Wings for Life.

En utav våra sponsorer i KTM´s freestyle team är Wings for Life. Det enda man bryr sig om när det handlar om sponsorer är ju oftast att få så mycket pengar, producter o marknadsföring som man bara kan, o helst att man diggar det dom vill hänga på en. Av Wings for Life får vi inte en spänn, kanske nån t-shirt om vi har tur. Men ändå så är det en av dom sponsorerna vi håller högst på listan. Wings for Life är nämligen en fond som främjar forskning av ryggmärgs skador.

När den gammle världsmästaren i motocross Heinz Kinigadner´s son blev förlamad i en olycka så startade han och Didi Mateschitz, grundaren av Red Bull, fonden Wings for Life. Och med ett kontaktnät över hela världen så har Wings for Life nått ut helt sjukt långt. Om ni har sett hur stor yta dom har på Red Bull´s båda team i Formul1, så förstår ni hur mycke dom har att säga till om. Om det är något jag hade lagt mina intjänade pengar på något annat än sprit o damer så hade det nog faktiskt varit Wings for Life.



Jävligt tråkigt inlägg kanske, men sjukt intressant om ni läser lite om det, gå in på www.wingsforlife.com för mer info.
Och hjälp till att sprida information om fonden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0