Stress

Åhh! Nu har det hänt igen! Nu är min telefon o internet  avstängt igen, har inte betalt fakturorna som vanligt... Inte lätt att hänga med, o inte lätt att hänga med när huvudkontoret inte helt hänger med i betalningarna...

Men men, snart uppe på snurr igen. Drar till Los Angeles i helgen så då har jag ju allafall Skype o Internet på rummet.


Surf´s up!

Jag har aldrig varit inne så väldans mycket på surfsvängen, Alex, Rino, Villa o Charlie har hållt på o tjatat surf i ett par år nu, utan att jag har hängt med ner. Mest för att jag hatar kallt vatten.

Men förra året så fick jag en Billabong Semi Gun av Von Zipper som tack för året, handgjord efter beställning. Ingen dålig present det tycker jag! Von Zipper är ägt av Billbong, så därför blev det en BBG bräda.


Nu äntligen har jag allafall börjat passa på att dra ner till stranden så fort jag har tid o det finns vågor. Jag bor nämligen 300 meter från ett av dom enda respektabla breaken i Medelhavet. Så det är ju dumt att inte köra på sa gubben som hade både kärring o pick! Kunde inte hålla mig, tyckte det passa så bra! Har haft 4 dagar på brädan nu, o det är sjukt roligt, sjukt jobbigt o helt jävla sjukt svårt! Surfning måste vara en av dom sporterna som du absolut inte kan göra lite av liksom. Testar du tennis kan vem som helst få över bollen över nät, fotboll, cykling, simning likadant. Men det tar fanimig tre "jag kommer dö" o 2 liter saltvatten rakt upp i fontanellen innan du ens har kommit ut till där vågorna bryter.


Men man blir ju allafall brun på ryggen!

Lusk

Som ni kanske vet så gick en av dom bästa förarna och en otroligt bra karl som jag kännt under några år bort tidigare i år efter en krasch i Costa Rica. Såklart lämnar det en massa folk ledsna och i saknad, men självklart inte mer än hans fru Lauren.
Nu har Lusk´s signature sko från Osiris kommit ut, som han jobbade på innan han gick bort.



All profit som den skon ger går rakt till Lauren, som jag tycker är en otroligt fin gest från Osiris. Se till o få tag på ett par! 

Storm

Jag vet att man inte ska klaga på sol o värme, men på samma sätt som det kan vara allt för mycket regn o rusk hemma i Sverige så kan det absolut bli allt för mycket sol i Spanien. Här har det inte fallit en droppe regn på 11 veckor, och jag lovar er att då behövs det! Senaste veckorna har det varit mellan 37-42 grader varje dag, från 9 på morgonen tills solen går ner, runt 30 nattetid...


I Murcia hade dom 46,8 grader i förrgår, då blir det fan inte mycket gjort kan jag lova er. Allt känns bara fuktigt o konstigt, toa pappret är som efter en varm varm dusch, lakarna är blöta redan innan man lägger sig, o sitter fast som ett frimärke när man vaknar.

Men idag har vi allafall lite ordentligt med vind! Hoppas bara det kan komma en dag med regn o rusk snart!

Outcast

Fick den här skickad till mig precis! Så sjukt bra!!



L.A

Efter att det har varit lugnt några veckor så drar jag, Jimmy och Alex från KTM till Los Angeles nästa vecka. Ska bli väldigt roligt att dra dit faktiskt! Vi ska dit på några möten, kolla på X-Games och kanske en liten fest i slutändan.
Villa är redan där o ska köra X-Games så det blir ju roligt att träffa han också, hoppas han kan få iordning på skallen o köra som han kan! Det är fan på tiden!



Har faktiskt inte varit i Californien nå gång än, så det var på hög tid att få åka dit. Tyvärr så blir det mest jobb o knappt något sova, vi åker hem redan efter 3 dagar o då måste jag flyga rätt till Aten i Grekland för att göra en location check där... Världen är liten nu för tiden...

Scalaria, Austria

Jo, lite segt här på bloggen, men har mycket att göra. Jimmy är på semester, o då blir det mesta lämnat till mig.

Förra helgen var jag i Österrike o gjorde en grej för KTM och Wings for Life på konferance resorten Scalaria i St. Volfgang utanför Salzburg. Jag visste redan sen förra året när jag var där o gjorde location check att det skulle bli ett sjukt svårt hopp. Det såg till o med så svårt ut att Jimmy hittade på anledningar till o slippa åka dit, utan skickade Gilles Dejong istället.



När jag väl kom dit så såg det faktiskt ännu svårare ut än vad jag kunde komma ihåg, för nu hade dom byggt en ny balkong som vi var tvunga att landa under. Det, plus en 21 meter lång brygga som vi var tvugna att starta ifrån, det ger oss knappt 15 meter ansats för att hoppa 21 meter, över ett plan och sedan landa inne på stranden...



Men, allt gick bra till slut även om jag trodde att jag skulle dö ett par tre gånger den helgen. Gilles landa kort på sina hopp och såg ut some han skulle starta ett nytt världskrig efter showen.

Explosions in the Sky

Jag o Alex satt på balkongen i går kväll o prata om våra bästa Explosions in the Sky upplevelser, du vet när musiken gör det så mycket bättre än vad det redan är. O det finns inget som kan göra det så mycket bättre än Explosions.

Och det visade sig att båda två hade samma nr 1 på listan, nämligen en otroligt blöt födelsedagsnatt den 27e Januari. Jag, Alex, Alberto och Carme var i Albertos bil o lyssnade på musik när plötsligt The Birth and Death of a Day kom på. O det var helt jävla religiöst bra!




Zappavaso, rollo sueco...



Ganska roligt ändå!

Jag har kommit på att jag har ändå ett ganska roligt liv, så jag kör igång med bloggen igen...

Nu har jag några dagar hemma i Spanien innan jag drar till Los Angeles nästa vecka för lite kalas/möten/X-Games.


Jag och Eva Priewasser på Scalaria förra veckan, kanske ett av dom svåraste uppdragen hitintills. Tar det imorgon.

Båt nummer 112

Igår hade vi lite förfest inför vad som komma skall här i Bucharest. Och som vanligt så spottades det inte i glasen när det bjuds upp till dans. När fan ska vi lära oss!!??


Landmärken

Detta året har knappt börjat känns det som o jag har redan hoppat framför många utav världens mest kända landsmärken, även om pyramiderna i Giza kommer att vara svårt att slå...

I dag sätter vi upp allting framför Rumäniens ex diktator Ceauşescu´s gammla skrytbygge nummer 1, nämligen The People´s Palace i Bucharest. Ni som kommer ihåg Nicoleu Ceauşescu och hans galna fru Elena vet att dom gjorde inget halvhjärtat.
En kärring som ägde 12 000 par skor måste tro lite mer om sig själv än alla andra,,,

Hursomhelst, ett sjuhelvetes bygge påbörjades 1983, men byggdes aldrig helt färdigt innan dom avrättade diktatorparet 1989.
Nu står hursomhelst allt mer eller mindre klart, som det näst största administrativa byggnaden i världen efter Pentagon.
1100 rum, 86 meter högt och 92 meter under marken.


På ett flyg fullt med guld!


Japp, ute på resa igen, jag vet att jag har sugit hästballe när det gäller att updatera er i vad som händer o sker i livet. Men är jag hemma o bara ligger på stranden så finns det inte så värst mycket att berätta om.

Just nu sitter jag o kollar när på Sicilien, från flyget som tar mig till Bucharest, Rumänien. Säga vad man vill om rumäner, men det är sjukt vad dom gillar guld o parfym alltså. Jag är inte kännslig mot lukter men det här är fan helt otroligt! O det här med guldet runt varje liten lem förstår jag heller inte helt. Kanske inte litar på banken.


Sist jag var i Rumänien, 1986, så åt jag bara vit bröd med smör o coca-cola till det i 7 dagar, hoppas att maten har blivit bättre!

RSS 2.0