Världsvan?

Satt igår o läste Café, som jag tycker är en ganska ok tidning faktiskt. O då var det nå modellbrud där som skrev att hon hade varit i New York i 2 månader o hade blivit så världsvan direkt. Hon fattade helt plötsligt varför man skulle ha skor på sig inomhus, o hon skulle aldrig kunna tänka sig att inte ha skor på sig hemma i sverige när hon gick hem till någon.

O då tänkte jag på det lilla fenomenet som man så ofta ser o hör. Folk som drar till Spanien i 5-6 veckor o helt plötsligt är det siesta, o sena nätter. -"I Spanien går vi aldrig ut innan 2-3 på natten". Californien i 3 veckor sen är allt RAAAAD och man slutar krascha o börjar Baila. Drar på charter till Jamaica o bär rastafari färgerna som nån jävla dalmas med bunad på Midommar.

Men så fort du faktiskt börjar resa runt o blir fast i något land lite för länge, inte fan börjar du äta Pommes 3 gånger om dagen bara för du bor i Belgien ett tag, du hatar att allt är stängt i Siestan. O inte minst, du vill strupa varenda jävel som går in med skorna samma dag som städerskan varit där!!

Kommentarer
Postat av: farsan

träffa hebbe igår ä han polis nu

2009-12-26 @ 23:14:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0