Island! Där alla är släkt med alla! Del 3.

Jo, som en liten magister så ska jag ta med er på nästa kurs av Island. Som så många gånger sagts så är ju alla släkt med alla på Island. Och det är faktiskt ingen överdrift! Enligt forskargruppen Háskóla Íslands så är det den gamle biskopen Jon Aronson och hans fru Helga som står för frösättningen i den Isländska befolkningen. I stort sett alla släkträd finner vi dessa två turturduvor! Den som googlar ska finna, som jag brukar säga till Mosa.



Det finns mer än en anledning till att alla på bilden är väldigt lika!

Island är ju en ganska liten ö, med en väldigt liten befolkning. Och tack vare problemet med att fler o fler hamnar lite väl nära varann rent genetiskt så har man startad en databas kallad Íslendingabók, där du kan kolla upp ditt nya ragg så att du en dag ite vaknar upp o har en son med din egen släkting... Naughty Naught! Det är ju kännt att Islandshästarna oftast blir som bäst när man använder så kallad Linjeavel, alltså samma hingst är både far, farfar, och gammel farfar. Men det ska nog stanna vid hästarna, dom har ju lite andra användningsområde om man säger så.

Islänningar i sig är ju ganska kåta av sig, i stort sett så ligger dom över snittet i alla möjliga tabeller, dom är mer otrogna, fler samlag per år, och fler sexpartners än genomsnittet, och lägst debutålder i världen. Med en sådan liberal syn på sex så är det inte konstigt att det kan bli fel ibland.

Nu får ni fan se till och lämna lite kommentarer till den här artikeln! BlondinBella skriver att Idoljuryn ser tjock ut o hennes läsare utnämner henne till Nobelpristagare! Lite feedback måste man väl få!

Kommentarer
Postat av: Riche

Haha din pajas när fan drar vi till Island så vi får stop på det här.

Dom behöver ju tydligen lite nytt blod på den där ön.



Peace Riche

2008-10-13 @ 11:36:16
URL: http://www.riderslifestyle.se
Postat av: marina

skrattar då jag läser din blogg.. efter att ha varit bosatt på Island under några år vet jag med säkerhet att det du skriver är dagens sanning.väntar med förväntan på fortsättning

Bra gjort Pysen!!

2008-10-13 @ 11:59:39
Postat av: Johan Lennartsson

Jag bara läser å skrattar...... Kung Mojje!

2008-10-13 @ 15:17:31
Postat av: hannudawg

hahaha, kanske man får utnämna dig till nobelpristagare!

2008-10-14 @ 08:49:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0