mest för att jag inte kan blogga från mobilen, fattar inte varför snålkärringarna på blogg.se inte utvecklar så att man kan använda ibloger eller nå sånt från iPhonen. Men men...

I helgen var jag i Helsingfors o körde, 4 shower på tre dagar. Kan lova att det känns i kroppen idag.
Hursomhelst, jag, Bodin, De Wit o Broecky körde alla säkert o fint. Även en äkta Bodin bakfylla översågs.



Nu är jag ledig nästa helg o ska bara ta det väldigt lugnt o försöka komma ikapp lite med alla mail o skit.

RSS 2.0