Gräsänkling till 2012

Genom större delen av 2000-talet har många dummheter gjorts, litervis av vodka mött gomseglet,  tjejer har kommit o gått, o ingen har skrattat så gott åt det hela som Alex, han har ju stått där på första parkett o sett o upplevt i stort sett det samma som jag dom sista åren, o ska sanningen fram har han varit delaktig i det mesta. Men nu ska han ut i världen, testa sina egna vingar, o flyttar till Macau i December.








Förra året jobba jag ju med en grej ihop med Jimmy o Dragone som öppnar en ny teater i Macau i April 2010 och redan från start så sa jag till Jimmy att Alex skulle med. Fast han aldrig hade hoppat över en ramp så med hjälp av lite vita lögner och Alex lugn o personlighet så var det ganska snabbt klart att han skulle dra öster ut, även om det höll på att köra ihop sig i slutänden tack vare hans dåliga knän.

Men omskolning är igång, och nu är han i belgien för 9 veckors hårdträning i världens dyraste FMX compound i hjärtat av Bryssel. En inomhushall Dragone har hyrat för att drilla sina folk. Mer om detta senare...

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kommer sakna dig gubben!

2009-08-25 @ 16:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0