Misfits

Längesen jag hade tid över till att göra en liten reflektion över något. Det har mest varit meningslös dynga, om vad jag har gjort på dagen. Vem fan är intresserad av sånt egentligen, man vill ju lära sig något, det är ju det som är meningen med internet! Kunskap o Pornhub är väl motivationen till att betala interneträkningen.



Tänkte jag kunde skriva lite om Misfits, ett av dom banden som jag kanske inte lyssnar så väldigt mycket på, men ett av mina absoluta favoritband. Enkelt, snabbt och ganska meningslöst, även om dom hade några politiska kängor som Bullet tex.



Misfits startades av Glenn Danzig 1977, och fick med sig Jerry och senare också Jerry´s bror Paul. Jerry Only och Glenn Danzig är liksom grunderna i Misfits, står inte båda på scenen samtidigt så är det inte Misfits. Så är det bara. Det som gjorde Misfits så grymma var att dom hade väldigt egna ideér om hur saker o ting skulle göras, och inte minst uppröra. Vad sägs om att hälla Cool Aid över publiken veckan efter mass självmorden i Texas där dom drack just Cool Aid spetsad med gift. Det väckte ju säkert fler kännslor då än vad det skulle göra nu. 
Mellan 1977 och 1983 så sprutade dom ut vinyl sjuor och 3 fullängdare. Allt egenhändigt gjorda hemma i lägenheten. 
1983 så splittrades Misfits och i min bok så har dom aldrig uppstått.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0