Chopper, våran bästa livvakt!

Det är inte så ofta man måste ha egen livvakt med sig! Men ibland så händer det faktiskt att vi har det. Den enda gången vi har behövt hjälp av en var i Ostrava i Tjeckien, jag kan lova att är man inte från rätt kvarter där så åker man på stryk ganska fort. O Mösseberg i Falköping var inte rätt kvarter om man säger så.
Flera gånger så fick vi hissa hjälpflaggen för att bli räddade, på en o samma fest.

Men den grymmaste livvakten vi har haft, var på våran veckoturne igenom Istanbul o Ankara. Ingen anning om vad han hette men vi kalla han för Chopper efter just Chopper Reid. En stor jävla karl med blankpolerad 9mm och nystryken kostym.
Första kvällen framgick inte helt att han var med oss, eller att han skulle fungera som nån livvakt, så det sluta med att alla ville klappa till han iom att han fick höll undan allt i kvinnoväg för oss. Efter en del tjo o stimm så fick vi allt under kontroll hur som helst. Alla blev bra kompis med Chopper även om han var helt IQ befriad o inte snacka engelska för fem öre.



Enda gången han fick gripa in var när Franklin en sen natt lyckades sno Red Bull´s promotion bil, och körde den rakt in i kön till discot. Ingen skadad men en väldigt stor arg Chopper och en livrädd Franklin. Tror inte det var mening att ha en livvakt som rädda världen från oss i grund o botten, men det var ju roligt såhär i efterhand!

Kommentarer
Postat av: Anden

Lite Robert Löfgren över honom :)

2008-09-24 @ 12:16:39
Postat av: Morgan

Men jävlar du! Haha! Men mer finslipad liksom.

2008-09-24 @ 12:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0