Kiel-båten.

groggo  ([email protected]) om Lördag:
lite gamla goda minnen vore fint att läsa om!hoppas allt är bra med dig bror!höres
__________________________________________________________

Det enda jag kommer på att berätta när Groggen ber om det är ju självklart våran resa till MX des Nations i Lierop, Holland för några år sedan. 

Vi hoppade på färjan mellan Göteborg och Kiel. Jag, Alex, Eggen och Groggen i en liten billig hytt långt ner under bildäck. Det här var när jag inte drack, coh Alex höll sig också nykter eftersom han var tvungen att köra husbilen dagen efter. Men Groggen såg till o dricka för oss alla.

Eggen o Groggen var alltid vapendragare när det kom till vin o sprit aktiviteter, och gjort det jävligt bra! Kommer ihåg att dom köpte två flaskor Bacardi Razz. Innan vi gick upp till buffén så försvann den första flaskan. Väl uppe på buffén så fanns det bara rödvin av dom alkoholhaltiga dryckerna, och Groggen gjorde allt för att dom inte skulle gå plus på honom om man säger så.

Innan vi gick upp till baren så gick Eggen o Groggen ner till hytten och ytterligare en halv flaska Bacardi Razz försvann. Här började Eggen tveka lite när det gällde intaget av förfriskningsmedel, något Groggen sågade på bästa sätt, drack lite hårdare.



Väl nere i hytten så var det fullt ös, Groggen släppte loss hans kanske bästa sågningspåhopp.
-"Mojje, du är fan inte värd mer än en potta skit i ett reningsverk" Otroligt bra!

Sen började helvetet! Tänk dig någon som har ätit otroliga mängder kött, och har druckit MINST 2 flaskor rött billigt vin. Nu var det dags att allt skulle ut, och samtidigt utan en chans att väcka karljäveln! Jag lovar att jag jobba i en timme med att plocka små köttbitar ur väskor och skor. 

Groggen är idag helt utan men från denna lilla incident. Alex tycker fortfarande det var en traumatisk upplevelse.

Kommentarer
Postat av: groggo

TACK!

2008-12-14 @ 18:40:20
Postat av: Eggen

den resan lär man nog aldrig glömma.. minns bl.a att du o alex väckte mej genom att kasta skor på mej från korridoren! =)

2008-12-15 @ 00:50:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0