Yo!

Fy fan vilken underbar sågning av hela Hip Hop världen!


Vänner

Tänkte på det igår när jag kollade på "I love you, man", hur fan får man nya kompisar egentligen. Om man inte har ett gemensamt intresse eller gör något så att man är så illa tvungen att bli kompis med dom.

Kommer ni ihåg när ni fick en ny kompis? Eller tänk så många kompisar som man har som man egentligen inte kan förstå att man är kompis med, men som man liksom måste hänga ut med. Eller för att inte prata om Facebook!
Hittade sången om hur jävla dumt det kan vara där.



 


Turist byrån

Hittade precis en otroligt rolig text om Tallinn. Torsk på Tallinn IRL

Tourists flock in from all across Europe but in particular from Britain - where city-breakers on wild weekends and stag groups take advantage of cheap flights - and from Finland, from where hundreds of thousands arrive by boat to take home cheap booze and, if possible, an Estonian wife!


Eda...

Monster Jam Arnhem

Förlåt att det går segt, men mycket att göra.

Monster Jam var sjukt roligt faktiskt. Första gången i år men jordlandning på en show, så alla körde sjukt bra o ville egentligen bara fortsätta o fortsätta. Vi körde två shower på lördagen och en show söndag. 2 av showerna var helt utsålda med 32 000 pers i publiken. Inte kattskit det inte, Chalotte Pirelli jublar över 700 har jag sett... Jag hade nummer 45 på cykeln för att hedra min stora idol Damon Bradshaw.


Nån stackars Holländare fråga vad det var för fel på Holland. Inget fel alls på Holland, bara inte lika spännande som Egypten, Georgien, Kazakhstan eller liknande. Plus att dom har otroligt billiga däck o fälgar där! Jag hämtade upp ett par till min bil på vägen.



Den är till salu förresten! Nån som är sugen?

Holland

Bland coffeeshops och kanaler går vi längst gatan fram. Ganska tråkigt att komma till ett land som Holland efter alla äventyr i år faktiskt. Men, men, jobb är jobb.

Pics Red Bull X-Fighters Georgia












Stoica

På vägen till Tbilisi så mellanlanda vi i Turkiet, i Istanbul närmare sagt. Och tack vare att vi mellanlanda där så var vi alla tvugna att fylla i en hälsorapport där passnummer var tvunget att fyllas i, så vi satt där på flyget med våra pass i handen.

När vi sedan kom av planet hittade inte Stoica passet, vi leta igenom allt, och både vi, städpersonalen och polis letade igenom planet utan att hitta passet. Så när vi sedan skulle vidare till Georgien så fick ju såklart inte Stoica hoppa på det flyget. Så jag och Franklin fick fortsätta och flyget vi hade kommit till Istanbul flög vidare till Cairo, Egypten.

Stoica ringde runt till våra kompisar i Turkiet för att dom skulle kunna dra till ambasaden på Taksim Square i Istanbul, och allt tydde på att han skulle komma vidare dagen efter. Men samtidigt som dom klev in på ambassaden så kom en trevlig Egyptier med Stoicas pass i handen. Allt löst o Stoica landade säkert o fint i Georgien.

Fortsättning.

Jo, nu har jag landat i Belgien igen, eller som jag helst säger, jordklotets brunöga.

Tillbaks till showen, som jag sa så var det helt sjukt mycket folk och väldigt annorlunda stämmning.
Vi hade klarat av det mesta av showen så började det småregna lite, men vi skulle ta några sista hopp när Stoica plötsligt hoppade rampen på 1a växel, vilket gjorde att han landade ungefär 5 meter för kort rakt in i Airbagen som ska se till o skydda oss om något går fel, och han hade otrolig tur som gick oskadd från en sån grej.

Efter att allt kaos runt Stoica hade lagt sig så brast plötsligt en av barriärerna mellan oss och publiken så 3-4000 personer stormade in och började dra o slita i allt som fanns. Fick till o med ta hjälmen till hjälp och slog vilt omkring mig.. Helt sjukt! Men väldigt roligt med lite äventyr!

Ser till o lägga upp bilder så fort jag har dom.

Red Bull X-Fighters Tbilisi

Förlåt att jag inte har hunnit med att uppdatera efter showen. Jag måste erkänna att showen vi körde på Freedom Square igår var en av dom mest händelserika jag varit med om. Polisen uppskattade publiken till 80 000 personer, och var den största samlingen personer på dom senaste 8 åren i georgien. Det var sådär så det kändes lite äckligt, folk som klämdes, skrek, svimma, blev slagna av polisen när det blev för mycket tryck... Nu måste jag springa på flyget. Berättar mer sen.

Georgien - Sverige 0-1

Man kan tro att gammla halvryssar ska kunna festa ordentligt! Klockan är halv två en fredag kväll och jag sitter på hall golvet på mitt hotell, och förbjuden att gå ut o festa... Georgien, no party!

Tbilisi, Georgien

Japp, ny vecka nytt äventyr! Jag, Stoica och Franklin drog österut igår, närmare bestämmt till Tbilisi i Georgien. Återigen till ett underbart fint land, börjar nästan bli tråkigt det här! Jag vill se lite misär o fattigdom!

Vi landade inatt kvart i tre och drog och åt med Red Bull folket, verkar vara väldigt annorlunda Red Bull upplägg här, men tror att det kommer bli bra. Återigen förlorade vi en soldat i Istanbul efter problem med passet, men allt löst och han landar vid halv fyra i eftermiddag.


Ser om jag kan få upp lite mer bilder ikväll, ska till TV o Radio nu. Och imorgon ska vi träffa presidenten på lunch! Hehe!
Tror jag ska blanda mig i lite i Sveriges-Georgiens relation, kanske vi äntligen kan få sålt lite JAS-plan tack vare Carlson?!

Battersea Power Station

För några veckor sen var jag på möte i London inför nästa års Red Bull X-Fighters. Och som ni kanske vet så var Londons stop på det sjukt stora Battersea Power Station. Ett ställe som jag skulle kunna gå runt o kolla på i flera dagar!

Ni som absolut inte vet vad det är kanske har sett det på Pink Floyds album Animal, den där bilden med byggnaden med en flygande rosa gris hängandes över. Samma gris som faktiskt släppte från sitt fäste o stoppade hela flygtrafiken till o från Heathrow flygplats.



Väldigt intressant att få åka till sådana ställen o titta på saker som man vanligvis inte kommer i närheten av, i år har ju varit mycket sådant. Pyramiderna i Giza där vi kunde gå fritt omkring på ställen där ingen turist satt sin for på typ 200 år, Folkets Palats i Rumänien varifrån Ceausescu styrde o ställde under några rysliga år.

På Battersea kan man fortfarande gå runt o kolla på alla gammla kontrollpaneler o grejer, så sjukt coolt!


Kazakhstan

Tillbaks! Japp, jag tyckte det att jag har ett allt för roligt liv för att sluta skriva om det. Och om inte så roligt, så får jag allafall vara med om mycket som andra kan dra lärdom av.

Kazakhstan är en av dom sakerna. Jag åkte dit med inställning av att jag skulle till precis samma land som i Borat filmen, o jag brukar ändå vara ganska påläst om saker o ting. Min inställning förstärktes självklart när jag landade i Frankfurt o märkte att utan mitt visum i handen så vägrade Air Kazakhstan att skriva ut mina boardingpass.
Och mitt visum låg på konsulatet på Astana flygplats o vänta. Men lite charm o list och 200 dollar i mitten av passet när jag lämnade över det för att be en av markpersonalen att kolla lite närmare på det hjälpte såklart, och boardingpass fick jag.



Väl framme i Astana så gick jag till konsulatet för att hämta ut mitt visum, det låg påskrivet o klart. Men jag behövde 75 US dollar för att få det inhäftat i passet. Och jag hade ju redan brännt mina 200 dollar i Frankfurt till o muta till mig mitt boardingpass. Så efter många om o men så släppte dom ut mig till en bankomat och sedan var jag äntligen inne i landet!

När jag kom ut från tullen stog hela Red Bull Kazakhstans personal och 3 TV team utanför, kan fan inte komma många utlänningar dit direkt... Så jag började göra en intervju med några korta frågor när jag märkte att kameramannen började kolla lite snett på mig, och efter att ha kliat mig lite under näsan såg jag att jag var helt blodig på handen. Det visade sig att jag hade slagit i pannan lite i dörren på väg ut från flygplatsen, vilket lämnade ett stort jack i pannan som det bara rann blod från. Klockan halv 5 en fredag morgon...

Väl inne i Kazakhstan märkte jag hur otroligt fint o faktiskt otroligt förmåget land det är, här finns oändliga tillgångar till gas o olja, o där med en sjuhelvetes massa pengar. Astana såg mer ut som Singapore eller Dubai än något annat, och med en natur som man bara ser på kort. Tycker alla borde ta o se ett land som Kazakhstan innan dom dör!


RSS 2.0