Dålig förlorare?

Helt otroligt vilken käring!

 

FKP Hardcore!

Vet inte helt vad det är med Falköping, så fort ett band från Falköping växer upp så byter medlemmarna namn o skaffar sig synonymer. Men en del gör det ändå med stoltheten i behåll! RKA Avskum låter så mycket bättre Maxx Whyte tillexempel.



Rka bad mig ta en titt på Snutjävel som han spelar i nu, o det är väl enda sättet jag får reda på något när man bor i anti-bra-musik-landet Spanien.



Snutjävel är lite som ett DS13 när dom var bra, första 7an alltså. Men på svenska och lite skitigare.
Och som vanligt när det gäller Rka så blandas det seriösa med ironi.
Så ta o klicka in er på http://www.myspace.com/snutjavel och ta en liten lyssning.


Österrike

Imorgon drar jag o Jimmy vidare till Österrike, vi kör ju där i helgen. Men jag o Jimmy ska på möte med KTM först o främmst, o testa lite av deras nya cyklar. Väldans privilegat! (om det nu heter så)



Ska försöka få upp lite nyheter från det i veckan.

Belgian Blue

Jag kom o tänka på en sak i morse när vi pratade om att Falköping faktiskt är en av sveriges ko tätaste kommuner, vilket jag är väldigt stolt över!

Det går ta mig fan 3 Falköpings kor på en Belgian Blue tror jag nästan, har ni sett dom? Det var ganska mycket skriverier kring det där för några år sedan, dom gödde dom där korna tills benen gick av pga att dom vägde så mycket. Sjukt det!



Om denna ko hade varit människa hade han antagligen varit guvenör i Californien!

Monday! Funday!

Äntligen Måndag igen! Vi har massor att ta hand om här i Belgien. 55 shower som ska ordnas med förare, transporter, visum, flygbiljetter, och allt annat skit som man inte tänker på. O klockan fyra i morse så körde jag Alex till Bryssel för att han skulle ta flyget hem till Alicante.

Tittade förresten på Hellrider igår kväll. sjukt bra film! Haha!

Valkenswaard

Det var sjukt bra race i dagens GP i Holland, första heatet av MX1 var något av det sjukaste jag sett! Tror det var 6-7 olika ledare i det heatet. Inge Stewart/Reed upplägg där inte!

Johan Carlsson bar upp Carlsson färgerna väldigt bra o slutade på en 19e plats i andra heatet. MX1 klassen har aldrig varit tätare än nu, 18 förare i MX1 har vunnit ett GP... Sjukt!

Oj

Var visst fel på länken igår på intervjuen. Men nu är den fixad.

Intervju Prague

Hittade denna filmen på www.freeminds.se Klicka in där o kolla vad Lindgren har att säga.
Väldigt roligt när man hittar intevjuer som man inte ens visste fanns.




Nästa vecka har jag en ny TV4 intervju att bjuda på.

Belgien

I landet Belgien finns inte bara eliten av europeiska politiker. Här finns även morgondagens modeikoner!


MX

Idag är det dags för en heldag på cross bananen. Är ganska så sliten från igår egentligen, men jag hoppas att det går ut med svetten. Är så åksugen just nu!!

Åh, Nej!

Ännu en gång hamnar jag där jag absolut inte vill vara, innanför två sovande fransosser på flygplansrad nummer 7. O mina två Pepsi Max och ett stort glas med färskpressad appelsinjuice gör sig påmind som halsfluss i en jäspning.

Jag bara måste ut, men jag vet hur mycket jag hatar när folk väcker mig när jag väl hittat en ställning jag lyckats somna i. Nedanför ser jag Halmstad, Eurostop o Hallandsåsen. Satan vad långt det är till Belgien idag!

isis!

Isis är ute med ny skiva! Som vanligt bjuder dom på välspelad vacker o depresiv musik. Köp Köp!!


Burn

Jag satt på bussen på väg till Bromma flygplats o tänkte på våran inkomstkälla nummer 1, energidryckstillverkarna.
Som ni har märkt så är ju Monster i Europa, och dom har slagit sig in på marknaden ganska hårt, och snart kommer Rockstar som har gett sig fan på att sno åt sig en stor del av marknaden så fort o smärtsammt som möjligt.

Så har vi Burn, som faktiskt har funnits i Sverige ett tag, och dom tog aldrig chansen att ta vara på det halv monopol dom faktiskt hade tillsammans med Red Bull här i Sverige. Tänk så stora Burn ändå är i Spanien till exempel...



Men men... Red Bull glada, vi glada!

Spa-dag!

Idag så tog fröken Nordlund med mig på Spa-dag, först lite gym, sen bad o bubbelbad sedan solsimuleringsrum som jag somna väldigt skönt i. Väldans bra sen present! Tack!

Om det är någon som har några roliga tips om Singapore, Azerbaijan, Taiwan, Hong Kong eller Serbien kan ju gärna skriva nå. O inte nå jävla "var försiktig med taxi" nu!

Slitz Utvik

Nu har ni chansen att springa ner o köpa Slitz o komma undan med det, ni som har gnälliga flickvänner.
Jag var precis o hämtade upp några nummer o kollade igenom. Ser bra ut, och som vanligt så är det saker man blir förvånad över att få läsa. Vad sägs om "Morgan Carlson, en av världens bästa FMX-förare" Hehe!

Fina dom där två systrarna också!




Linköping FMX Pics

Här kommer lite bilder från JJFoto.se








Apple Mac

Jag kan svära Apple eden om det finns någon sådan, jag lovar här efter att jag aldrig ska behöva lägga fingrarna på en PC igen. Jag har suttit o svurit över Camilla´s PC hela dagen. Det enda jag inte fattar är hur folk än i dag kan gå o köpa en PC, sätt dom på en Mac i 3 timmar o dom skulle aldrig lägga ett korvöre på skiten igen.


Till o med Mosa har tagit tummen i röven o köpt en nu!

Will Farell

Jag visste inte att han var gift med en svenska? Han är ju världens bästa skådis!!


Slitz

Ni får inte missa att köpa Slitz imorgon! Det nya nummret kommer ut imorgon eller Fredag om jag inte minns fel. Och sida vid sida med alla troslösa damer så kan ni läsa om mig och om lite produkter o sånt där. Det låter som bra literatur till o gå att torr-skita på jobbet ett par, tre gånger!

Är ganska spänd på hur allt blev till slut.

Några frågor?

Har otroligt mycke tid över just nu. Inga frågor någon?

Azerbaijan

28e Maj drar vi mot Azerbaijan! Det kommer bli ett äventyr sent att glömma.
Med tanke på det geografiska läget så hade man ju kunnat vara lite orolig, men dom har faktiskt inte legat i krig med någon sedan Armenien och Azerbaijan slogs förra året.



Älskar grafiken!

Men jag har googlat lite om landet o det ser faktiskt jävligt fint ut! Dom har mycket historia, och har lämningar från 10 000 fK, så det ska bli coolt.

Vi kör på Freedom Square, så är du i trakterna så är det bara komma förbi.

Alex 30års fest i bilder

Ser ju ut som vi hade roligt allafall!














Prag, Praha, Prague

Kärt barn har många namn. Jag o Jeff Fehr tog steget lite längre...


Valkenswaard GP

Hur fan stavar man till Valkenswaard? Hursomehelst, det är dags för GP´t där i helgen, så jag flyger ner till Belgien på fredag morgon, sen blir det o sitta på kontoret i 24 timmar o försöka lösa allt inför Azerbadijan som jag har hand om på samma sätt som Giza grejen.

Nu är det fruktsallad.

Ett kort från förr.

När jag kom till festen i lördags så hade Groggen med sig en stor påse med massa gammla kort, jag hade tydligen glömmt den påsen hos han för massa år sedan.

Här kommer en kavalkad.










Linköping FMX Show

Som vanligt var det sjukt roligt att träffa alla kompisar igen. Det var jag, Justin Hoyer, Jeff Fehr, Reagan Sieg, Dustin Miller, Petr Pilat, Chris Birch och Jimmy Verburgh som körde showen.

Miller körde sjukt som vanligt, han är så otroligt jävla bra på att köra cykeln den lille jäveln! Visst han flippar inte, men han sätter ihop runs med trick som ingen annan ens klarar av. Jag menar ingen!

Pilat körde som vanligt bra upponer, men den som körde mest komplett var förstås Jeff Fehr.



Autograf session efter showen.

Några dagar offline.

Förlåt att jag inte har uppdaterat, eller kunnat höra av mig till folk om jag så borde. Har varken haft internet, eller någon mobil sen i fredags. Men men, skönt det också ibland.

Vi landade strax efter midnatt i Linköping, jag, Hoyer och Camilla. Så vi var i säng strax efter 02.00 någongång.



Redan vid 10 var vi på väg till Cloetta hallen för att träna, pit party och show. Och klockan 23.00 var hyrbilen hämtad och vi var på g mot Karlskoga och Alex 30 år fest. Ganska intensiv dag!

Efter 02.00 natten till söndag har jag inte helt mycket att skriva om, mest en dimma.

På väg med bruten tå

Skulle packa in alla cyklar o skit i garaget precis, när ena cykeln välte rakt över stortån. Jag kan fan lova er att jag knappt haft ondare i hela mitt liv. Vågade knappt ta av mig strumpan för att kolla läget.

Men ikväll drar jag, Camilla och Hoyer till Sverige allafall, landar i STHLM ikväll vid halv tolv. Sedan direkt till Linköping och träning imorgon bitti.

Har hämtat min bil idag också! Väldigt skönt att ha bil!

Red Bull Pyramid Movie


Nissan Navara!!

Idag var det någon som knackade på dörren, tittade ut o såg att det var polisen. Tänkte lite snabbt över vad som kunde ha kommit till ytan, i värsta fall mina fortkörningsböter som Jernemyr o Charlie skaffa sig på vägen till Barcelona. 4 stycken på en dag!

Så jag bestämmde mig för att öppna, och det första dom sa var att dom hade hittat min kära bil! Så glad! Trodde aldrig den dagen skulle komma. Och det sjuka var att den var hittat typ 10 minuter hemifrån! Dumma jävlar som inte säljer den utomlands eller nå! Men hursomhelst, jag är väldigt glad iom att jag inte hade fått ett öre på försäkringen för den.

Tack till Polisen! Inte varje dag man säger det!

Långa bollar

Lite bilder från veckan som varit. Har tagit det väldigt stilla o försökt komma ikapp från Egypten-veckan. Tur att Camilla fick en fin kamera när hon fyllde år! :)









Hello Jimbo!

Linköping

Denna veckan kommer flyga förbi fortare än en löning. På fredag flyger jag till Linköping för att köra Gladiator Games i Cloetta Hallen, jag hoppas verkligen det blir en bra show!

Innan dess måste jag hinna med o träna lite, fixa inför en show i Österrike, hänga med Camilla, och försöka hitta en present åt Alex som fyller 30 på lördag!

Avenida del Agua

Stranddag...



Sova ut, äta gott o ligga på stranden hela dagen med Fröken Nordlund var precis vad jag behövde.

Cairo Party Pics

The pictures says it all...

   

   

More to come, loads more.

Red Bull Pyramid Jump

Jag är så glad att jag är i spanien igen. Så less på att vara trött! Sista 5 dagarna har fan i mig varit helt otroliga, upp vid 8a, ta hand om allt uppe på eventområdet, tv-intervjuer, för fest, efter fest, eventfest o alla möjliga fester, så kan inte säga att jag har fått sova ihjäl mig direkt.

Väl i showen så blåste det ganska mycket o det var lite problem med ett ljustorn. Men Red Bull fick det som dom ville ha i form av media o allt sånt, så dom var väldigt nöjda. Alla körde ganska konstigt, o det kändes lite som det kom i andra hand för alla.





Nu är jag i Madrid, har missat flyget hem till Alicante, o till Camilla som kom igår... Men nästa går redan kl 20.00 så.

Träffa en jävla bra karl vid namn Hello Haas förresten, vi hjälptes åt hela veckan o han tacka mig o sa att eventet aldrig hade hänt om det inte varit tack vare mig, framför hela Red Bull staffen. O han har varit ute o flyget förr han.

Äntligen hemma igen!

Sjukt långa dagar här, otroligt oorganiserade i det mesta, o det går ut över oss i o sitta o vänta. Idag hade jag en TV intervju för CNN World, vilket var coolt som fan. Men efter det så gjorde jag inget annat än att vänta på mat o försökte sova uppe vid pyramiderna mellan 12 och 7!! Det är 7 timmar till ingenting!!

Fan!

Träningsdag.

Igår hade vi media middag o en bra fest efter det, trodde faktiskt knappt folk festa här. Alkohol o sånt är ju inte till salu på bensinstationen här direkt. Men ack så fel jag hade! Vi var först på ett grymmt ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette, men det ligger ute på en ö i Nilen, precis nere vid vattnet. Sjukt fint.

Sen drog vi till Cairo Jazz Club, det var otroligt bra!

Idag är det första träningsdag o fotosession här, Red Bull Photofiles är här med 3 fotografer, så det verkar som Red Bull tar det väldigt seriöst. O ikväll är det pre-party också, känns som man är ute på turne igen!



   

Traffikstockning!

6,5 timme, där är hur många timmar jag har suttit i kö idag! Tänk hur lite man får gjort på en dag om man sitter så länge i bilkö, inte ett skit. Har varit på Virgin Mega Store på autografsession, vilket var ganska roligt! Sen drog jag till flygplatsen o fick min väska äntligen!!

Jimmy och Birch är här nu också, så imorgon kan vi få lite mer gjort, allafall på ett roligare sätt.

Bilder från dagen.

Lite nya bilder från idag.








Egypten, med hammare o spik.

Egypten är o ena sidan en cosmopol, o andra sidan så står tiden still. Dom får allt gjort precis lika bra som över allt annars, bara med enklare redskap o en jävla massa gammalt trå o spik.

Idag såg jag 50 personer bygga läktare, mediatorn, LCD skärms stativ, och ljustross, med hammare o spik. Utan en enda eldriven såg, borr eller ens måttband! Helt sjukt!
Om ni har varit i Egypten så har ni säkert sett hur alla hus har kvar all armeringsjärn som sticker rakt upp i luften, antagligen bara för att dom aldrig hade orkat bry sig om att handsåga allt.



På vägen ut mot Giza.

Ny kamera!!

Yes, äntligen kan jag säga att jag har en kamera! Så roligt! Nu kan jag äntligen ha bevis att jag har varit där jag säger att jag är!



Blick över Kairo med pyramiderna i bakgrunden, måste lära mig att hitta vart jag tar bort datumet!




Jobbdag

Vakna precis upp o märkte att jag fan nästan hade frost i kinderna, ställde på AC´n lite väl mycke i natt. Ganska coolt, kan se Nilen från sängen, den flyter förbi precis på andra sidan vägen.

Ska precis iväg bort till pyramiderna o kolla hur det ser ut, vi ska börja med landning o inrun o allt sånt idag. Ska bli roligt att få 25 araber att lyssna på mig idag. Yalla! Yalla! Kommer nog bli en hel del diskussioner innan allt är på plats, dom har aldrig nånsin sett en cross cykel, o än mindre en Freestyle landning.

O sen ska jag köpa kamera, så ni ser vad som händer.

Red Bull!

Så stor skillnad på när man är på en show med någon, vem som helst. Och när man kör nåstans med Red Bull. Förra året tog det typ 2 timmar o komma in i Egypten, idag blev jag hämtad av Red Bull helt ute på runway! O fruktkorg på rummet, o sushi efter duschen. Tror jag ska ta lite manikyr också!

10 000 meter

Sitter på flyget till Kairo nu, tittar ner över Tunisien o det enda jag funderar på är hur fan alla dom här spanjorerna ska klara sig i Egypten. Jag har fått hjälpt hela min rad att beställa dricka precis, o då prata flygvärdinnan ändå en del spanska. Ganska roligt det där.

Är så glad över min MacBook förresten, tror aldrig det skulle gå att gå tillbaks till en vanlig PC efter att du en gång ägt en Mac. Det är en helt annan sak. Visst, dom är lite dyrare i inköp, men det betalar sig ganska snabbt i både tid, nöje o funktion.

 

Red Bull X-Fighters Promotion Cairo

Varför jag just sitter på Madrid flygplats förresten är för att jag ska till Cairo eller Kairo för att köra en promotion grej för Red Bull, och jag åker dit idag för att jag, tillsammans med Red Bull Egypt är ansvariga för att produktionen blir som den ska.

Och som alltid när det gäller Red Bull så slår dom på stortrumman, vi kör nämligen just framför Giza Pyramiderna!



O ni som har varit i Egypten o sett Valley of the Kings eller Giza pyramiderna vet hur sjukt skyddade dom är, o vi kommer vara dom första någonsin som startar en motorcykel i närheten av pyramiderna! Fy fan va sjukt grymt det är o köra freestyle ibland! Kan lova er att det blir mycket bra media från detta!



Måste snart köpa mig en kamera!

Madrid

Precis nu kommer jag ihåg vad jag gillar mest med FMX livet! När man känner som ett utskitet päronskrutt o vet att det är fortfarande en hel dag av resande kvar! Fan va jag har längtat!

Efter eventet igår, som var en publiksucce för promotorn, o Villa körde bra som fan men blev ändå tvåa. Så drog jag hem o började packa om väskan för att dra till Egypten idag. Var klar med allt vid halv fem tiden när jag kom på att Camilla kommer på fredag o att jag borde fixa lite innan hon kommer. Så jag kom i säng strax efter 5 hur som helst, med en hund som sängkamrat.

Efter 1,5 timmes sömn så var det dags att dra till flyget, kom ihåg allt utom kalsonger, som ändå inte fanns rena.
Väl framme på flygplatsen så fick jag inte ut mitt boardingcard tack vare att jag betalde den 377euro dyra enkelbiljetten med Jimmy´s kreditkort, så jag fick snällt betala samma summa i kontanter igen. Och väl i Madrid var min resväska borta... Tack!

Men annars är allt prima ballerina!

Träning Cehegin

Har precis kommit tillbaks från träningen inför kvällens event i Cehegin. Kändes helt ok, även om jag är lite fjortis när det gäller att flippa, men annars var det helt ok. Hela eventet är slutsålt så jag tror det blir bra fest ikväll!



Cehegin är den enda Plaza del Toros som har ett träd inuti, väldigt konstigt.

Jag verkar få dra till Egypten imorgon. och var tvungen att ringa min kära helt otroliga tjej o berätta att jag kanske kommer vara borta tills dagen efter hon kommer hit nästa fredag, men hon hade full förståelse. Helt otrolig...


Cehegin FMX

Kom precis hem från autograf session i Cehegin, o det var ungefär lika lamt som det låter. Det är event där imorgon, första för året för min del. Har kännt mig jävla motiverad att köra sista veckorna, till o med lärt mig lite nytt för en gångs skull!

Drar tillbaks imorgon bitti, blir tidig kväll för mig.

Vattentät, idiotsäker!

Justin Hoyer var så sjukt glad över sin nya kamera, kunde höra blixten gå av precis när som helst.
Men det var när jag börja pilla med den o såg att den hade undervattens funktion som allt gick i diket.

Om det står undervattens funktion, så känns det ju naturligt att den är vattentät? Eller?

Så jag doppa ner den i ett vinglas fullt med vatten o tog en bild. Bilden blev bra men kameran dog...

That´s it. That´s all!

Måste slå ett slag för en sjukt bra film som jag slår ett getöga på varenda dag. That´s it, That´s all en film som Red Bull o Quicksilver har gjort ihop med Travis Rice. Jag är inget sjukt fan av snowboard, men den filmen får mig att sticka ut att köra FMX tillomed! Så sjukt jävla skön feeling, ironi och bra åkning.



O på tal om film! Kolla in Gran Torino, nya filmen med Clint Eastwood, så sjukt rolig men ändå betydelsefull! Jag vill bli som han när jag blir gammal, tjurig o jävlig.

RSS 2.0